Araba tartışması

Teşekkür ederim. Evet yayıldı. Ve ben çok yıprandım. Sözde çözüm aramak için yapılan bu eylem beni sadece incitti. İnsan hiç eşini özelini anlatır mı? Başta doktora gitseydik zaten çözülecekti. Ben o zaman bileziğimi birikmiş paramı satıp doktora gittim sırf bu olay çözülsün diye. Eşime bunları söylediğimde geçmişe bakarak yaşama bende iyi değildim 6 ay beraber olmadık vs dedi ama 6 yıl yapamayanlar var bu platformda. Evet kızlar belki bir işim olsaydı bunları yaşamaz kapıyı çekip çıkardım. Öğretmenim atamamız olmuyor malum duyuyorsunuzdur. Kendimi çok ezdirdim. Sesim çıktığında da beni kovmaktan beter ediyor sonra yine özür diliyor. Çevredeki insanları sen bilmiyorsun diyor vs. Sanırım bunun tek çözümü gerçekten bir kere dahi olsa o boşanma davasını açmak
İnşallah mesleğinizi elinize alırsınız

Boşanmayınca aynı evin içinde küs kalamıyorsun ki kalsan nereye kadar senden bir beklentisi oluyor. Mecburen konuşuyorsun barışıyorsun ama asla o söylenenler yaşananlar unutulmuyor. O kadar çok ağladım ki göz altı torbalarım artık beni yaşlı göstermeye başladı gençliğim resmen ellerimden kayıp gidiyor. Zaten çocuk düşünmüyordum. Şuan daha çok korkuyorum ya hamile kalırsam ne yaparım diyorum. Ben bunları nasıl kaldırırım diyorum. Eşim bana bazen o kadar iyi ki konu ailesine gelince böyle oluyor konu arkadaşlarına gelince böyle oluyor bende artık sağlıklı düşünemedğimi fark ettim

Askerlik zor dediğide bedellidir kesin sanki bizim abilerimiz gibi 18 ay askerlik yapıyorlarda bide zırlıyorlar madem ayrilcakmış kalk git annenin evide baksın nasil oluyormuş altinlarimıda arabayı sat gönder zırlama de :KK66:

Askerlik zor dediğide bedellidir kesin sanki bizim abilerimiz gibi 18 ay askerlik yapıyorlarda bide zırlıyorlar madem ayrilcakmış kalk git annenin evide baksın nasil oluyormuş altinlarimıda arabayı sat gönder zırlama de :KK66:
😂😂 ayy Allah’ta sizi güldürsün. Zaten annemin evindeyim. Babama bu konuyu açmalı mıyım bilmiyorum. Çünkü bir kere daha bu konuyu açarsam geri dönmek istemiyorum. Zaten yine barışırsam açmamın bir anlamı yok. Ailem yüzüme bakınca bir sorun olduğunu anlıyorlar zaten.

Düşün ki o zaman ben her şeyi kendi hatam olarak gördüm. Ya hiç demedim ki bu adam bana neden çözüm aramıyor diye? Doktoru kendim buldum. Masrafını ben karşıladım yeterki bu yük boynumdan kalksın dedim. Bana yaptığı her şeyi unutmaya çalıştım ama yaralarım tekrar tekrar kanadı
Aynı şeyi yaşadığım için o dönem nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum çok şükür benim eşim çok anlayışlıydı ben ağlarken o hep beni teselli etti rahatlattı ki bence olması gereken bu zaten. Siz o sıra kendinizi eksik hissettiğiniz için hiçbir şeye ses çıkarmamışsınız eşinizde bundan yüz bulmuş. Maalesef o hiç değişmeyecek. Daha çok gençsiniz evliliğe devam edip kendinize eziyet etmeyin. Tamamen sınavınıza odaklanıp atanmaya bakın, sonrada evliliğinizi bitirin derim.

Aynı şeyi yaşadığım için o dönem nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum çok şükür benim eşim çok anlayışlıydı ben ağlarken o hep beni teselli etti rahatlattı ki bence olması gereken bu zaten. Siz o sıra kendinizi eksik hissettiğiniz için hiçbir şeye ses çıkarmamışsınız eşinizde bundan yüz bulmuş. Maalesef o hiç değişmeyecek. Daha çok gençsiniz evliliğe devam edip kendinize eziyet etmeyin. Tamamen sınavınıza odaklanıp atanmaya bakın, sonrada evliliğinizi bitirin derim.
Ona kalırsa bana destek olmuş bu nasıl destekse. Sanırım bir küs bir barışık devam etmeyecek en iyisi bu benim için ruh sağlığım bozuldu

Ona kalırsa bana destek olmuş bu nasıl destekse. Sanırım bir küs bir barışık devam etmeyecek en iyisi bu benim için ruh sağlığım bozuldu
Destek olmayı çok yanlış anlamış. Aileniz boşanmanıza çok sıcak bakmıyor galiba, yaşadıklarınızı bu kadar detaylı biliyorlar mı?

Destek olmayı çok yanlış anlamış. Aileniz boşanmanıza çok sıcak bakmıyor galiba, yaşadıklarınızı bu kadar detaylı biliyorlar mı?
İlk konuları biliyorlardı. en son bir kere daha boşanmaya karar verdim babam tamam dedim. Eşim gelip benle konuşma istedi babam tekrardan yumuşadı tabi kızım esinle sakince konuşun dedi. Ama ben artık aileme bir şey anlatmıyorum. Ne yaşarsam yaşayayım hep içime atıyorum

Sen niye kendine araba almadın bacım saf mısın? Adam ayaklı yalan makinesi. 25 yaşında ne demeye evlendiniz o da ayrı konu. Çocuk yapmadan sal ipini gitsin. Sana defol diyen adamla ne işin var?
Zaten bende çok pişmanım evlenirken bile beni kandırdı bir çok konuda. Nişanlıyken bir çok şeyin farkına vardım ailem ayrılmama izin vermedi.

İlk konuları biliyorlardı. en son bir kere daha boşanmaya karar verdim babam tamam dedim. Eşim gelip benle konuşma istedi babam tekrardan yumuşadı tabi kızım esinle sakince konuşun dedi. Ama ben artık aileme bir şey anlatmıyorum. Ne yaşarsam yaşayayım hep içime atıyorum
Eşinizin gelmesine daha var. Oturup mantıklı bir şekilde düşünün kısacık evliliğinizde size yapılan hakaretleri gözden geçirin bir karar verin. Siz net olursanız kimse kararınızı değiştiremez zaten. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar.
Eşim askere gitti. Gittiğinde de arabanın bende kalacağını söylemişti. Gitmeden bir gün önce bana arabanın ailesini işi için lazım olduğunu, 1 hafta sonra bana vereceklerini söyledi. Bende tamam dedim. Eşimin askerden gelmesine 10 gün kaldı yani bana kimse ne araba verdi ne de araba lazım mı diye sordu. Eşimle bir kere bu konu yüzünden askerde tartıştık sonra ben yine kendimi suçladım üstüne gitmek istemedim ama baktım ki onun umrunda bile değil bana bir açıklama bile yapmıyor benimde ister istemez zoruma gitti. O olaydan sonra beni aramamaya başladı. Dün de gelince boşanacam sen bencilsin araba sana lazım değil olsaydı ben düşünürdüm bilmem ne diye çıkıştı bana. Tabi ben şok oldum söylediklerine. Sonra benden özür diledi burda iyi değilim dedi ama ben söylediklerini kendime yediremedim.
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı. Alırken bana dediki 2 ay sonra altınlarını geri alacam bende güvenip verdim. Ama arabayı herkes kullanıyor. Bende bu durumu kabullenemiyorum. Eşimin ailesi her konuda destek oluyor ama ben yinede araba neden eşim yokken araba onlarda kaldı diye kendimi dolduruyorum. Çünkü onların zaten bir arabası var. Eşimin bu tutumu beni çok üzdü çünkü asla verdiği sözleri tutmuyor. Konu benim altınlarım olunca deliriyor. Bana o lafları sayınca ben ekstra soğudum. Askerlik zor olabilir ama beni bu kadar kurması şart değildi. Arabayı ben kullanmayacaksam neden altınlarımı sattım dedim. Altınlarını alacam ayrılalım dedi. Defol git bencil vs. Nasıl davranacağımı bilmiyorum şuan
Sizi manipüle ediyor. Boşanmanız durumunda zaten mahkeme tüm altinlarinizi size verecek. Üzgünüm ama iğrenç biriyle evlenmişsiniz. Pes etmeyin araba da altınlar da sizin hakkiniz.

Beni bencillikle suçluyor. Allah aşkına o asker de zorluk yaşıyor diye ben arabayı istememeli miyim? Onun konusunu açmamalıyım ayy yazık kocam asker de üşümüş demeli onu teselli etmeliyim yeter ya gerçekten bıktım bunun prensesliğinden
Ne zorluğu ya, bedelli asker ne zorluğu yaşıyormuş?
Kuzenim yeni geldi sayılır sıkıntıdan patladım, zaman geçmedi diyordu.
Görende sınırda operasyonlara katılıyor sanır eşinizi.
Yaptığı bedelli askerliği bile zorluk diye kullanan bebeden koca değil hiçbir şey olmaz.
O arabayı da aileyle kötü olmadan rüyanızda görürsünüz.

Ne zorluğu ya, bedelli asker ne zorluğu yaşıyormuş?
Kuzenim yeni geldi sayılır sıkıntıdan patladım, zaman geçmedi diyordu.
Görende sınırda operasyonlara katılıyor sanır eşinizi.
Yaptığı bedelli askerliği bile zorluk diye kullanan bebeden koca değil hiçbir şey olmaz.
O arabayı da aileyle kötü olmadan rüyanızda görürsünüz.
Eşim evdeyken bizde kalıyor. Eşim ilk defa zaten uzağa gitti bensiz. Ve işi bahane ediyorlar ama benim ne düşündüğümü hiç sorgulamıyorlar. Ailesi her şeyimizi yaptığı için belki de kendinde bu hakkı görüyor bilmiyorum. Ya da her şeye yardımcı oldukları için ben susuyorum. Artık çok yoruldum eşim belki de bana hakaret etmeseydi, ya da altınlarını al boşanalım demeseydi bana güzellikle söyleseydi belki ben bu kadar dolmazdım.

Sizi manipüle ediyor. Boşanmanız durumunda zaten mahkeme tüm altinlarinizi size verecek. Üzgünüm ama iğrenç biriyle evlenmişsiniz. Pes etmeyin araba da altınlar da sizin hakkiniz.
Boşanmak çok zor bir karar gerçekten bir yanım deli gibi istiyor bir yanım kırık dökük bekliyor. Ama hiç düzelmeyecek sanırım. Aramızda saygıya dair bir şey kalmadı. Bana abartıyorsun diyor. Ben de boşanmak isteğimi söyledim beni defalarca aradı açmadım. Ama biliyorum ki beni ciddiye almıyor. Ben devamlı kırılmaktan hakaret edilmesinden çok yoruldum. Ona göre o lafları sinirle söylüyor ama ben üzüldüğümle kırıldığımla kalıyorum. Ne yapacağımı artık gerçekten bilmiyorum

Benimde çocuksu yanlarım var evet bazen fazla abartıyorum belki ama bir kere bile ben haksızdım evet ben hatalıydım demedi bu insan bana. Böyle biriyle sonunu göremiyorum. Herkes bana bakınca belki de hayatıma imreniyor. Gezmeme tozmama bakıp beni işaret ediyorlar ama kimse içimi bilmiyor. Ben bir gece sabaha kadar ağlayıp sabahı hazırlanıp insanlar anlamasın diye hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışan bir insanım. Bunu yapmaktan çok yoruldum. Mutlu olduğum zamanlar olmadı mı oldu. Ama hayal kırıklıklarım peşimi bırakmıyor. Pişmanlıklarım bırakmıyor. Her tartışmada eski gözümün önüne geliyor. Neden sustun diyorum Susmasaydım ne olurdu diyorum ben henüz 24 yaşındayım evet evlilik düşünmezken bir anda kendimi evlenirken buldum ama asla böyle bir insan değildi ki gençliğimi heba etmişim gibi hissediyorum

Herkes bana işte sen eşine dua et seni gezdiriyor işte bizim eşlerimiz bize beler yapıyordu vs diyor ama ben hakareti kaldıramıyorum. Kaldırmak istemiYorum. Böyle bir insana dönüşmek istemiyorum. Her sinirlendiğinde bana bunları yapsın istemiyorum. Her seferinde özür dileyip tekrar aynı şeyleri yaşatsın istemiyorum. Evet boşanmaktan korkuyorum. Çok korkuyorum. Ama ben bu adaml aile olamıyorum

benden asla boşanmayacağını ben çok iyi biliyorum. Belki boşansam ben boşanırım. Ama artık kaldıramıyorum. Beni bu kadar incitmesini hakkımı istedim diye bu kadar incinmeyi hakketmiyorum. Yoruldum çünkü bu genç yaşımda çok yoruldum.

Ben boşanmak istersem güçlü durmak zorundayım. Geçen seferde babama boşanacam diye mesaj attı sonra içip kapıma geldi zırlıyordu. Ertesi gün meleğe dönmüştü. Yok işte tatile gidelim biraz kafamızı dinleyelim. Özür dilerim haklısın bir daha yapmayacam bir daha üzmeyecem vs. Diye. Ama gel gör ki yine aynı şeyler aynı saygısızlık aynı terbiyesizlik. Ben bir kere net olursam o yoldan beni kimse döndüremez. Kıyamıyorum emeğime düzenime yıllarıma kıyamıyorum. Ama sonra ya böyle çocukla bu halde olursam diye düşünüyorum. Armut dibine mi düşer gerçekten acaba diyorum. Bu ailede kadına saygı gösterilmiyor. Eşim asla onlar gibi değil ama aslında sanki içinde o kan akıyor. Benim için her şeyi yaptığını benim olmadığımı söylüyor. Ya üzüp yıpratıp hırpalayıp sonra üstüne bir tatil yapınca hiçbir şey düzelmiyor ki rafa kaldırılıyor. Bir karar vermem gerekiyor. Bunu şimdi mi yapmalıyım beklemelimiyim bilmiyorum. Tek bildiğim mantıklı olmam gerekiyor

X