Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tunaydin citirlar... nihayet evime dondum.gece 10 daydi ucagimiz 11 de kalkti yanimizdq genel mudurumuz olďugu icin vip ten indik beklemeden disarida da soforler bekliyordu ona ragmen eve gelene kadar saat 1 e ceyrek vardi...kizlar yatmamisti buyuk kizimida 2 aydir gormuyordum hasret giderme ....ibadet drrken saat 3 e gelďi....baskanimda sabah acele etme dinlen yoruldun dedi ..iyi oldu 11 e kadar yattim dizlerimin agrisi biraz dindi...biraxdan ise gidecegim ....firsat buldukca gecmisi okuyarak cevap yazarim

Hoşgeldin.

Merhaba karatay çıtırcıkları ben kahvaltımı çok geç yaptım maalesef kahvaltıda demeyelim ona gerçi 3-5 ceviz bir bardak süt içtim Allah ın sıcaginda nezle oldum ya bravo bana çocuk koynumda yatıyorki geçmese şaşardım hapşırınca ağzımın içine hapşırıyor valla.
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler can arkadaşlarım sağolun var olun.
@mengmeng cim kurdeşen ilaçları verirlerse kullanma ilaçlarda ve iğnesinde kortizon var limonu çok tüket iyi geliyormuş kahve ve çayı azalt enginar çayı iç karaciğerini dinlendir arkadaşımda sıkıntıdan dökmüştü geçer cenım üzülme kendine iyi bak canımcım.
bluebottle cım sende boşver bebiş daha küçük sayılır seneye gönderirisin artık.Benide sabah görümcem aradı burda gök kuşağı ana okulu var belediye çalışanlarına çok fazla indirim yapıyorlarmış oraya gönder istersen diye eşimle konuşayım haftada 3 gün gitsin istiyorum arkadaş açısından oyun kurmayı öğrensin .Bakalım ne yapıcam kararsızım korkuturlar diye çekiniyorum açıkçası ama arkadaş ve oyun kurması içinde gitmesini istiyorum bilmiyorum @mengmeng , kedi83 , gul_0663 siz gördünüz oğluşumu sizce gönderiyimmi karar veremedim.

Çok geçmiş olsun canım..ishal,halsizlik ve kusma salgını var..çevremde herkes hasta..Suriyeliler yüzünden diyorlar..bol limon tuket canım mikrobu kırılsın vücudun..
Sağol canımcım ama pek öyle gezen biri değilim artık değilim limon manyağıyım ama çocuk ağzımın içine hapşırdığı için geçiriyorum muhakkak çünkü normalde bana kimseden grip vb. hastalık geçmezdi ben millete geçirirdim şimdi çocuk hasta 2 gün sonra ben bide ona bakatken uykusuzluk üzüntü vs. yıpranıyorum heralde.

Bence göndermelisin.

Merhabalar herkeslereee...
merabaaa fmgenc
gül abla şükür kavuşturana

Yemeğimi dayanamadım artık yedim.
Annem hindi etini haşlama gibi yapmış, ondan yedim. Aslında sote gibi ama susuz olsun istiyordum. Neyse, et yemiş oldum.
Fasülye kavurması.

Kızlar çok rhatsızım çocuktan geçti heralde biraz okudum ama halim yok yazmaya hepinizi çok öptüm iyi geceler

bacım çok geçmiş olsun, atlatırsın sen çabucak. aslanım benim

co0k tebrik ederim .Bluedaisy'cim kac zamandir karatay yapiyorsun, hedefine ne kadar surede ulastin? insanin 49 kg olmasi sanirim guzel bir duygudur :))

sağol tatlımm 23 nisanda 54.4 kilo ile başladım karataya.
çok yavaş verdim ama benim asıl amacım, şekerim yüksek.
onu düşürmek istiyorum ve tabiki de artık sağlıklı beslenmek.
sende bizi bırakma hedefini beraber kutlarız

pisicim beni en çok yoğurt şişiriyor. tam bomba oluyorum.
tabi diğerleri de şişiriyor.

sabah kızı okula bıraktıktan sonra spora gittim.
hocam beni görünce şaşırdı, 1 yıldan fazla oldu.
iyi görünüyosun ama göbek duruyo dedi
45 dk çalıştım, kıpkırmızı ve su gibi çıktım
ilk gün bu kadar yeter.
dün akşam da evde pilates yaptım 20 - 25 dk kadar.
belki bu akşam yine yaparım.

spordan sorumlu CSI arkadaşıma duyrulur, balım nerdesinn?

Bana azim gelmiyor,iyice saldım,sporu..zamanım da yok gerçi ama..ne güzel ya..ben sıkılaşmak istiyorum..zayıf olsamda bacaklarım salık salık uhuhuhuhu

Annemi de yoğurt şişiriyormuş, beni yoğurt etkiliyor mu bilmiyorum, birkaç gün geçsin, yoğurdu deneyeceğim. Sütü denermiyim bilmem.

teoson aşkito napin bakem?
iyi misin bugün?

iiyim canım biraz ağrım var ama çok rahatsız edecek şekilde değil saolasın canım benim
evde spor yapıyordun salona ne gerek vardıki.Aletlimi çalışıyorsun.Benim eşimin herhalde 100 yaşınada gelsem izin vermeyeceği yerdir spor salonu .Bekarken gitmişliğim var ama evlendikten sonra sadece kapısından geçebildim okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…