-
- Konu Sahibi Sonnenschein_
Selulit ve puruzsuz bacaklar icin tabi ben belime falanda suruyorum cok faydasini gordumm:)Gunaydiiin. Cok iyi yapmissiniz.Masaallah oglun da cok tatlıymis
Kabak lifi ve at kılı ne için bu arada?
Zumbayi denedin mi?:)Bugun yumurtayı kahvaltida Çılbır olarak denedim. Ilk denememdi ve gayet başarılı olduğumu düşünüyorum. Goruntusu de mantı gibi olumca daha da bir hosuma gitti
Keske bir bisikletim olsaydı, cok isterdim. Bugun spor olarak Nike+ Training Club ile bir şeyler yapacagim sanirim. Cunku ne yuzme gibi bir imkanim var şu aralar, ne de basketbol, voleybol gibi baska bir spor dalina girmeye. En son Haziran'da piknikte topla oynamistim.Bugun belki baslangic olarak hafif biraz yoga yaparım, sonra daha hareketli bir şeyler. Bakacağım artık, duruma gore.
Hmm evet duymuştum ama denemedim hiç. Ayak uyduramam diye dusunuyorum.Zumbayi denedin mi?
Uydurursun uydurursun hemde inanilmaz zevkli bi dene bence:)Hmm evet duymuştum ama denemedim hiç. Ayak uyduramam diye dusunuyorum.
Kizlar bugun sizleree oglumla gunaydin demek istedikkkyuruyusumuzden )bugun babada bize katildi 5kmde oldu bitti Limonlu su icildi Kabak lifi ve at kiliyla masaj yapildi Sicak soguk dus alindi Kkk yapildii Simdilik bu kadar.bu da benim findik oglum Eki Görüntüle 1217470
Bugun yumurtayı kahvaltida Çılbır olarak denedim. Ilk denememdi ve gayet başarılı olduğumu düşünüyorum. Goruntusu de mantı gibi olumca daha da bir hosuma gitti
Keske bir bisikletim olsaydı, cok isterdim. Bugun spor olarak Nike+ Training Club ile bir şeyler yapacagim sanirim. Cunku ne yuzme gibi bir imkanim var şu aralar, ne de basketbol, voleybol gibi baska bir spor dalina girmeye. En son Haziran'da piknikte topla oynamistim.Bugun belki baslangic olarak hafif biraz yoga yaparım, sonra daha hareketli bir şeyler. Bakacağım artık, duruma gore.
Kızlar, bugün elim ve ağzım hiç boş durmadı. Sürekli meyve yedim durdum.
Annem diyor ki "Sanki kötü bir şey yapıyorsun, hem sağlıklı besleniyorum diyorsun, hem üzülüyorsun, mevsim yaz ve sen de doğal olarak meyve yiyorsun, dondurma bile değil!"
Haklı valla. % 100 haklı. Meyveden güzel şey var mı?
Canim bu nedir yag mi bunlar, nasil kullaniliyo aciklayabilir misin ben de simdi bisiklet ve yuzmeyle biraz toparladim ama yetmiyo, ankaraya donunce bi estetik cereaha gorunmeyi dusunuyorum ama bakalim oncesinde denenebilcek ne varsa deniyecegi, benim sikintim alt bacaklarin kalin olmasi 16 yasimdan beri onlarla ugrasiyorum ne mezoterapiler cartlar curtlar tonla para doktum ama sonuc alamadim son care estetik operasyon ama denemekten zarar cikmaz :)Selulit ve puruzsuz bacaklar icin tabi ben belime falanda suruyorum cok faydasini gordumm
Yok canim hayir kabak lifi bildigin lif kese gibi bisey at kili fircasida eda taspinar cikardi gunde iki kere fircaliyosun bacaklarini sorunlu bolgelerini.incelme adina cok bisey yapmazlar selulit ve ciltle ilgili bunlar ama denemekten zarar gelmezz:)Canim bu nedir yag mi bunlar, nasil kullaniliyo aciklayabilir misin ben de simdi bisiklet ve yuzmeyle biraz toparladim ama yetmiyo, ankaraya donunce bi estetik cereaha gorunmeyi dusunuyorum ama bakalim oncesinde denenebilcek ne varsa deniyecegi, benim sikintim alt bacaklarin kalin olmasi 16 yasimdan beri onlarla ugrasiyorum ne mezoterapiler cartlar curtlar tonla para doktum ama sonuc alamadim son care estetik operasyon ama denemekten zarar cikmaz
Farkedilmez olurmu bugunde yazmasan laf atcaktim sana nerdesin cikolatayami boguuldun acaba naptin diye:)))gayet iyi gidiyosun kacamaksiz olmuyo onemli olan devamini getirmemek telafi edebilmek:)Merhaba Kızlar, 2-3 gündür giremiyordum.(gerçi yokluğumu kimse farketti mi bilmiyorum)
Çünkü hergün misafir ağırladım. bazen beklersin biri gelse de karşılıklı bir kahve içsek diye, bazende böyle oluyor. Şikayetim misafirden değil tabi severim. ama diyetin ucu kaçıyor. Mesela dün bir fiyasko oldu benim için. Ama sabah kalktım tartıldım aynıyım. Ve bugünde kaldığım yerden devam...
sabah: yumurtasız klasik kahvaltı
öğle: 2 yumurtalı omlet
akşam: zeytinyağlı fasulye ve salata
akşam bir saat yürürüm. Bugün diyette ikinci haftam ama son sapıtmamla bu haftayı eksisiz kapamış oldum. artık diğer maçlara bakıcaz...
Farkedilmez olurmu bugunde yazmasan laf atcaktim sana nerdesin cikolatayami boguuldun acaba naptin diye))gayet iyi gidiyosun kacamaksiz olmuyo onemli olan devamini getirmemek telafi edebilmek
Oyle deme kiz hakiki bitter saglikli bisey cok bi zarari yok hamur isi beter ama bende cok seviyorum bide pastaciyim ben surekli siparis surekli pisir kokla pisir kokla oyle oyle biktim birazcik:)Çok teşekkür ederim zayıfanne, Allah'tan çok çikolata seven biri değilim benim başım hamur işleri ile dertte olur genelde...
Kiiiiz simdi dikkat ettim zayif anne diyen dillerini sevsinleeeeerÇok teşekkür ederim zayıfanne, Allah'tan çok çikolata seven biri değilim benim başım hamur işleri ile dertte olur genelde...