- 26 Nisan 2015
- 64
- 19
Canım malesef sizin tek çözümünüz ayrılık..yada dahada ağır şartlarda bir hayat seni bekliyor..aldatılırsın , horlanırsın hepsine cevap olarakta sen istedin diye evlendim benim suçum ne der..bunlara kendini hazırla madem ayrılamıyorum diyorsan..hazırlıklı olursan çok büyük yıkım yaratmaz belkiHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü yorumdan kastım ayrılmamı söylemeniz değil bazı konularda okuyorum çok ağır yorumlar oluyor onu kastetmiştim. Evet belki ayrılmak çözüm belki daha önce olmalıydı ama ayrılmak istemiyorum daha önce denemiştim yapamıyorum. tabikide artık yapılacak bişey olmadığında mecbur ayrılacağız. Ancak tek çözüm ayrılıkmı olmalı onu eskisi gibi yapmanın bi çözümü yokmu. Ben başka bir erkek daha girsin istemiyorum tek onu bildim o olsun istiyorum. Yüzyüze geldiğimizde bana o şekilde davranmıyor telefonda böyle agresif oluyor kimi zaman iyi kimi zaman kötü .
Şuanlık atanırsam eğer hemen nikah tarihi almayacağım biraz gözlemleyeceğim. Yakınkenki durumumuz nasıl bi kaç ay gözlemlemeye düşünüyorum ona göre bi yol çizmeyi planlıyorum. Ona kimse kimseye mecbur değil ne ben sana mecburum ne de sen bana ancak mademki benimle evleniyorsun bunu yok sen istedin diye vs bana söylemiceksin dedim. Herkes elinden geleni yapacak sende üzerine düşenleri yapacaksın. Ben senle evlendim deyip kenara çekilmeyeceksin dedim olumsuz bişey demedi ama bazen tavırları kötü oluyor. Beni üzüyor sora üzülme sen diyor.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü yorumdan kastım ayrılmamı söylemeniz değil bazı konularda okuyorum çok ağır yorumlar oluyor onu kastetmiştim. Evet belki ayrılmak çözüm belki daha önce olmalıydı ama ayrılmak istemiyorum daha önce denemiştim yapamıyorum. tabikide artık yapılacak bişey olmadığında mecbur ayrılacağız. Ancak tek çözüm ayrılıkmı olmalı onu eskisi gibi yapmanın bi çözümü yokmu. Ben başka bir erkek daha girsin istemiyorum tek onu bildim o olsun istiyorum. Yüzyüze geldiğimizde bana o şekilde davranmıyor telefonda böyle agresif oluyor kimi zaman iyi kimi zaman kötü .
Şuanlık atanırsam eğer hemen nikah tarihi almayacağım biraz gözlemleyeceğim. Yakınkenki durumumuz nasıl bi kaç ay gözlemlemeye düşünüyorum ona göre bi yol çizmeyi planlıyorum. Ona kimse kimseye mecbur değil ne ben sana mecburum ne de sen bana ancak mademki benimle evleniyorsun bunu yok sen istedin diye vs bana söylemiceksin dedim. Herkes elinden geleni yapacak sende üzerine düşenleri yapacaksın. Ben senle evlendim deyip kenara çekilmeyeceksin dedim olumsuz bişey demedi ama bazen tavırları kötü oluyor. Beni üzüyor sora üzülme sen diyor.
yo öyle bir durum yok alakasız. Sadece verdiği sözler onu bekledim çokça zman vsArtik onunla birseyleri zorla yapmaya basladim derken ??? Seni magdur etmek istemedigine gore yine bir bekaret nedeniyle mecbur hissetme evliligi sanirim..
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kötü yorumdan kastım ayrılmamı söylemeniz değil bazı konularda okuyorum çok ağır yorumlar oluyor onu kastetmiştim. Evet belki ayrılmak çözüm belki daha önce olmalıydı ama ayrılmak istemiyorum daha önce denemiştim yapamıyorum. tabikide artık yapılacak bişey olmadığında mecbur ayrılacağız. Ancak tek çözüm ayrılıkmı olmalı onu eskisi gibi yapmanın bi çözümü yokmu. Ben başka bir erkek daha girsin istemiyorum tek onu bildim o olsun istiyorum. Yüzyüze geldiğimizde bana o şekilde davranmıyor telefonda böyle agresif oluyor kimi zaman iyi kimi zaman kötü .
Biz mi Fransızız yoksa sen mi yazılanları tınlamıyosunbilemicem ama anlaşılan bu oğlan böyle davrandıkça sana kıymetli olmuş
Hayat senin arkadaş yarın birgün yine böyle konularını umarım görmeyiz