Ben pilav 2 haftada bir yiyorum ama makarna tavuk çok işime yarıyor zayıflarken hat yapıyorum. :)
Bizde ara da kaçamak yapıyoruz ama en kötü özelliğim çok fazla abur cubur alışkanlığım var akşma tatlı tuzlu ne yicez diye düşünürüz bile ne alsak felan alıyorum ama yemiyorum artık
Evet tavuk iyidir, kaslar için. Makarnada geçici enerji veriyormuş, 2 saatmiş sadece enerjisi. Zaten akşam abur cuburları kötü, onları kestin mi kiloda veriliyor hemen. Karataydan önce ben de abartmıştım, bir ara kağıt helvayı çok yemeye başlamıştım.Artık hiç aramıyorum, unuttum galiba.
Arasina dondurma da koyuyor muydun? ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
onu ben çok yapardım...
Arasina dondurma da koyuyor muydun? ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım çok bilindik bir söz ama güneş bile zifiri karanlıktan sonra doğar ben evlenmemi anlatsam hikaye olur kısaca söyle inat ugruna ayrıldım sevgiliyken oda inat ugruna gitti kvmin istediği biriyle nişanlandı( kv beni bilmiyordu) ee ne oldu bak şimdi evliyiz ama arada yıpranmalar çok oldu . sabret insanın gönlüyle beyni çok kavga ediyor tahmin edebiliyorum yaralarını sabretamin gül ablacım. inşallah, bakalım artık.
Amin canım, Allah beterinden korusun. 3-4 gün deyince zor oluyor da, kg bildirimi yapana kadar dersek göz açıp kapayana kadar geçer :)))
haklısın, h.içi stres kesinlikle şişiriyor. bakalım bugün 4. gün 2 öğünde ^_^ akşama yürüyüşe çıkacağım bu defa 2 saat yürüyemem ama yine de hiç yoktan iyidir. h.sonu tek sporum yeğenlerin peşine koşturmak :)))
teşekkür ederim eriğim, bir sefer tecrübe ettim dediğini, nefessiz kaldım onun için sabredeceğim dedim. ona karşı bir şey yansıtmıyorum da içim hep savaş halinde kendimle. iki cephe de benim, kendimi yaralayıp duruyorum. Allah hayırlısını nasip eylesin hepimiz için... ne zormuş şu gönül işleri
Gunaydin herkese
Dun ki menüm
sabah(07:00)
2 yumurta
2 kayısı
2/3 çb kuruyemiş
avuç içi kadar peynir
8zeytin
domates salatalık
ara(15:00)
1 bardak kefir( ev yapımı )
sabahtan kalan 1 kayısı ve 1/3 çb kuruyemiş
akşam(19:30)
1 kase yogurt
1/2 porsiyon nohut yemeği
1/2 fincan sutle yapilmis turk kahvesi
su: 2 lt yatmadan 3 olur
spor: 45 dk yürüyüş
kızlar şimdide ütü yapacağım
kaynım evleniyor resmen evden kız çıkarıyor gibiyim hiç işim bitmiyor
Bu arada ben kkk yazmiyorum cunku yeni oldugum icin dogrumu yanlisimi gorup soyleyin istiyorum
Herkese günaydın canlarım güzel hanımlarımmmm
Afiyet olsun, Hoşgeldin canım
Düğün telaşları güzel ama çok yorucudur, kolay gelsin :)
allah kabul etsin canım
ben hiç kılmadım daha tesbih namazı
afiyet olsun canım
Gunaydin herkese
Dun ki menüm
sabah(07:00)
2 yumurta
2 kayısı
2/3 çb kuruyemiş
avuç içi kadar peynir
8zeytin
domates salatalık
ara(15:00)
1 bardak kefir( ev yapımı )
sabahtan kalan 1 kayısı ve 1/3 çb kuruyemiş
akşam(19:30)
1 kase yogurt
1/2 porsiyon nohut yemeği
1/2 fincan sutle yapilmis turk kahvesi
su: 2 lt
spor: 45 dk yürüyüş
ütü yapacağım icin fazla uzatamadim aslinda zumbada vardi sirada
kaynım evleniyor resmen evden kız çıkarıyor gibiyim hiç işim bitmiyor
Bu arada ben kkk yazmiyorum cunku yeni oldugum icin dogrumu yanlisimi gorup soyleyin istiyorum
Günaydın herkese...
günaydın canım günaydın canlar
günaydın hoşgeldiniz aramıza..o düğün telaşı bende de vardı geçen hafta bitti çok şükür..(çocuklarımın sünnet düğünü) Allah kolaylık versin çok zor işler ama bitince insan bi ohh diyor
bu arada menüde detay yazmanız çok iyi olmuş .. ben kahvaltıda sadece zeytini az buldum ,o da en az 10 tane yenmeli fakat 20-30 bile yiyebilirsiniz minumum 10 tane mümkünse yağın içinden alarak..ilk günlerde zor oluyor ekmeksiz bu kadar çok zeytin yemek sonra alışılıyor.. bir de sabahla ikindi arası çok uzun olmuş, ikindi ve akşam arası 4 buçuk saat olmuş..keşke ortalasaydınız.birinde leptin çok çalışmış diğerinde az..akşam menünüz doğru fakat bana miktar olarak az geldi.gece acıkmadınız mı? önemli olan bu diyette aç kalmak değil ,aç kalmadan uzun saatler durabilmek..şayet aç aç beklerseniz ilk yediğiniz yiyecek yağ depolarınıza gider..(sabahla ikindi arası içinde geçerli bu söylediğim)
kolay gelsin..her gün detayları yazarsanız birlikte yorumlarız.. siz yine iyisiniz ben ilk başladığımda hurma yiyordum, ekmeksizlik çok çarpmıştı sabahları
GÜNAYDIN ÇITIR DOSTLAR..:))