- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Paylaş paylaş. Minicik bisküvi yedim birşey olmaz diyenlere örnek olsun.canım müsadenle bizim gruptaki kaçamakçılar için orada paylaşıyorum : ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paylaş paylaş. Minicik bisküvi yedim birşey olmaz diyenlere örnek olsun.canım müsadenle bizim gruptaki kaçamakçılar için orada paylaşıyorum : ))
çıtırık arkadaşlarım hepinizi öpüyoring,
kızı almaya gidicem, bahçede oynar biraz.
yedir, yıka, yatır, etrafı topla derken anca gece gelebilirim.
iiyim canım biraz ağrım var ama çok rahatsız edecek şekilde değil saolasın canım benim
evde spor yapıyordun salona ne gerek vardıki.Aletlimi çalışıyorsun.Benim eşimin herhalde 100 yaşınada gelsem izin vermeyeceği yerdir spor salonu .Bekarken gitmişliğim var ama evlendikten sonra sadece kapısından geçebildim okadar
geçmiş olsun canım,,,,stres ve üzüntüden olmuştur,,,,,Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor
helal çıtırımakızlar bende hedefimin altına düştüm.
hedefim 50 idi 49 civarıyım şuanda.
hafta sonu 5 yıldır görmediğim arkadaşım,
nebiçim annesin sen böyle, nerden çıktı bu çocuk dedi
ne güzelBende bugün başladım Karatay a ..
Neler yaptın bakim. Deseydin, popom büyüsün kalksın biraz. Göbekle ilgili bilgiler alda, benimle de paylaş.sabah kızı okula bıraktıktan sonra spora gittim.
hocam beni görünce şaşırdı, 1 yıldan fazla oldu.
iyi görünüyosun ama göbek duruyo dedi
45 dk çalıştım, kıpkırmızı ve su gibi çıktım
ilk gün bu kadar yeter.
dün akşam da evde pilates yaptım 20 - 25 dk kadar.
belki bu akşam yine yaparım.
spordan sorumlu CSI arkadaşıma duyrulur, balım nerdesinn?
Seni nasıl motive edebiliriz acaba.Bana azim gelmiyor,iyice saldım,sporu..zamanım da yok gerçi ama..ne güzel ya..ben sıkılaşmak istiyorum..zayıf olsamda bacaklarım salık salık uhuhuhuhu
Afiyet olsun. Göbüşler dolsun.çorbamı yaptım..köfte yoğurdum..tepsiye dizdim..kırmızı ve yeşil biberde yanına közlicem..salata yaparsam tamamdır...azcık uzandım..kıvanç bey teşrif edene kadar yatarım
Napimmm kedicann hiç ses vermemekten iyidir dedim. fırsat bulamıyom ki hala 1.5 personel çalışıyorum... yoğun yine işler... fırsat buluncada ders çaışıyorum...arada girip okuyorum..ama yazacakken iş çıkıyor... aklım burda kalıyor...fmgenc merhaba dedin gittin.
Neler yaptın bakim. Deseydin, popom büyüsün kalksın biraz. Göbekle ilgili bilgiler alda, benimle de paylaş.
Seni nasıl motive edebiliriz acaba.
Afiyet olsun. Göbüşler dolsun.
Senin ki gider hemen. Az spor yap tamamdır. Ebru Şallı yaptım dün, boynum ağrıyor hala, zorlamamaya çalıştım ama yine de zorlanmış demek ki. Ya sürekli kafa yukarıda, az ara verin ya. Allah Allah, sinir oldum, sanki herkesin onlar kadar güçlü karın kasları var.Yaaa zaten gitmedi daha bir kat kaldı sinir oluyorum :)
Geçmiş olsun canım..geç yazdım ama aklımda kalmıştın.alıntı yapamadım..
canım saol daha iiyim şükür senin kafa bir milyon sormasan bile hiiiç önemli değilçorbamı yaptım..köfte yoğurdum..tepsiye dizdim..kırmızı ve yeşil biberde yanına közlicem..salata yaparsam tamamdır...azcık uzandım..kıvanç bey teşrif edene kadar yatarım
bacım çok geçmiş olsun, atlatırsın sen çabucak. aslanım benim
Sagol baby bizde seni seviyoruz.Napimmm kedicann hiç ses vermemekten iyidir dedim. fırsat bulamıyom ki hala 1.5 personel çalışıyorum... yoğun yine işler... fırsat buluncada ders çaışıyorum...arada girip okuyorum..ama yazacakken iş çıkıyor... aklım burda kalıyor...
Gül ablam hoşgeldin evine...
Seraym geçmiş olsun çok..
teoson sen nasıl oldun cancan...
Senin bilek ne alemde kedicik...
Mengmengim öpüyorum seni de canımmm...
tek tek alıntı yapamadığım tüm arkadaşlarım Sizleride seviyorm canlarımm..hepniziii hemdee...
Bana azim gelmiyor,iyice saldım,sporu..zamanım da yok gerçi ama..ne güzel ya..ben sıkılaşmak istiyorum..zayıf olsamda bacaklarım salık salık uhuhuhuhu
iiyim canım biraz ağrım var ama çok rahatsız edecek şekilde değil saolasın canım benim
evde spor yapıyordun salona ne gerek vardıki.Aletlimi çalışıyorsun.Benim eşimin herhalde 100 yaşınada gelsem izin vermeyeceği yerdir spor salonu .Bekarken gitmişliğim var ama evlendikten sonra sadece kapısından geçebildim okadar
Senin ki gider hemen. Az spor yap tamamdır. Ebru Şallı yaptım dün, boynum ağrıyor hala, zorlamamaya çalıştım ama yine de zorlanmış demek ki. Ya sürekli kafa yukarıda, az ara verin ya. Allah Allah, sinir oldum, sanki herkesin onlar kadar güçlü karın kasları var.
selamss canlarim herkes iyimi.. ben iyiyim geldimgeleli yerlesme cabalari.. hergun 3 postacamasir yika as kuruyani katla yerlestir vs vs.. birde 56 kg olmusum aldigimbelliydi ama sok oldum. 5hafta boyunca hic karaty yapamadim. hergun poca simit vs .. yemekler duzensiz. sukur evime geldim ptesiden beri yapiyorum. Sabah 10 aksam5 2 ogun// adette olmadim karnimda sis.. herkes iyi mi
menüm
sabah
kuruyemişsiz kk
ara
sade kahve
ceviz badem kaymak
akşam
kıymalı bamya
tavuk sote
ayran
azcık karpız
gece kahve ve soda içerim