Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Sabah peynirli biberli omlet
10 siyah 3 yesil zeytin
1c.b ceviz donates salatalik dereotu

Aksam tavuk sote yogurtlu kirmizikozbiber

Patatesi cok ozluyorum😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah peynirli biberli omlet
10 siyah 3 yesil zeytin
1c.b ceviz donates salatalik dereotu

Aksam tavuk sote yogurtlu kirmizikozbiber

Patatesi cok ozluyorum😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok özledim patatesi ya 😭😭

iPhone'den gönderildi.

Iftar
Mercimek çorbası
Dible
Patlıcan oturtma
Salata
Bol su

Iftardan 1 saat sonra Mısır püskülü çayı ve bol su

iPhone'den gönderildi.

Tamam canım salı mutlaka tartılmaya çalışacağım

iPhone'den gönderildi.

evet yarın sabah bekliyorum :KK34:

harika olmuş ben de bu sabah bi fenalık yapıp poğaça yedim hem canım istedi hem de istanbula gidicem diye eve alışveriş yapmamıştım onun için evde yicek bişey yoktu :KK1: ama bu akşam sıkı spor yapıp onu yakarım ben diye düşünüyorum :KK52:
yarın ben de tartılacağım hadi hayırlısı :KK9:

arada çok nadir olmak şartıyla kaçıyor bazen, karatay çok kızsa da bir anda da olmuyor ya her şey :KK34: yavaş yavaş alışkanlıklarımızdan kurtuluyoruz işte, İstanbul'da bol keyifli günler :KK16:

doktora sabahtan gideceksen kan tahlili yapma olasilığına karşı aç git derim, hormonlarına da baksın polikistikover sendromuna karşı, çünkü ben bundan 5 sene önce sivilcelerim var diye gittiğim cildiyeden sonra soluğu jinekologda alıp 2 sene doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım ve kilo veremememin sebebi de oydu :KK50:

bana da çok etkisi oldu doğum kontrol haplarının, resmen fiziğim bozuldu kullandığım sırada, 8 ay her gün içtim o ilaçtan :KK19:

evet yarın sabah bekliyorum :KK34:

arada çok nadir olmak şartıyla kaçıyor bazen, karatay çok kızsa da bir anda da olmuyor ya her şey :KK34: yavaş yavaş alışkanlıklarımızdan kurtuluyoruz işte, İstanbul'da bol keyifli günler :KK16:

bana da çok etkisi oldu doğum kontrol haplarının, resmen fiziğim bozuldu kullandığım sırada, 8 ay her gün içtim o ilaçtan :KK19:

Bende kullandım 1 ay sonra regl oldum en son Ramazan'da oldum ve 3 gün sürdü çok az geldi :KK43: kan tahlili yaptırdım yarın sonuçları alacağım

iPhone'den gönderildi.

X