vayss prenscim bisey kalmamis..yarisalim hadi gaza gel.. ama ben hala 36 bedenim :)) altta ustte
bende 36 giyorum ama sıkışığım içinde :)))))Tamam babyy ..benim boyum 167 ..senin kaç ..orantıyı bozmayayım..ilk hedefim 54 sonra 51-52 olmak istiyorum..bildiğin cılız yani :) :)
Hoşgeldin baby eee o kadar gezmenin sonucu çamaşır gitmek bir dert gelmek bir dert çocuklarla ama hatıralar bizim çok şükür.seraym cocuk kac yasinda. tecrubelerime dayanarak
3 yasinda haftada 2 gun 2ser saatten oyun grubu
4 yasinda ya yarimgun 1 hafta yada tam gun haftada2- 3
5 yas tamgun anasinifi
PRENSCIM 1.65im bende yakin sayiliriz hadi bakalim :))
SERAYM hosbulduk // haftasa 2 tam gun iidir
Sabah....kkk....
Aksam....yesil mercimekli salata ve yogurt
Spor...ise kadar 20 dkk.eve kadar 20 dkk yuruyus
tamam canım..hadi bakalım:)
PRENSCIM 1.65im bende yakin sayiliriz hadi bakalim :))
SERAYM hosbulduk // haftasa 2 tam gun iidir
tamam canım..hadi bakalım:)
Ooo yarış başlamış çıtırıklar... sanki çokkk bi kiloları varmış gibi
Cnm merhaba.tabiki paylasirim. Valla ek gida olayina hala alışmaya çalışıyoruz. Doktor ilk hafta elma ve armut suyu verdi. yrm cay bardagi sabah yrm cay bardagi aksam olacak sekilde.ama bu miktara 1 haftada ulasicaz.cam rendeyle rendeleyi0 veriyorum.bu 5.gunum ve en fazla 5 kasik yedirebildim.cani istemeyince agzini muhurluyor.bir de zorla yedirme taraftari degilim. Cocuklari daha da sogutuyor yoksa. 3 gun sonra ev yogurduna baslicaz.sonraki hafta kabak ve ispanak corbasi.son hafta tuzsuz salamura peynir ve yumurta sarisi. Bakalim inşallah yogurdu sever. Ben dr ne derse onu yediricem.kafama gore gitmicem.yanlis bisi yapmak istemiyorum acikcasi.8.ayda cagirdi simdi.onda da sanirim etleri ekleyecek.bir de laktoz intoleransı gecmis mi tahlil yapilcak. Sen kac kiloyla doguma girdin simdi ne durumdasin cnm?pufboregi nden bende faydalanmak isterim ...2 ay önde bizden..beni neler bekliyor..ek gıdalar nasıl gidiyor..paylaşmak istersen ben seve seve okurum yani..
yok tatlim aslinda tam uygulamiyorum ne yalan soyliyim.yani ekmek yok kesinlikle ve aksam 8 den sonra agzima bisi koymuyorum.paketli gidalar bebisim yuzunden ztn yasak bana.pek bisi kalmiyor.tatli olayini da ayda 1 odul gibi yiyorum.he bir de abur cubur gibi habire agzima bisi atmiyorum.zararli olmaz herhalde.bi arkadasimin sutu azalmisti tam karatay yaptigindan.o yuzden korkmustum ztn.ben takip edeyim prenscimi
cooook saol cnm. Supersincanım elmayı dilimle bir tutam biberiye ve kabuk tarçın, bikaç tane top karabiberi küçük bi demlikte sıcak suyun içine koy, kaynatma sadece demle. al sana mis gibi açık doğal bitki çayı : ) darülfülfül diye bir tohum var, kakule var, bunlardan bulursan arada bunları da ekle, çok faydalı.. nane ekleyebilirsin, kekik ekleyebilirsin, papatya kurusu ve melisa satılıyor ondan alıp ekleyebilirsin.. melisa bebişini rahatlatır uyutur, rezene koyabilirsin rezene sütü artırır bebeğini rahatlatır.. elmayla beraber limonu kabuğuyla doğrayabilirsin,adaçayı ekleme sütü azaltıyormuş.. işte böyle : )
Cnm merhaba.tabiki paylasirim. Valla ek gida olayina hala alışmaya çalışıyoruz. Doktor ilk hafta elma ve armut suyu verdi. yrm cay bardagi sabah yrm cay bardagi aksam olacak sekilde.ama bu miktara 1 haftada ulasicaz.cam rendeyle rendeleyi0 veriyorum.bu 5.gunum ve en fazla 5 kasik yedirebildim.cani istemeyince agzini muhurluyor.bir de zorla yedirme taraftari degilim. Cocuklari daha da sogutuyor yoksa. 3 gun sonra ev yogurduna baslicaz.sonraki hafta kabak ve ispanak corbasi.son hafta tuzsuz salamura peynir ve yumurta sarisi. Bakalim inşallah yogurdu sever. Ben dr ne derse onu yediricem.kafama gore gitmicem.yanlis bisi yapmak istemiyorum acikcasi.8.ayda cagirdi simdi.onda da sanirim etleri ekleyecek.bir de laktoz intoleransı gecmis mi tahlil yapilcak. Sen kac kiloyla doguma girdin simdi ne durumdasin cnm?
Cnm merhaba.tabiki paylasirim. Valla ek gida olayina hala alışmaya çalışıyoruz. Doktor ilk hafta elma ve armut suyu verdi. yrm cay bardagi sabah yrm cay bardagi aksam olacak sekilde.ama bu miktara 1 haftada ulasicaz.cam rendeyle rendeleyi0 veriyorum.bu 5.gunum ve en fazla 5 kasik yedirebildim.cani istemeyince agzini muhurluyor.bir de zorla yedirme taraftari degilim. Cocuklari daha da sogutuyor yoksa. 3 gun sonra ev yogurduna baslicaz.sonraki hafta kabak ve ispanak corbasi.son hafta tuzsuz salamura peynir ve yumurta sarisi. Bakalim inşallah yogurdu sever. Ben dr ne derse onu yediricem.kafama gore gitmicem.yanlis bisi yapmak istemiyorum acikcasi.8.ayda cagirdi simdi.onda da sanirim etleri ekleyecek.bir de laktoz intoleransı gecmis mi tahlil yapilcak. Sen kac kiloyla doguma girdin simdi ne durumdasin cnm?