- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Bende spora başlayabilsem BravoSabah 8,4 km yurudum hava mis mis istanbulda:)
Kkk
Firinda karisik sebze yogurt 4 kofte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende spora başlayabilsem BravoSabah 8,4 km yurudum hava mis mis istanbulda:)
Kkk
Firinda karisik sebze yogurt 4 kofte
Bravo ya süpersin.Bende spor yapsam 1 kg gidecek demekki :)Kizlaaaar gunaydinn:)58.600 -1100
tabiki etkisi tartisilmaz:)Bravo ya süpersin.Bende spor yapsam 1 kg gidecek demekki :)
Canim gecmis olsun cok iyi ol da yapmayiverirsin spor.ben ne zaman topuklu giysem olur aynisi alisik degilim dkyemidir nedir:)belki seninde ondan olmustur.bian once gecer ins.Allah sifa versinKizlar, bugun ne ümitlerle baslamistim diyete tekrar. Spor da yapacaktim. Ama sabah kalktığım anda yere ayagimi bastigim andan itibaren feci halde bir sanci sol ayagimin topugunu sarmasin mi? Neyse, geçer dedim, bir sey olmaz dedim. Nasil olsa sebebini biliyorum, arkadaşımın nişanı malum, topuklularla uzun süre ayakta kalmistim. Ama bir turlu gecmek bilmedi. Ayagimi resmen topuk kismindan yere basamaz oldum. Sol ayagimi balerinler gibi kullaniyorum. Bu sebeple de butun vucut agirligim sag ayagima ve kalcamin sag tarafina yuklenmis oldu. Psikolojik midir nedir ama simdi sag kalcam da agrir oldu.
Rabbim kimseye vermesin bu ayak agrisini. Cok feci bir seymis. Olanlara da şifa diliyorum.
Ben de genelde gunluk spor ya da babet tarzi giyerim. Topukluyu kisa mesafelere kullanirim ama bu sefer tabi sinir kalmadi.Canim gecmis olsun cok iyi ol da yapmayiverirsin spor.ben ne zaman topuklu giysem olur aynisi alisik degilim dkyemidir nedir:)belki seninde ondan olmustur.bian once gecer ins.Allah sifa versin
O geldi aklima onu dicektim sana yarina gecmemis olursa bi goster ihmsl etmeBen de genelde gunluk spor ya da babet tarzi giyerim. Topukluyu kisa mesafelere kullanirim ama bu sefer tabi sinir kalmadi.
Anlamadigim sey şu, nisanin aksami ayaklarimin ikisi de agriyordu ama yatip ertesi sabah kalktigimda agridan eser kalmamisti. Gun boyu da spor ayakkabiyla gunu geçirdim. Gayet rahattim. Sonra bu sabah birden bire niye sadece sol ayagimda olusmus bir agri var, bunu pek anlayamiyorum aslinda.
Internette biraz arastirdim, sanki topuk dikeni belirtilerine benziyor bu yasadigim şey. Insaallah geçer diye umit ediyorum.
Cok tesekkur ederim. Insaallah gecer.O geldi aklima onu dicektim sana yarina gecmemis olursa bi goster ihmsl etme
Çok geçmiş olsun devam ederse mutlaka bir hekime görün..Cok tesekkur ederim. Insaallah gecer.
Arkadaşlar bende listenize dahil olmak istiyorum...İkinci bebeğime hamile kaldığım da Canan hocanın öğretileri ile sadece 13 kg aldım...İlk kızım da 26 kg almıstım.
78 ile doğuma girdim yine aynı yeme alışkanlığı ile bu sabah 64,6 olarak tartıdayım.
Sizinle devam ederek önce 60 sonra 57 ile bitirmek niyetim.
Yaş 40 :)
Şenay
Topuk dikeni için internette 3 gun uygulanan vicks-bal karışımı yöntemini okudum. Denedim bakalım yarın hafifleyecek mi...
Tarifi şöyle uyguladım; Önce ayağımı yarım saat kadar sıcak suda beklettim. Sonra 2 çay kaşığı vicks ve 1 çay kaşığı da bal ile hazırladığım karşımdan ayak tabanıma ve biraz da üstüne sürüp Streç ile ayağımı tamamen sardım ve çorap giydim. (Bir ayagim çoraplı, diğeri çıplak kalmasın diye ikisine de corap giydim ben :)) Şuan vicks ve bal karışımı sürdüğüm ayağım yanmaya başladı. Hafif biraz uyuşmuştu önce sanırım sıcak sudan dolayı ama şuan uyuşukluk yok, sadece yanma hissi var. O da ayak tabanımda değil de üst yüzeyinde.
Yazan tarife göre yarın sabah kalktığımda ayaktan streci çıkarıp hafif nemli bir bezle sileceğim ve yine çorap giyip güne devam edeceğim. Akşam yine sıcak su ve vicks-bal uygulayacağım. Bu şekilde 3 gün.
Hayırlı olsun :) Akşam.meyva yenmiyor.Sabahları oda her mehva yenmiyor.Yavaş yavaş insan alışıyor.İlk günden kaçamak yapmışsı :)Merhaba hanımlar...öncelikle hoş buldum..
Bugün kahvaltıda , klasik Canan hoca kahvaltım vardı.
Akşam 4 gibi yeşil mercimek çorbası ve sulu köfte az porsiyon.
Ablamda olduğum için küçük bir kek ve 3-4 kurabiye arada kaynadı.
Bol bol limonlu su ve 10 adet üzüm iki adet siyah erik yendi.
Bugün 1 saat yürüyüş yapıldı..
Küçük kızım uyudu birazdan tarçınlı kış çayımı içip uyuyaacağım
Çok teşekkür ederim. Duydum ama bu tedavi amaçlı mı yoksa hep mi kullanmak gerekiyor acaba? Sürekli bir şeye bağımlı kalacak olursam eğer çok korkutuyor beni.MÖ
Geçmiş olsun.Topuk dikeni için silikon tabanlıklar kullanılıyor.
Çok teşekkür ederim. Duydum ama bu tedavi amaçlı mı yoksa hep mi kullanmak gerekiyor acaba? Sürekli bir şeye bağımlı kalacak olursam eğer çok korkutuyor beni.