Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Geçmiş olsun canım..geç yazdım ama aklımda kalmıştın.alıntı yapamadım..

Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor
geçmiş olsun canım,,,,stres ve üzüntüden olmuştur,,,,,
kızlar bende hedefimin altına düştüm.
hedefim 50 idi 49 civarıyım şuanda.
hafta sonu 5 yıldır görmediğim arkadaşım,
nebiçim annesin sen böyle, nerden çıktı bu çocuk dedi
helal çıtırıma
Bende bugün başladım Karatay a ..
ne güzel
aramıza hoş geldiniz o zaman...

çiçek smilemiz hala yok....yeni gelenleri çiçekle karşılıyordum atık yapamıyorum

Neler yaptın bakim. Deseydin, popom büyüsün kalksın biraz. Göbekle ilgili bilgiler alda, benimle de paylaş.

Bana azim gelmiyor,iyice saldım,sporu..zamanım da yok gerçi ama..ne güzel ya..ben sıkılaşmak istiyorum..zayıf olsamda bacaklarım salık salık uhuhuhuhu
Seni nasıl motive edebiliriz acaba.

çorbamı yaptım..köfte yoğurdum..tepsiye dizdim..kırmızı ve yeşil biberde yanına közlicem..salata yaparsam tamamdır...azcık uzandım..kıvanç bey teşrif edene kadar yatarım
Afiyet olsun. Göbüşler dolsun.

fmgenc merhaba dedin gittin.
Napimmm kedicann hiç ses vermemekten iyidir dedim. fırsat bulamıyom ki hala 1.5 personel çalışıyorum... yoğun yine işler... fırsat buluncada ders çaışıyorum...arada girip okuyorum..ama yazacakken iş çıkıyor... aklım burda kalıyor...
Gül ablam hoşgeldin evine...
Seraym geçmiş olsun çok..
teoson sen nasıl oldun cancan...
Senin bilek ne alemde kedicik...
Mengmengim öpüyorum seni de canımmm...
tek tek alıntı yapamadığım tüm arkadaşlarım Sizleride seviyorm canlarımm..hepniziii hemdee...

Yaaa zaten gitmedi daha bir kat kaldı sinir oluyorum :)
Senin ki gider hemen. Az spor yap tamamdır. Ebru Şallı yaptım dün, boynum ağrıyor hala, zorlamamaya çalıştım ama yine de zorlanmış demek ki. Ya sürekli kafa yukarıda, az ara verin ya. Allah Allah, sinir oldum, sanki herkesin onlar kadar güçlü karın kasları var.

Geçmiş olsun canım..geç yazdım ama aklımda kalmıştın.alıntı yapamadım..

çorbamı yaptım..köfte yoğurdum..tepsiye dizdim..kırmızı ve yeşil biberde yanına közlicem..salata yaparsam tamamdır...azcık uzandım..kıvanç bey teşrif edene kadar yatarım
canım saol daha iiyim şükür senin kafa bir milyon sormasan bile hiiiç önemli değil
afiyet olsun süt olsunda kıvanç beye yarasın

bacım çok geçmiş olsun, atlatırsın sen çabucak. aslanım benim

Sagol baby bizde seni seviyoruz.

teoson cum bende seni es geçtim kafamda dağınık sanada geçmiş olsun canım.

Bana azim gelmiyor,iyice saldım,sporu..zamanım da yok gerçi ama..ne güzel ya..ben sıkılaşmak istiyorum..zayıf olsamda bacaklarım salık salık uhuhuhuhu

çıtırık sen daha yeni annesin, keşke herkes senin gibi olsa.

walla benimki de pek bayılmıyo salon işine ama yapacak bişey yok.
beni mutlu eden nadir şeylerden biri spor, başka hobim yok.
ev çok sıcak, oturduğum yerde terliyorum.
geçen fenalık geçirdim evde yaparken.

15 dk koştum
10 dk eliptik
10 dk spin bike
karın hareketleri pilates
squat (ağırlıkla)

dün pilates yaparken de çok terledim
bugünde çok sıcak ama bi 15 dk falan yaparım
karın kaslarım acıyo bugün.

selamss canlarim herkes iyimi.. ben iyiyim geldimgeleli yerlesme cabalari.. hergun 3 postacamasir yika as kuruyani katla yerlestir vs vs.. birde 56 kg olmusum aldigimbelliydi ama sok oldum. 5hafta boyunca hic karaty yapamadim. hergun poca simit vs .. yemekler duzensiz. sukur evime geldim ptesiden beri yapiyorum. Sabah 10 aksam5 2 ogun// adette olmadim karnimda sis.. herkes iyi mi

Ooooo babyyy hoşgeldin..poğaça simit mi ah canım yemeseydin keşke ...seninle aynı kilodayız yani ben 56,5 57 gidip geliyorum..hadi yarışalım..benim azmim gitti geri gelir belki :))) yahu kedicikten 12-13 kilo fazlayım abooooo

menüm

sabah
kuruyemişsiz kk

ara
sade kahve
ceviz badem kaymak

akşam
kıymalı bamya
tavuk sote
ayran
azcık karpız

gece kahve ve soda içerim

afiyet olsun canım..benimde kuruyemiş sıfır..koye gidince ceviz alıcam ..buralarda bulamıyorum..abudik kubidik kakalıyorlar insana..kavrulmuş da almıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…