- 23 Haziran 2014
- 972
- 327
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Mükemmel oldu ve hemen pişti içine kuru kayısı da koydum meğerse elmaya tarçın ne kayışırmış haberim yokmuş
iPhone'den gönderildi.
dimi çok yakışıyor, afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mükemmel oldu ve hemen pişti içine kuru kayısı da koydum meğerse elmaya tarçın ne kayışırmış haberim yokmuş
iPhone'den gönderildi.
dimi çok yakışıyor, afiyet olsun
Sabah peynirli biberli omlet
10 siyah 3 yesil zeytin
1c.b ceviz donates salatalik dereotu
Aksam tavuk sote yogurtlu kirmizikozbiber
Patatesi cok ozluyorum😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım salı mutlaka tartılmaya çalışacağım
iPhone'den gönderildi.
harika olmuş ben de bu sabah bi fenalık yapıp poğaça yedim hem canım istedi hem de istanbula gidicem diye eve alışveriş yapmamıştım onun için evde yicek bişey yoktu ama bu akşam sıkı spor yapıp onu yakarım ben diye düşünüyorum
yarın ben de tartılacağım hadi hayırlısı
doktora sabahtan gideceksen kan tahlili yapma olasilığına karşı aç git derim, hormonlarına da baksın polikistikover sendromuna karşı, çünkü ben bundan 5 sene önce sivilcelerim var diye gittiğim cildiyeden sonra soluğu jinekologda alıp 2 sene doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım ve kilo veremememin sebebi de oydu
evet yarın sabah bekliyorum
arada çok nadir olmak şartıyla kaçıyor bazen, karatay çok kızsa da bir anda da olmuyor ya her şey yavaş yavaş alışkanlıklarımızdan kurtuluyoruz işte, İstanbul'da bol keyifli günler
bana da çok etkisi oldu doğum kontrol haplarının, resmen fiziğim bozuldu kullandığım sırada, 8 ay her gün içtim o ilaçtan
Sabah peynirli biberli omlet
10 siyah 3 yesil zeytin
1c.b ceviz donates salatalik dereotu
Aksam tavuk sote yogurtlu kirmizikozbiber
Patatesi cok ozluyorum😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iftar
Mercimek çorbası
Dible
Patlıcan oturtma
Salata
Bol su
Iftardan 1 saat sonra Mısır püskülü çayı ve bol su
iPhone'den gönderildi.
mısır püskülü çayı gerçekten de ödemi söküyor mu
ben de mi içsem acaba
gidiyor ve gidecek, yavaş yavaş
Bende kullandım 1 ay sonra regl oldum en son Ramazan'da oldum ve 3 gün sürdü çok az geldi kan tahlili yaptırdım yarın sonuçları alacağım
iPhone'den gönderildi.
nasıl çıkacak bakalım sonuçlar, gelince haber ver, yaz kesin özelden ya da buraya, sana nasıl uygun gelirse
Evet canım
Papatya çayı
Rezene çayı
Limon suyu
1 lt su
Da ödem attırıyor
iPhone'den gönderildi.
Tamam canım özelden yazarım
iPhone'den gönderildi.
Iyi geceler :)
iPhone'den gönderildi.
evet bekliyorum