- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
ailem istemicektir yüksek ihtimalle tek başıma gitmemi oraya gidip okadr maaş alacağına burda yanımızda daha az al iyi ol isticeklerdir. Evlenicem die zaten istanbul tercih ettimE gidin zaman istanbula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailem istemicektir yüksek ihtimalle tek başıma gitmemi oraya gidip okadr maaş alacağına burda yanımızda daha az al iyi ol isticeklerdir. Evlenicem die zaten istanbul tercih ettimE gidin zaman istanbula
Bir daha telafisi yok mu sınavın? Bence aileni gitmeye ikna edebilirsin hem akrabaların da varmış orada, anlayışlı olabilirler, konuşmadan bilemezsiniptal ettiğimde eski işime devam edicem ancak hem unvanı hem maaş farkını hem özlük haklarını kaybedeceğim
bakalım canım Rabbimden hayırlısııBir daha telafisi yok mu sınavın? Bence aileni gitmeye ikna edebilirsin hem akrabaların da varmış orada, anlayışlı olabilirler, konuşmadan bilemezsin
bakalım canım Rabbimden hayırlısıı
Evet canım dün belli oldu.Canım belli oldu mu sınav sonucu ?
Evet canım dün belli oldu.
İstanbul-Kadıköy ilce mem e atandim
Buyuk ihtimalle ayrilicaz konusmuyoruz zaten ailemde istemiyor . Istanbulda calisicam bakalimŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki
Buyuk ihtimalle ayrilicaz konusmuyoruz zaten ailemde istemiyor . Istanbulda calisicam bakalim
Annemlerde gitmemi istiyolar annem cok sorun olursa ben gelirim seninle kariyerin yanmasin diyo cok sukurİstanbula gitmekten vazgeçme sakın kariyerini tehlikeye atma canım hakkında hayırlısı olsun
oww kadıköy benim mekanEvet canım dün belli oldu.
İstanbul-Kadıköy ilce mem e atandim
Cok sevindim anlayisli olmalarina hakkinda hayirlisi olsunAnnemlerde gitmemi istiyolar annem cok sorun olursa ben gelirim seninle kariyerin yanmasin diyo cok sukur
Ataman da hayirli olsunnAnnemlerde gitmemi istiyolar annem cok sorun olursa ben gelirim seninle kariyerin yanmasin diyo cok sukur
Baktım son mesajlarına, evleniyor 1 ay içinde.Bu konuya rasgele denk geldim.. Tüm mesajları okudum ve merak ettim acaba ne oldu sonuç olarak? Nişanlının tavrı değişti mi? Aranız düzeldi mi? Belkide evlenmişindir bayagı olmuş sen bu konuyu açalı...