Kapana Sıkılmış Gibiyim :(

Canım otur ve düşün daha güzel seylerin seni beklediğini düşün evlenince değişmeyecek daha da kotu olacak herşey yine rabbimiz bilir hayirlisini ama körü körüne de gitme kardeşim. İlerde daha büyük sorunlarla bas edeceksin tek başına. Ki mutlu evlilikler bile bu devirde çok zor yürüyor sen bu şekilde nasıl yurutebilirsin. İtelemenin bir anlamı yokki kendi değerini ve kıymetini bil daha iyilerini hakediyorsun unutma. Ve biz kadınlar çok güçlüyüz tek sorunumuz gücümüzün farkında olmamamiz gücünün farkında ol sakin kafayla dusun. Her bitiş yeni bir baslangictir unutma. (Sadece ilişki evlilik anlamında değil her konuda:)))

Kapana kısıldın mı sıkıştın mı tam anlayamadım ama...

Canım böyle her şeyin baştan tükendiği bir ilişki olmaz. Olmamalı.
Düğünü düşünmeyin şimdi.
Hatta hiç bahsetmeyin. Lutfeder gibi evlenecekmiş. Neden böyle bir şeyi kabul ediyorsun ki?

Yekta nişanınızdan önce de ayrıntılı yazmıştım, bu işin olur yanını görememiştim ben.. İnsanlar değişmiyor, bunu anlamalısın. Biz burda ne desek de sen evleneceksin, seni az çok bildiğim için söylüyorum bunu.. Nişandan önce de bu haldeydin ama nişanı yaptınız. Düğünü de yapacaksınız muhtemelen ama evlendiğin zaman bunların kat kat fazlasını yaşayacağını düşünüyorum. Lütfen beni yanlış anlama, dost acı söyler.

Seni mağdur etmemek için evleniyorum, işine gelirse " cümlesi için bile asla evlenmemeniz gerekiyor. Böyle bir adamla evlenmeyi bırakın selam bile vermeniz kendinize saygınız olmadığını gösterir. Sakın evlenmeyin kardeşim.
Hayata bir defa geliyor insan.

canım önceki konularını bilmiyorum ama biraz anlatmıştın hatırlıyorum.anlattıklarına, burda yazdıklarına göre konuşuyum.bende kaybetme korkusunun olmadığını düşünüyorum.sen onun bu mecburiyetten evleniyorum halini kabul ettikçe senden iyice uzaklaştığını düşünüyorum.mesafenin kalkması ilişkiniz için daha iyi olucak ama bundan sonra sen gurursuz davrandıkça onun gözünde daha çok değersizleşiceksin gibi geliyo.başka bi şehire gitmekle yanlış yapmıyosun sen elinden geleni yapıyosun ama bırak inceldiği yerden kopsun.kendini değersizleştirme.seviyosa senin için hayırlıysa mutlaka olur.ama olmuyosa da sen elinden geleni yaptın için rahat olsun.

Bas tarafını okudum ve sonunu anlatıım, aynını yasadım evlendim çocuk da var 4yıldır kapanın alasını yasıyorum. Yol yakınken dön...

Kapana kısılmak demek iradeniz dışında olan bir şeydir. Ama bu deyim sizin durumunuzdan çok uzakta. Bir de kötü şeyler yazmayın demişsiniz ama eminim birinci konunuzda herkes iyi konuşarak ayrıl canım böyle hayat geçmez kendine yazık etme vs demiştir ama görüldüğü gibi hiçbir işe yaramamış. Belki de birinim sizi omuzlarınızdan tutup sarsması gerekiyodur kendinize gelmeniz için

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü yorumdan kastım ayrılmamı söylemeniz değil bazı konularda okuyorum çok ağır yorumlar oluyor onu kastetmiştim. Evet belki ayrılmak çözüm belki daha önce olmalıydı ama ayrılmak istemiyorum daha önce denemiştim yapamıyorum. tabikide artık yapılacak bişey olmadığında mecbur ayrılacağız. Ancak tek çözüm ayrılıkmı olmalı onu eskisi gibi yapmanın bi çözümü yokmu. Ben başka bir erkek daha girsin istemiyorum tek onu bildim o olsun istiyorum. Yüzyüze geldiğimizde bana o şekilde davranmıyor telefonda böyle agresif oluyor kimi zaman iyi kimi zaman kötü .

Şuanlık atanırsam eğer hemen nikah tarihi almayacağım biraz gözlemleyeceğim. Yakınkenki durumumuz nasıl bi kaç ay gözlemlemeye düşünüyorum ona göre bi yol çizmeyi planlıyorum. Ona kimse kimseye mecbur değil ne ben sana mecburum ne de sen bana ancak mademki benimle evleniyorsun bunu yok sen istedin diye vs bana söylemiceksin dedim. Herkes elinden geleni yapacak sende üzerine düşenleri yapacaksın. Ben senle evlendim deyip kenara çekilmeyeceksin dedim olumsuz bişey demedi ama bazen tavırları kötü oluyor. Beni üzüyor sora üzülme sen diyor.

Canım malesef sizin tek çözümünüz ayrılık..yada dahada ağır şartlarda bir hayat seni bekliyor..aldatılırsın , horlanırsın hepsine cevap olarakta sen istedin diye evlendim benim suçum ne der..bunlara kendini hazırla madem ayrılamıyorum diyorsan..hazırlıklı olursan çok büyük yıkım yaratmaz belki

bütün yazınızı okuyamadım çok uzundu ama anladığım kadarıyla nişanlılıkta ayrılmak en mantıklısı. kimseye boşan diyemem ama nişan atmak rezil olmak değildir belki daha güzel başlangıçlara vesile olur. şimdi kendimi düşünüyorumda keşke nişan atsaydım yada çocuk olmadan ayrılsaydım. neden uzattımki diyorum. herşey baştan belli ediyor kendini. ben görememiştim ama siz görmüşsünüzz

Hayat senin.
Kolay gelsin.

Artik onunla birseyleri zorla yapmaya basladim derken ??? Seni magdur etmek istemedigine gore yine bir bekaret nedeniyle mecbur hissetme evliligi sanirim..

yektam, telefona geçen format attım numaran gitmiş o yüzden ulaşamadım ordan sana, konunu da yen, gördüm ve anladım ki son konuştuğumuzdan yana hiçbişey değişmemiş.
bi karar almışsın o yüzden kafanı karıştırmak istemem, hayat senin hayatın eğer istediğin herşeye rağmen atanıp onun yanına gitmekse git, bir de böyle gözlemle. ama olumsuz bir sonuç alırsan bu durumdan gittiğin için kendini sla suçlama, daha sonrasında daha büyük pişmanlıklar yaşarsın.
nişanlın da sen de söylenen sözleri unutmayıp sürekli birbirinizin huzurunu kaçırıyorsunuz. madem ikiniz de fevrisiniz kavga anında söylenen sözleri unutun sonradan, sürekli sen bana bunu dedin, kavgası yapmayın verebileceğim tek tavsiye bu. sizi daha çok yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. umarım pişman olmazsın canım
.

Artik onunla birseyleri zorla yapmaya basladim derken ??? Seni magdur etmek istemedigine gore yine bir bekaret nedeniyle mecbur hissetme evliligi sanirim..
yo öyle bir durum yok alakasız. Sadece verdiği sözler onu bekledim çokça zman vs

Biz mi Fransızız yoksa sen mi yazılanları tınlamıyosun bilemicem ama anlaşılan bu oğlan böyle davrandıkça sana kıymetli olmuş
Hayat senin arkadaş yarın birgün yine böyle konularını umarım görmeyiz

Hyr canım benim beklentim eskisi gibi olabilmek. Onu düzeltebilmek eğer bu şekilde olursa zaten evlilik olmaz. Söylediklerinizde haksıszsınız demiyorumki. Son çare onu yapacağım zaten. Ancak dedimya uzaktan bu şekilde davranabiliyor yüzüme bakaraktan sevmiyorum vs zorla evleniyorum öyle bişey söylemedi. Hep telefonda rahat konuşabiliyor yanyana geldiğimizde tabikide öyle değil vs konuşuyor ve kötü bi şekilde de davranmadı oyüzden gidip biraz yanyanayken davranışlarını gözlemlemek istiyorum hala aynı yerde sayıklarsak tabikide ayrılmak en doğrusu o şekilde evlenilmez bende bişekilde ailemin yanına dönmeye çalışırım. Bazen öyle bir oluyorum sıkışmış hissediyorum çaresiz hissediyorum duygusal oluyorum çok üzülüyorum. Bunları yaşamayı kimse istemez.

Tercihlerin açıklanmasına çok az bir süre kalınca korku oluştu bende oyüzden duygularım yoğun. Sonuçta hem ailemin yanından ayrılacağım hem başka zor bir şehirde yaşayacağım tabi bunların streside var

Canım daha önce ve şimdi anlattıklarına bakarak söylüyorum,
bu çocuk senin değerini hiç bilmiyor.. düzelmesini istiyorsan eğer kendini geri çek bırak senin için o çabalasın.
söyledikleri çok ağır. Eğer aranızda ki saygıyı kaybettiyseniz bana göre hiç zorlama. Saygı bitince bir ilişkide
sevgi de bitiyor. Kendi değerini kendin bileceksin kendini ezdirme sana kötü sözler söylemesine izin verme.
Çok üzüldüm canım inşallah bir an önce feraha kavuşursun. İçimden geçen ayrıl demek ama bunu en iyi sen bilirsin.
Vereceğin kararın bütün hayatını değiştirdiğini unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…