Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
merhabalar, tatil nedeniyle uzak kaldım sizlerden. aramıza yeni arkadaşlar katılmış, hoşgelmişler ben 15 temmuzda başladım 79.6 ile, güncel kilom 73.5 , kaçamak yapmasaydim eminim daha fazla verirdim ama buna da şükür. şimdi klasik karatay kahvaltimi yaptim, sade kahvemi yudumluyorum. akşama da barbunya köfte ve salata var. vee tabi bellydance fitness. herkeae sağlıklı günler dilerim.

Dun sabah 6da 1 muz 1 kase yaban mersini yedim.
5,7km yurudum
Oglen kasarli tereyagli omlet
Aksam alinazik salata.
Yalniz kizlar soguk icecek sktnm var meyvesuyu icemiyoruz komposto yok asitlileri zaten saymiyorum eksikligini hissediyorum artik gercekten ayranla olmjyo yani

bende yemekte ayran içmeyi sevmeyenlerdenim. sadece su içiyorum. Ama şekersiz kayısı kompostosu falan içilemezmi ki?

Karatay şöyle diyor:
"Komposto: Kuru kayısı, mürdüm eriği, çekirdekli kuru üzüm, kuru incir, yaban mersini, bol ceviz ve badem bir tencereye koyulacak, üzerine su eklenecek, buzdolabında bir gece bekletilecek ve yemeklerle tatlı yerine tüketilecek. Bu kompostoya şeker ya da tatlandırıcı eklenmeyecek, komposta kesinlikle kaynatılmayacak."

Arkadaşlar soğuk içecek olarak maden suyu öneririm. Ama soda değil. Maden suyu. Sodalar ve hele ki meyvelileri doğal olmuyor. Sade doğal mineralli su, yani maden suyu çok şifalıdır hem. Her gün içilmesi öneriliyor.

Son düzenleme:
Ben soğuk suyu yanıma alıyorum.Yudum yudum içiyorum.Bugün bende koşu bandında yürüyüşe başladım.2 km yürüdüm.Ama zorlandım.Maşallah sen nasıl bu kadar yürüyorsun.Yavaş yavaş artıracağım.Birde kol ve karın için egzersiz yaptım.

Sende tekrar hoş geldin :) Olsun kilo vermişsin ya oda güzel. Bu arada hoş bulduk.

Sabah
Dometesli yumurta
Çay
Peynir
Acı biber
Çay

Akşam
Kıymalı patlıcan közlemesi
Yoğurt

Ben geç yatıyorum ve acıkıyorum.Süt yada ayran içebiliyor muyuz?

maden suyu akşam 8 den sonra 2-3 tane içiyorum.ama yemeğini yanında içecek bişey bulamıyorum.

Yurudukce acilirsin canim artiyo zamanla:)
Sabah
Dometesli yumurta
Çay
Peynir
Acı biber
Çay

Akşam
Kıymalı patlıcan közlemesi
Yoğurt

Ben geç yatıyorum ve acıkıyorum.Süt yada ayran içebiliyor muyuz?
Kahvaltin cok az acikman normal kuruyemislerini eksik etme zeytini ozellikle ama acikirsan ayran ya da sut serbest hatta tarcinli sut daha guzel oluyo.
maden suyu akşam 8 den sonra 2-3 tane içiyorum.ama yemeğini yanında içecek bişey bulamıyorum.
aynen iste bende ondan sikayetciyim yoksa gun icinde su yetiyo ama yemegin yaninda zorlaniyorum ben gunde 1lt kola icen insandim yani

Bu ara cok siparisim var masaallah ama cok erken kalkiyorum o yuzden 3 ogun yapiyorum.
Sabah6 1 muz biraz ceviz
Oglen peynirli salata yarim kutu zero
Aksam barbunya yogurt

Bu ara cok siparisim var masaallah ama cok erken kalkiyorum o yuzden 3 ogun yapiyorum.
Sabah6 1 muz biraz ceviz
Oglen peynirli salata yarim kutu zero
Aksam barbunya yogurt

Zeroyu içmişsin sonunda :) Kimmikin tarifini yazdığı kompostoyu deneyececeğim.Ceviz ile zeytin yedim ama miktarını artırayım.Akşam yemeğinden 4 saat sonra acıkıyorum.Tarçınlı zencefilli süt içerim.Teşekkürler.Sana kolay gelsin.

Tesekkur ederim:)ictim vallahi dayanamadkm yani napiyim:)oyle dene bide bakalim bide aksam doyana kadar yiyosun dimi?

Günaydın arkadaşlar,
Malum bu günlerde evden dışarı çıkamıyorum. Dolayısıyla odadan odaya giderek ne kadar enerji harcıyorsam o kadar. Bu sebeple diyetimi daha da sıkılaştırmaya karar verdim. Tabi karar verdim ama başarır mıyım bilemiyorum.

Hedefim;
Günlük 50 gr'dan az karbonhidrat
Günlük en fazla 50-55 gr kadar protein (kilom başına 1 gram protein)
Günlük en fazla 1500 kcal

Bu şekilde ketosize geçmeyi hedefliyorum. Tereyağı ve zeytinyağı ise sınırsız her zaman olduğu gibi. :) Işte bunu seviyorum. ♥♥♥

Bugün kahvaltım tam istediğim gibi oldu.
100 gr beyaz peynir
2/3 salatalık (yani 75 gr)
Yarım domates (50 gr)
13 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
4 tane taze üzüm (sanırım 10 gr'dır)
3 fincan şekersiz siyah çay

Toplamda; 426 kcal
6 gr karbonhidrat
24 gr protein
32 gr yağ
%70 yağ, %24 protein, %6 karbonhidrat

merabayın,

bugün 12.de kalsik kahvaltı yaptım.bir çay kaşığı kadarda yeni yaptığım vişne reçelinin tadına baktım.
akşam: 2 kase köy çorbası salata yemeği planlıyorum.
sonra kahvemin yanına 2 kuru kaysıı ve ceviz oturttum mu 19.da yeme içme biter benim için.

dünde yürüyemedim. Âmâ iki katlı evi sildim süpürdüm. çamaşır yıkadım astım. kızımı yıkadım. Yani yatana kadar belki 15*20 dakika oturdum oturmadım. Hareket etme bilinci ev işlerini de düzenli yapmayı sağlıyor aslında. öğlen evden çıkmadan banyoyu bile yıkadım. bugünde toz alıp camları silerim diye düşünüyorum yürümezsem bile...

Sabah kkk
Aksam kofte piyaz ayran.
Bu ara hicbisey yapasim yok elimi kolumu kaldirasim yok Asafin yemekleri olmasa mutfaga hic girmicem.cok fena depresyondayinnnnn

Tesekkur ederim:)ictim vallahi dayanamadkm yani napiyim:)oyle dene bide bakalim bide aksam doyana kadar yiyosun dimi?
Afiyet olsun. Akşam doyana kadar yiyorum.Sabah yarım çay bardağı ceviz yiyorum , yarım bardak da akşama mı eklesem acaba?

İnşallah ayağın çabuk iyileşir.Oturduğun ve uzandığın yerde bacak hareketleri yapsan.Yatıp bisiklet çevirir gibi yapsan yine de kalori yakmış olursun.

Baya iş yapmışsın.Sende benim gibi geç uyanıyorsun:)

Sabah kkk
Aksam kofte piyaz ayran.
Bu ara hicbisey yapasim yok elimi kolumu kaldirasim yok Asafin yemekleri olmasa mutfaga hic girmicem.cok fena depresyondayinnnnn
Neden deprosyana girdin hayırdır?

Sabah

Peynir
Fındık
Yumurta
Zeytin
Domates
Salatalık
Cay

Ara
Kahveli süt

Akşam

Haşlanmış tavuk
Salata
Yoğurt
İki kaşık kıymalı patlıcan

20 dakika fitness zumba
20 dakika dambılla çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…