Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Kızlar ben salı günü jinekoloğa gideceğim tartılamazsam Çarşamba tartılır hemen yazarım

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:

elbette varsın listede
ilk sayfada liste
hemen eski tempona düzenine dönmelisin
başlangıç tarihimiz 15 Temmuz yani yarın
yarın tartılacak herkes ilk kilolarını yazacağım herkesin.
yarış haftaya başlıyor, kim daha çok kilo vermiş haftaya

hoşgeldin
listeye ekliyorum
kilo bildirimi bu salı 15 Temmuzda
başlangıç kilomuz da bu salı oluyor.
haftaya salı ise kim daha çok kilo vermiş yarışımız başlıyor

sabah

- 1 kase yoğurt
- 1 kupa bergamotlu siyah çay
- 1 yemek kaşığı keçi loru
- 8 zeytin
- 1 yumurta

akşam

- patlıcan salatası
- 6 köfte
- 1 bardak şalgam suyu
- 1 kase yoğurt

Sahile geldim ailemin evine, büyük şans, siteye daha yeni internet bağlantısı kurulmuş. Yani sorun olmayacak, bayrama kadar buradayım ve her gün girebileceğim internete, kadınlar kulübüne

tartı işini de hallettim

içim rahatladı çok. yürüyüşe, yüzmeye, cardioya ve karataya devam

harika olmuş ben de bu sabah bi fenalık yapıp poğaça yedim hem canım istedi hem de istanbula gidicem diye eve alışveriş yapmamıştım onun için evde yicek bişey yoktu ama bu akşam sıkı spor yapıp onu yakarım ben diye düşünüyorum
yarın ben de tartılacağım hadi hayırlısı

Kızlar ben salı günü jinekoloğa gideceğim tartılamazsam Çarşamba tartılır hemen yazarım

iPhone'den gönderildi.

doktora sabahtan gideceksen kan tahlili yapma olasilığına karşı aç git derim, hormonlarına da baksın polikistikover sendromuna karşı, çünkü ben bundan 5 sene önce sivilcelerim var diye gittiğim cildiyeden sonra soluğu jinekologda alıp 2 sene doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım ve kilo veremememin sebebi de oydu

Tahlili yaptırdım sonuçları almaya gideceğim yarın

iPhone'den gönderildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…