Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar çok rhatsızım çocuktan geçti heralde biraz okudum ama halim yok yazmaya hepinizi çok öptüm iyi geceler

Bluedaiyscim çok rahatsızım meraktan az okudum ama yok tatlış dükkan bu gece size emanet seraym kaçar

kızlar bende hedefimin altına düştüm.
hedefim 50 idi 49 civarıyım şuanda.
hafta sonu 5 yıldır görmediğim arkadaşım,
nebiçim annesin sen böyle, nerden çıktı bu çocuk dedi

co0k tebrik ederim .Bluedaisy'cim kac zamandir karatay yapiyorsun, hedefine ne kadar surede ulastin? insanin 49 kg olmasi sanirim guzel bir duygudur :))

Gecmis olusn teoson bugun nasilsin?

Insallah son olur sizin hirsizlarla olan bu sinaviniz. Ben bu yaz Adanaya gittigimde cok duydum boyle olaylari hatta bir ara annemlerin mahallesine dadanmislardi. cingozler biliyordu yaz olunca adanada fazla kimse kalmaz, evlere giriyorlardi. en enteresani ise bir ev sahibi kadinin altinlari varmis altinlarini da hirsiz bulmasin diye tavugun icine doldurmus, dikmis ve derindondurucuya saklamis ama malesef onuda calmislar. Bende yuh nasil olur derken hirsizlarin dedektorle evin icinde gezdiklerini ogrendim. ogrendim bir yasima daha girdim. benim guzel memleketimin guzel insanlarinda zeka akil problemi yok ama bazilarinda bu ters calisiyor.

canim corekotunu nasil veriyorsun birde zencefili. Zerdecal cok kullanirim bende. simdi krese baslicak kizim haftaya kis gelmeden onlem almam lazim. sen ozelden at bana iki site adini bakarim zevkle de okurum.

bende kizimi yazdirirken iki kres arasinda kararsiz kalmistim. bir tanesinin saatleri daha uzundu ama disardan yemek kabul etmiyorlardi. sabah-oglen ve iki atistirmalik veriyorlardi. listeyi de allahtan verdiler onceden .bir baktim ki; kizim icin uc yildir neden kactiysam hepsi orda. aralardaki atistirmaliklarda kraker,biskuvi tarzi seyler. eledim direkt. simdi gonderecegim yere ben gondericem bir ana iki ara olacak tam benim istedigim gibi. sonucta amerikalilarin beslenme sekli ortada. o kadar cok obez cocuk varki insan gordukce uzuluyor.

hosgeldiniz dogru yerdesiniz. Benim burasiyla beraber karataya baslamam bir haftayi gecti. baska zaman olsa coktan birakmistim diyeti ama burasi baglayici gercekten.

bi yandan ne güzel birsürü sevdiğiniz var, geliyorlar, ben malesef ankarada bir hevesle bebek şekeri hazırladım kendim, 100 tane, anca ailelere verdim 30 tane ya gitti ya gitmedi, çok az çevremiz orada olduğu için.. işyerindeki arkadaşlardan samimi olmayanlar gelmedi ben de 1 sene izin alınca ve o arada kurum değiştirince gelenimiz çok az oldu.. ama tabi bunu bi de ev sahibine sormak lazım, işe başlayınca rahat edeceksin canım : ) inan ki daha az yorulacaksın şimdikinden..

canm benim ne demek destek olduysam ne mutlu bana : )mutlu sonu göreceksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…