Karatay Diyeti ile Sağlıklı Günler

Sağlıklı yaşamak istiyor musunuz ;))

• Evet

OY: 28 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    28
Sabah
Yoğurt
Keten tohumu
Kepek
Meyva
Ceviz
Zencefil tarçın
Daha sonra çay

Akşam

Zeytinyağlı börülce
Kıymalı patlıcan
Menemen
Yoğurt
1 hurma

Karatay beni kabız yaptı.O yüzden bugün kepek kullandım.

Kızlaaaar!!!
Akşam yemekten yarım saat önce tartıldım veeeeee 52,4 çıktım. Gerçekten nasıl moral oldu benim için, anlatamam. Nasıl oldu, nasıl gitti bunca kilo bilmiyorum ama gerçekten çok mutlu etti beni. Halbuki tartilmasam mi diye bile düşünmüştüm. Iyi ki tartilmisim. :)

Gerci akşam yemekte 1 kg yemek yemisimdir ama hepsi tamamen saglikli seylerdi. :)

Menüm şöyle:
1 hurma
1 tabak tarhana çorbası
1 tabak zeytinyağlı, bol sirkeli börülce
1 tabak Sinkota
Yarım tabak bulgur pilavı (yani tam 4 kaşık)

Sinkota tamamen sebzeden oluşan, çok sağlıklı ve pratik bir Girit yemeği. Kabak, patates yuvarlak yuvarlak cips seklinde dograniyor, kuru soganlar da piyazlik. Firin tepsisine sebzeler döşenip, zeytinyağı ve tuz ilavesiyle karistirip firina veriliyor. Icine hiç su konmuyor. Ayrıca serviste ustune dokmek icin sarimsakli, dereotlu yogurt sos hazirlaniyor. Birbirlerine cok yakisiyorlar. Istenirse sarimsak yogurda degil de sebzelerle birlikte firinda pismeye de birakilabilir, hem bu sekilde koku sorunu da olmaz.

Biz bugun yaptigimizda sarimsagi sebzelerle beraber fırına verdik ve icine biber ve patlican da ilave ettik. Patlicana ba-yil-dim resmen! Bir daha hep patlicanli yapacagim kesin! Cok yakismis.

Gecen sefer yaptigimizda da kirmizi tatli biber koymustuk ama bu seferki yesil biberdi. Her iki sekliyle de guzel ama kirmizi renk olarak da goze cok hitap ediyor, tavsiye ederim. :)

Eveeet, tarifimiz bu kadar, belki siz de yaparsiniz, fikir olsun dedim. :)

Huh, ne çok sey yemisimo_O Ama ben yerken patateslerinden almadım. Alkisliyorum kendimi. :KK9::)
Harikaaaaa:)bak duzene girince nasil indi sislikler hemen:)tarifinide deniycem mutlakaa:)afiyet olsunnn:)

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin oncelikle siteden nefret ettigimi soyleyebilirim hicbisey beceremiylrum zaten yeniyim uygulama daha rahatti oda calismiyo.
Sabah omlet peynir kahvalti salatasi bol zeytin 2 dilim pastirma yedim kuruyemis bi sure yemek istemiyorum cok sıkıldım acikcasi yerine ne olabilir oneri bekliyorum.
Aksam kacamak yapmayi kafama koymustum magnolia yaptim hemde iki olcuama emegime kiyamadim bi kasik aldim esime bi kase ayirdim kalani komsulara dagittim:)kacamak hakkimi tam bugdaydan yaptigim lahmacunla kullandim:)yanina ayran bukadar cok sukur:)

Günaydın,

herkes çok güzel gidiyor...ben bu hafta uykulara doyamıyorum tabi saat .1'lerde belki 1.5 falan yatılırsa olacağı bu. sonuç olarak da bu hafta ilk kahvaltılarım hep şeftali oldu. bu tabi metabolizma için rutin olduğundan yanlış oloor. yarının kahvaltısını geceden hazırlayacağım.tupperlarda işe taşırım nolcak... Tembel olma Denvir!!!!

bugünkü menüm:
sabah: 1 şeftali, 2 ceviz sonra kahve
öğle : klasik karatay kahvaltısı

öğleden sonra bir yere gideceğim eğer orda karataya uygun birşeyler hazırlamışlarsa yerim. böylelikle gün biter.ama yoksa evde akşama mis gibi zeytinyağlı fasulyem, tarhana çorbam beni bekliyor..ve dağ gibi bir ütü...

Günaydın,

herkes çok güzel gidiyor...ben bu hafta uykulara doyamıyorum tabi saat .1'lerde belki 1.5 falan yatılırsa olacağı bu. sonuç olarak da bu hafta ilk kahvaltılarım hep şeftali oldu. bu tabi metabolizma için rutin olduğundan yanlış oloor. yarının kahvaltısını geceden hazırlayacağım.tupperlarda işe taşırım nolcak... Tembel olma Denvir!!!!

bugünkü menüm:
sabah: 1 şeftali, 2 ceviz sonra kahve
öğle : klasik karatay kahvaltısı

öğleden sonra bir yere gideceğim eğer orda karataya uygun birşeyler hazırlamışlarsa yerim. böylelikle gün biter.ama yoksa evde akşama mis gibi zeytinyağlı fasulyem, tarhana çorbam beni bekliyor..ve dağ gibi bir ütü...
Ne kadar erken uyursan o kadar iyi aslinda ama kizin uyumuyordu degilmi?

sabah sporu

- 1 saat (cardio)

sabah kahvaltı

- 2 kupa kahve
- 5 zeytin
- 2 dilim peynir
- 1 haşlanmış yumurta

öğlen sporu

- 1 saat (yürüyüş+cardio)

akşam yemeği

- 1 adet tavuk pirzola
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek kaşığı etli barbunya yemeği

akşam sporu

- 1 saat (parkta tempolu yürüyüş)

Bugün sipariş ettiğim spor kıyafetlerim geldi. Bugün kendimi yürüyüş parkuruna atmazsam, sporun suyunu çıkarmazsam çatlarım.
jogger.gif

sabah sporu

- 1 saat (cardio)

sabah kahvaltı

- 2 kupa kahve
- 5 zeytin
- 2 dilim peynir
- 1 haşlanmış yumurta

öğlen sporu

- 1 saat (yürüyüş+cardio)

akşam yemeği

- 1 adet tavuk pirzola
- 1 kase yoğurt
- 2 yemek kaşığı etli barbunya yemeği

akşam sporu

- 1 saat (parkta tempolu yürüyüş)

Bugün sipariş ettiğim spor kıyafetlerim geldi. Bugün kendimi yürüyüş parkuruna atmazsam, sporun suyunu çıkarmazsam çatlarım.
jogger.gif
İnanmjyorummmm nasil guzel spor yapmissin bravoo:)darisi benimde basima neler aldinnn?

İnanmjyorummmm nasil guzel spor yapmissin bravoo:)darisi benimde basima neler aldinnn?

yok yok bu bugünkü planım
sabah sporunu ve kahvaltıyı tamamladım
şimdi öğle sporunu yapmaya gidiyorum
ama nasılsa bu planı yapmış olacağım için tebriğini şimdiden kabul ediyorum :)
hani hep bahsediyordum ya dikmen vadisinde ceylan gibi zıplayan çıtırlarla yarışa girmiştim
motive olsun diye tschibo'dan 2 tane kapşonlu sweatshirt, 1 spor şortu, 1 spor sütyeni, 5li spor çorapları ve 5li spor için iç çamaşırı aldım.
http://www.tchibo.com.tr/kapuesonlu-sweatshirt-p400044696.html
http://www.tchibo.com.tr/kapuesonlu-esofman-uestue-p400054071.html
http://www.tchibo.com.tr/jersey-sort-p400054065.html
http://www.tchibo.com.tr/dikissiz-s...sessionid=487A71F7ECE09D96B2C3A5C296A4B7B5-n2
http://www.tchibo.com.tr/5-cift-spor-corabi-p400056538.html
http://www.tchibo.com.tr/5-adet-kuelot-p400056776.html

eski spor kıyafetlerim hep büyük beden, onların içinde daha tombik görünüyordum.
hepsini s-beden aldım ki hemen kilo vereyim de çabucak yakışsınlar
şimdi azcık sıkıyorlar :KK70::KK70:

yok yok bu bugünkü planım
sabah sporunu ve kahvaltıyı tamamladım
şimdi öğle sporunu yapmaya gidiyorum
ama nasılsa bu planı yapmış olacağım için tebriğini şimdiden kabul ediyorum :KK66:
hani hep bahsediyordum ya dikmen vadisinde ceylan gibi zıplayan çıtırlarla yarışa girmiştim
motive olsun diye tschibo'dan 2 tane kapşonlu sweatshirt, 1 spor şortu, 1 spor sütyeni, 5li spor çorapları ve 5li spor için iç çamaşırı aldım.
http://www.tchibo.com.tr/kapuesonlu-sweatshirt-p400044696.html
http://www.tchibo.com.tr/kapuesonlu-esofman-uestue-p400054071.html
http://www.tchibo.com.tr/jersey-sort-p400054065.html
http://www.tchibo.com.tr/dikissiz-s...sessionid=487A71F7ECE09D96B2C3A5C296A4B7B5-n2
http://www.tchibo.com.tr/5-cift-spor-corabi-p400056538.html
http://www.tchibo.com.tr/5-adet-kuelot-p400056776.html

eski spor kıyafetlerim hep büyük beden, onların içinde daha tombik görünüyordum.
hepsini s-beden aldım ki hemen kilo vereyim de çabucak yakışsınlar
şimdi azcık sıkıyorlar :KK70::KK70:
Ahahhaa ceylanlar iyiymis:))cok guzeller gule gule giy ama az giy kuculsunler iclerine gireme ins:))))

Merhaba kizlar!

Kahvaltı:
Tereyaginda 1 yumurta, peynir, domates, salatalik, biraz kekikli domates sos, bool bool meyve, 1 tane zeytinyagli biber dolması

Meyveyi biraz abarttim bugun ve dolma olmasa daha iyiydi ama bugunluk boyle oldu artik. :/

Daha koşuma başlamadım. Açıkçası ne zaman başlayacağımı da bilemiyorum. Hava çok sıcak. Aksam serinliginde mi ciksam acaba? Cok zor olacak benim icin ama inaniyorum basaracagim. ♡

Merhaba kizlar!

Kahvaltı:
Tereyaginda 1 yumurta, peynir, domates, salatalik, biraz kekikli domates sos, bool bool meyve, 1 tane zeytinyagli biber dolması

Meyveyi biraz abarttim bugun ve dolma olmasa daha iyiydi ama bugunluk boyle oldu artik. :/

Daha koşuma başlamadım. Açıkçası ne zaman başlayacağımı da bilemiyorum. Hava çok sıcak. Aksam serinliginde mi ciksam acaba? Cok zor olacak benim icin ama inaniyorum basaracagim. ♡
Olsun olsun super!aksami bekle canim cok sicak hirpalama kendini

Merhaba kizlar!

Kahvaltı:

hele koşuysa kesinlikle güneşin inmesini bekle derim

Kızlar, bir bardak tarcinli sicak sutumu icip disari attim kendimi. Az once geldim eve. Ikindi okunduktan sonra çıktım, güneş fazla yoktu. Zaten koştuğum yer biraz agaclarla cevrili bir yer oldugu icin serin, golgeli yerleri cok. Arada gunesli kisimlara da denk geldigim oldu ama dedigim gibi ikindiden sonra ciktigim icin cok etkilemedi beni. Ilginc o ki, bisiklet suren, parkta, kumda oynayan birkac cocuk ve banklarda oturan insanlar disinda kimsecikler de yoktu. Cok rahat ettim, kimseye aldirmadan koştum, kuşlar gibi uçtum, yeri geldi nefes nefese kaldım, huu huu bağırdım, kimse umrumda değil. :KK70: Mutluyum ya, çok mutluyum. Çok iyi geldi. ♥♥♥

35 dakikada tam tamına 3,65 km yol kat etmişim, yani ara ara yürüyüp ara ara koşarak... Belli bir tempoyla değil. Şaşkınlık icindeyim şuan. Çok iyi bence bu sürede bu mesafe. :) Degil mi? Hatta bir arkadaşımı gördüm, biraz lafladik, o da olmasa sanirim tam yarım saat surerdi. Aslinda Nike'nin bana ayarladigi programa göre hedefim 2,4 km idi ama kendimi tutamadim. :) Cok iyi geldi. Çok sevdim ben bu işi, çok sevdim koşmayı. :)

Ilk 1. km'yi 9:05 dakikada, 2. km'yi 8:52 ve 3. km'yi de 10:08 dakikada tamamlamışım. ♡♡♡

Bu arada uygulamanın söylediğine gore 192 kcal yakmışım. :KK70:

Kızlar, bir bardak tarcinli sicak sutumu icip disari attim kendimi. Az once geldim eve. Ikindi okunduktan sonra çıktım, güneş fazla yoktu. Zaten koştuğum yer biraz agaclarla cevrili bir yer oldugu icin serin, golgeli yerleri cok. Arada gunesli kisimlara da denk geldigim oldu ama dedigim gibi ikindiden sonra ciktigim icin cok etkilemedi beni. Ilginc o ki, bisiklet suren, parkta, kumda oynayan birkac cocuk ve banklarda oturan insanlar disinda kimsecikler de yoktu. Cok rahat ettim, kimseye aldirmadan koştum, kuşlar gibi uçtum, yeri geldi nefes nefese kaldım, huu huu bağırdım, kimse umrumda değil. :KK70: Mutluyum ya, çok mutluyum. Çok iyi geldi. ♥♥♥

35 dakikada tam tamına 3,65 km yol kat etmişim, yani ara ara yürüyüp ara ara koşarak... Belli bir tempoyla değil. Şaşkınlık icindeyim şuan. Çok iyi bence bu sürede bu mesafe. :KK66: Degil mi? Hatta bir arkadaşımı gördüm, biraz lafladik, o da olmasa sanirim tam yarım saat surerdi. Aslinda Nike'nin bana ayarladigi programa göre hedefim 2,4 km idi ama kendimi tutamadim. :KK66: Cok iyi geldi. Çok sevdim ben bu işi, çok sevdim koşmayı. :KK66:

Ilk 1. km'yi 9:05 dakikada, 2. km'yi 8:52 ve 3. km'yi de 10:08 dakikada tamamlamışım. ♡♡♡

Cok cok iyi canim tebrik ediyorum seni:)kosmaktan korkuyodun ama ilk sefer icin cok guzel:)aliskanlik yapiyo ya spor insaallah omur boyuu surer bu aliskanligimiz:)sahilde dedeyle denk geldik paten kayiyodu darisi basimiza:))

35 dakikada tam tamına 3,65 km yol kat etmişim, yani ara ara yürüyüp ara ara koşarak... Belli bir tempoyla değil. Şaşkınlık icindeyim şuan. Çok iyi bence bu sürede bu mesafe. :KK66: Degil mi? Hatta bir arkadaşımı gördüm, biraz lafladik, o da olmasa sanirim tam yarım saat surerdi. Aslinda Nike'nin bana ayarladigi programa göre hedefim 2,4 km idi ama kendimi tutamadim. :KK66: Cok iyi geldi. Çok sevdim ben bu işi, çok sevdim koşmayı. :KK66:

tebrik ederim, çok da güzel yazmışsın, içindeki sevinci nasıl yansıttın bize. çok teşekkürler :KK68:

Kizlar selam nasilsiniz ben bikac gundur sayfaya ulasamiyorum telefondan bu hafta liste yaptiniz mi ben bildirim yapamadim simdi yapayim 60.0 gecen hafta o kadar cok tatli yedim ki cok mutluyum acikcasi kilo almadigima sporumu da ihmal etmistim ama demekki verdigimiz kilolari gercekten veriyoruz ve kalici oluyo haftaya hedefim 59 u gormek umarim olur ben fazla giremiyorum ankaraya dondugumde tekrar sohbetlerinize dahil olucam opuyorum herkesi

Cok cok iyi canim tebrik ediyorum seni:KK66:kosmaktan korkuyodun ama ilk sefer icin cok guzel:KK66:aliskanlik yapiyo ya spor insaallah omur boyuu surer bu aliskanligimiz:KK66:sahilde dedeyle denk geldik paten kayiyodu darisi basimiza:KK66:)
Cok tesekkur ederim, insaallah ben de aliskanlik olmasini cok isterim. Severek yapilinca zaten daha da baska olur. :)

Hey masaallah, dedeme benim be! ♥:KK76::KK48:

Kizlar bugun sizleree oglumla gunaydin demek istedikkk:KK66:yuruyusumuzden:KK66:)bugun babada bize katildi 5kmde oldu bitti:KK66:Limonlu su icildi✔️Kabak lifi ve at kiliyla masaj yapildi✔️Sicak soguk dus alindi✔️Kkk yapildii✔️Simdilik bu kadar.bu da benim findik oglum:)
image.jpg

Kizlar bugun sizleree oglumla gunaydin demek istedikkk:KK66:yuruyusumuzden:KK66:)bugun babada bize katildi 5kmde oldu bitti:KK66:Limonlu su icildi✔️Kabak lifi ve at kiliyla masaj yapildi✔️Sicak soguk dus alindi✔️Kkk yapildii✔️Simdilik bu kadar.bu da benim findik oglum:KK66:Eki Görüntüle 1217470

Gunaydiiin. Cok iyi yapmissiniz. :) Masaallah oglun da cok tatlıymis:emir_bebek::KK9:
Kabak lifi ve at kılı ne için bu arada?

X