Kapana Sıkılmış Gibiyim :(

E gidin zaman istanbula
ailem istemicektir yüksek ihtimalle tek başıma gitmemi oraya gidip okadr maaş alacağına burda yanımızda daha az al iyi ol isticeklerdir. Evlenicem die zaten istanbul tercih ettim

iptal ettiğimde eski işime devam edicem ancak hem unvanı hem maaş farkını hem özlük haklarını kaybedeceğim :KK43:
Bir daha telafisi yok mu sınavın? Bence aileni gitmeye ikna edebilirsin hem akrabaların da varmış orada, anlayışlı olabilirler, konuşmadan bilemezsin

Evet canım dün belli oldu.
İstanbul-Kadıköy ilce mem e atandim
oww kadıköy benim mekan:KK59:
bu adamdan cacık olmayı bırak hıyar bile olmaz
istanbula gelmektende vazgeçme kadıköy çok nezih bi ilçedir asla pişman olmazsın:)
Yeni hayatın sana çok daha iyi gelicektir:)

Bütün sorunlara rağmen hata yapmış devam etmişsin, şimdi daha büyük sorunlar var ve eğer evlenirsen daha büyük bir hata yapmış olacaksın. Hata hata ile örtülmez, lütfen başkasının ne düşündüğünü umursama. Evlenip mutsuz olacağına şimdi kısa bir süre üzül ama kurtul bu adamdan.

bence de ayrıl canım evlendikten sonra bin pişman olursun gibi geliyor bana. zararın neresinden dönersen kardır. boşuna mı emek verdim, ben onu sevdim falan hikayeleri geçecek zihninden biz sana ayrıl dediğimizde ama gerçekten doğrusu ayrılman tabi her şeyi Allah bilir ama anlattıklarından yola çıkarak konuşuyoruz iyice düşün

Bu konuya rasgele denk geldim.. Tüm mesajları okudum ve merak ettim acaba ne oldu sonuç olarak? Nişanlının tavrı değişti mi? Aranız düzeldi mi? Belkide evlenmişindir bayagı olmuş sen bu konuyu açalı...

Bu konuya rasgele denk geldim.. Tüm mesajları okudum ve merak ettim acaba ne oldu sonuç olarak? Nişanlının tavrı değişti mi? Aranız düzeldi mi? Belkide evlenmişindir bayagı olmuş sen bu konuyu açalı...
Baktım son mesajlarına, evleniyor 1 ay içinde.

X