Merhaba arkadaşlar.
Eşim askere gitti. Gittiğinde de arabanın bende kalacağını söylemişti. Gitmeden bir gün önce bana arabanın ailesini işi için lazım olduğunu, 1 hafta sonra bana vereceklerini söyledi. Bende tamam dedim. Eşimin askerden gelmesine 10 gün kaldı yani bana kimse ne araba verdi ne de araba lazım mı diye sordu. Eşimle bir kere bu konu yüzünden askerde tartıştık sonra ben yine kendimi suçladım üstüne gitmek istemedim ama baktım ki onun umrunda bile değil bana bir açıklama bile yapmıyor benimde ister istemez zoruma gitti. O olaydan sonra beni aramamaya başladı. Dün de gelince boşanacam sen bencilsin araba sana lazım değil olsaydı ben düşünürdüm bilmem ne diye çıkıştı bana. Tabi ben şok oldum söylediklerine. Sonra benden özür diledi burda iyi değilim dedi ama ben söylediklerini kendime yediremedim.
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı. Alırken bana dediki 2 ay sonra altınlarını geri alacam bende güvenip verdim. Ama arabayı herkes kullanıyor. Bende bu durumu kabullenemiyorum. Eşimin ailesi her konuda destek oluyor ama ben yinede araba neden eşim yokken araba onlarda kaldı diye kendimi dolduruyorum. Çünkü onların zaten bir arabası var. Eşimin bu tutumu beni çok üzdü çünkü asla verdiği sözleri tutmuyor. Konu benim altınlarım olunca deliriyor. Bana o lafları sayınca ben ekstra soğudum. Askerlik zor olabilir ama beni bu kadar kurması şart değildi. Arabayı ben kullanmayacaksam neden altınlarımı sattım dedim. Altınlarını alacam ayrılalım dedi. Defol git bencil vs. Nasıl davranacağımı bilmiyorum şuan