Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Bugun yumurtayı kahvaltida Çılbır olarak denedim. Ilk denememdi ve gayet başarılı olduğumu düşünüyorum. Goruntusu de mantı gibi olumca daha da bir hosuma gitti

Keske bir bisikletim olsaydı, cok isterdim. Bugun spor olarak Nike+ Training Club ile bir şeyler yapacagim sanirim. Cunku ne yuzme gibi bir imkanim var şu aralar, ne de basketbol, voleybol gibi baska bir spor dalina girmeye. En son Haziran'da piknikte topla oynamistim. Bugun belki baslangic olarak hafif biraz yoga yaparım, sonra daha hareketli bir şeyler. Bakacağım artık, duruma gore.

Zumbayi denedin mi?:)

çok tatlı ya mıncık mıncık
ısırıverecen

bisiklet ve yüzme çok seviyorum ya
ama ankarada benim de hiç imkanım yok
anca izmire gidince...
ankarada arabanın girmediği hız yapmadığı mekan yok
kaldırım bile yokken nasıl bisiklet sürelim ki
yüzme için de sadece havuz seçeneği var, ki ben hiç sevmem... eşim ne güzel gidip havuzda yüzüyor ama beni sokamadı daha. kadın erkek herkesin girdiği, minicik boyutlarda da olsa belli miktar kalıntı bıraktığı su birikintilerine giremiyorum arkadaş. yenmem lazım bu fobimi. ama bir yenersem her sabah giderim yüzmeye

izmirde sahil kasabalarında nem bayıltıcı oranda değil, sıcaklık makul seviyede, yollar dümdüz, araba girmiyor, herkes bisikletli, sabah erkenden denize giriliyor... mis gibii...

Kızlar, bugün elim ve ağzım hiç boş durmadı. Sürekli meyve yedim durdum.
Annem diyor ki "Sanki kötü bir şey yapıyorsun, hem sağlıklı besleniyorum diyorsun, hem üzülüyorsun, mevsim yaz ve sen de doğal olarak meyve yiyorsun, dondurma bile değil!"
Haklı valla. % 100 haklı. Meyveden güzel şey var mı?

muhtemelen bunları yazarken vücudunda "şeker" ve "mutluluk hormonu" oranı üst seviyelerde

Ne kadar telafi oldu bilmiyorum ama az önce tam 10 dakikalık spor yaptım. Az gibi gelmis olabilir. Spencer O'brien'ın Power Legs adlı 15 dakikalik programindan 10 dakikasını yaptim. Anca bu kadarini yapabildim desem daha dogru. Bittim. Resmen bittim. Devam edemedim. Sonunda attim kendimi boylu boyunca. Eger butun hepsini yapmis olsaydim 101 kcal yakmis olacakmisim, hocanın dedigine gore. Simdi de heralde 65-70 arası bir seyler yakmis oluyorum. Her yerim ter oldu daha bile fazla yaktim bana gore, hatta 150 kcal falan ama handi neyse. Sanirim bacaklarim yarin hep agriyacak. Cok sukur ki yarin dinlenme günüm.

Selulit ve puruzsuz bacaklar icin tabi ben belime falanda suruyorum cok faydasini gordumm
Canim bu nedir yag mi bunlar, nasil kullaniliyo aciklayabilir misin ben de simdi bisiklet ve yuzmeyle biraz toparladim ama yetmiyo, ankaraya donunce bi estetik cereaha gorunmeyi dusunuyorum ama bakalim oncesinde denenebilcek ne varsa deniyecegi, benim sikintim alt bacaklarin kalin olmasi 16 yasimdan beri onlarla ugrasiyorum ne mezoterapiler cartlar curtlar tonla para doktum ama sonuc alamadim son care estetik operasyon ama denemekten zarar cikmaz :)

Yok canim hayir kabak lifi bildigin lif kese gibi bisey at kili fircasida eda taspinar cikardi gunde iki kere fircaliyosun bacaklarini sorunlu bolgelerini.incelme adina cok bisey yapmazlar selulit ve ciltle ilgili bunlar ama denemekten zarar gelmezz:)

Merhaba Kızlar, 2-3 gündür giremiyordum.(gerçi yokluğumu kimse farketti mi bilmiyorum)
Çünkü hergün misafir ağırladım. bazen beklersin biri gelse de karşılıklı bir kahve içsek diye, bazende böyle oluyor. Şikayetim misafirden değil tabi severim. ama diyetin ucu kaçıyor. Mesela dün bir fiyasko oldu benim için. Ama sabah kalktım tartıldım aynıyım. Ve bugünde kaldığım yerden devam...

sabah: yumurtasız klasik kahvaltı
öğle: 2 yumurtalı omlet
akşam: zeytinyağlı fasulye ve salata

akşam bir saat yürürüm. Bugün diyette ikinci haftam ama son sapıtmamla bu haftayı eksisiz kapamış oldum. artık diğer maçlara bakıcaz...

Farkedilmez olurmu bugunde yazmasan laf atcaktim sana nerdesin cikolatayami boguuldun acaba naptin diye:)))gayet iyi gidiyosun kacamaksiz olmuyo onemli olan devamini getirmemek telafi edebilmek:)

Çok teşekkür ederim zayıfanne, Allah'tan çok çikolata seven biri değilim benim başım hamur işleri ile dertte olur genelde...
Oyle deme kiz hakiki bitter saglikli bisey cok bi zarari yok hamur isi beter ama bende cok seviyorum bide pastaciyim ben surekli siparis surekli pisir kokla pisir kokla oyle oyle biktim birazcik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…