Kapana Sıkılmış Gibiyim :(

Keşke silmek istediğimizde atmak istediğimizde geçmişi silip atabilsek Keşke duygusuz olsam

Keşke silmek istediğimizde atmak istediğimizde geçmişi silip atabilsek Keşke duygusuz olsam

Ah canım ya geçmişden ders çıkarıp güçlü dur, o kadar şey yaşammışsın ama bak çalışıyorsun işin var hayattasın çok şükür

Ah canım ya geçmişden ders çıkarıp güçlü dur, o kadar şey yaşammışsın ama bak çalışıyorsun işin var hayattasın çok şükür
evet canım öyle ama duygularıma hakim olamıyorum elimde olmadan kendimi harap ediyorumm bıktım yoruldum mutlu olmak istiyorum

evet canım öyle ama duygularıma hakim olamıyorum elimde olmadan kendimi harap ediyorumm bıktım yoruldum mutlu olmak istiyorum
O mutluluk senin elinde ama. Kendine olan saygını sevgini geri kazanman gerek. O duyguların şimdiye ait olduğunu sanmıyorum, eski güzel zamanların anısını seviyorsun sen bence, onu bırakamıyorsun. Ne zaman ki bıraktın o zaman mutlu olacaksın ben inanıyorum. Sadece o zorluğu bir kere göze alman gerek. Senin bu kararsızlığın onun gözündeki değerini düşürür zamanla sen de biliyorsun, Aynı zamanda farkındayım nasıl bir ruh halinde olduğunun ama hayırlısını dile ve her şeyi akışına bırak bak nasıl rayına oturacak her şey. Allah sana bu zorluğu verdiyse devamında o mutluluğu da vermiştir, senin imtihanın bu, öyle düşün.

arkadan bile bakmadan kaç bu adamdan çocuk sana açıkca istemiyorum demiş ne hala ağlanıyorsun peşinde
seninki alışkanlık kalabalık şehir senin zannettiğin gibi öyle atanacağım olmazsa da görüşmek durumunda kalırsam olmuyor.... kalabalık şehir daha çabuk adepte olmanı sağlar daha çabuk hayatta sürüklenirsin

biran önce ayrıl evlenip boşanırsan daha da çok perişan olursun...

ayrıca senin mağdur etmemek derken 2 bacak arasını kadtediyorsa s.kt.r et gitsin... artık devir değişti

yok canım öyle bir durum yok kurtarabilsem kuratrıcam kendimi ama 2 gün durabiliyorum sora nerdeyse ona yalvarıyorum

Canım benim inan ki bu senin elinde, gerçekten yürekten iste sadece kendini düşün bencil ol.
geçmişi unut gitsin sadece ders al hata olarak düşündüklerini yapma ama düşünerek de kendini daha fazla yıpratma. İlk önce kendine inan güven ve de kararlı ol inan herşey yavaş yavaş yoluna girecek. Herşey senin elinde

Keşke dirayetli güçlü olabilsem öyle insanlara imreniyorum

Akşam ben üvey kardeşlerimi özledim bbam yüzünden gidip göremiyorum abilik yapamıyorum diyerek ağlıyor bana sorada bişz seninle anlaşamayız öyle idare edeceğimiz bir evliliğimiz olur sen istiyorsun die
Nasıl bir dengesizliktir neyin kafasıdır bu

Keşke dirayetli güçlü olabilsem öyle insanlara imreniyorum
Bak gerçekten zor anlıyorum seni, ama destekse bak herkes sana destek burada. Ailen de arkanda. Eğer ki evlenirsen o zaman daha zor olmayacak mı Lütfen kendini hırpalama düşüncesiz insanlar için. Gençliğine hayatına yazık olmasın. Yalvardıkça seni bir daha sevmez, güçsüz olman onu daha çok iter. Güçlü dur, üzül ama sen bil bunu, bırak başkaları güçlü görsün o zaman kıymete binersin. Emin ol kıymete bindiğinde de senin için geçmiş olur her şey. Sen elinden geleni yapmışsın.

ailem nişandan önce arkamdaydı ama şu vakitte ne olur ne derler bilemem ama elimden geleni yapıcam şu sonuçlar bir açıklansın

Boşanmak çok zor, kurulan bir düzenden sonra boşanmak o kadar zor ki. Yürümeyeceği belli olan bir evliliğe bile bile girmeyin. Şimdi ayrılmak boşanmaktan daha az yıkım verir emin olun.

Ayrılmayı düşünüyorum bende keşke tutabilsem kendimi duygularıma hakim ve güçlü olabilsem yaşanmışlıkları geride bırakabilsem kendime yük etmesem. Ailemle biraz konuştum sınav sonuçlarını bekliyoruz bakalım ne olacak

İstanbulda oyalanacak kafanı dağıtacak çok şey bulursun hiç üzme sen kendini. Zamana ihtiyacın var sadece

İstanbulda oyalanacak kafanı dağıtacak çok şey bulursun hiç üzme sen kendini. Zamana ihtiyacın var sadece
canım eğer ayrılık olursa muhtemel atamamı iptal ettirir ailem gitmemi istemez kariyerim açısından kötü olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…