Keşke silmek istediğimizde atmak istediğimizde geçmişi silip atabilsekKeşke duygusuz olsam
evet canım öyle ama duygularıma hakim olamıyorum elimde olmadan kendimi harap ediyorummAh canım ya geçmişden ders çıkarıp güçlü dur, o kadar şey yaşammışsın ama bak çalışıyorsun işin var hayattasın çok şükür
O mutluluk senin elinde ama. Kendine olan saygını sevgini geri kazanman gerek. O duyguların şimdiye ait olduğunu sanmıyorum, eski güzel zamanların anısını seviyorsun sen bence, onu bırakamıyorsun. Ne zaman ki bıraktın o zaman mutlu olacaksın ben inanıyorum. Sadece o zorluğu bir kere göze alman gerek. Senin bu kararsızlığın onun gözündeki değerini düşürür zamanla sen de biliyorsun, Aynı zamanda farkındayım nasıl bir ruh halinde olduğunun ama hayırlısını dile ve her şeyi akışına bırak bak nasıl rayına oturacak her şey. Allah sana bu zorluğu verdiyse devamında o mutluluğu da vermiştir, senin imtihanın bu, öyle düşün.evet canım öyle ama duygularıma hakim olamıyorum elimde olmadan kendimi harap ediyorummbıktım yoruldum mutlu olmak istiyorum
yok canım öyle bir durum yok kurtarabilsem kuratrıcam kendimi ama 2 gün durabiliyorum sora nerdeyse ona yalvarıyorumarkadan bile bakmadan kaç bu adamdan çocuk sana açıkca istemiyorum demiş ne hala ağlanıyorsun peşinde
seninki alışkanlık kalabalık şehir senin zannettiğin gibi öyle atanacağım olmazsa da görüşmek durumunda kalırsam olmuyor.... kalabalık şehir daha çabuk adepte olmanı sağlar daha çabuk hayatta sürüklenirsin
biran önce ayrıl evlenip boşanırsan daha da çok perişan olursun...
ayrıca senin mağdur etmemek derken 2 bacak arasını kadtediyorsa s.kt.r et gitsin... artık devir değişti
evet canım öyle ama duygularıma hakim olamıyorum elimde olmadan kendimi harap ediyorummbıktım yoruldum mutlu olmak istiyorum
Bak gerçekten zor anlıyorum seni, ama destekse bak herkes sana destek burada. Ailen de arkanda. Eğer ki evlenirsen o zaman daha zor olmayacak mıKeşke dirayetli güçlü olabilsem öyle insanlara imreniyorum
ailem nişandan önce arkamdaydı ama şu vakitte ne olur ne derler bilemem ama elimden geleni yapıcam şu sonuçlar bir açıklansınBak gerçekten zor anlıyorum seni, ama destekse bak herkes sana destek burada. Ailen de arkanda. Eğer ki evlenirsen o zaman daha zor olmayacak mıLütfen kendini hırpalama düşüncesiz insanlar için. Gençliğine hayatına yazık olmasın. Yalvardıkça seni bir daha sevmez, güçsüz olman onu daha çok iter. Güçlü dur, üzül ama sen bil bunu, bırak başkaları güçlü görsün o zaman kıymete binersin. Emin ol kıymete bindiğinde de senin için geçmiş olur her şey. Sen elinden geleni yapmışsın.
Ailen destek olur bence, göz göre göre üzülmeni izlemezlerailem nişandan önce arkamdaydı ama şu vakitte ne olur ne derler bilemem ama elimden geleni yapıcam şu sonuçlar bir açıklansın
İstanbulda oyalanacak kafanı dağıtacak çok şey bulursun hiç üzme sen kendini. Zamana ihtiyacın var sadeceAyrılmayı düşünüyorum bende keşke tutabilsem kendimi duygularıma hakim ve güçlü olabilsem yaşanmışlıkları geride bırakabilsem kendime yük etmesem. Ailemle biraz konuştum sınav sonuçlarını bekliyoruz bakalım ne olacak
canım eğer ayrılık olursa muhtemel atamamı iptal ettirir ailem gitmemi istemez kariyerim açısından kötü olacakİstanbulda oyalanacak kafanı dağıtacak çok şey bulursun hiç üzme sen kendini. Zamana ihtiyacın var sadece
İptal edince ne olacak peki nasıl çalışacaksın ?canım eğer ayrılık olursa muhtemel atamamı iptal ettirir ailem gitmemi istemez kariyerim açısından kötü olacak
iptal ettiğimde eski işime devam edicem ancak hem unvanı hem maaş farkını hem özlük haklarını kaybedeceğimİptal edince ne olacak peki nasıl çalışacaksın ?
E gidin zaman istanbulaiptal ettiğimde eski işime devam edicem ancak hem unvanı hem maaş farkını hem özlük haklarını kaybedeceğim