Araba tartışması

Yani hem arabaları var,hem sizinkini alıyorlar.Siz isteseydiniz.Esinizin gelmesine 10 gün varmış galiba.Olmadi bekleyin artık.Gelince alacaksınız zaten.Alinirsa da alınsın, sözünde dursaymış..

Kendi arabaları varsa niye sizin arabanızı alıyorlar? Babası oğluna araba almış zamanında ama o araba artık eşinizin ve siz de altınlarınızı vermişsiniz sizin de hakkınız var. Farzedelim ehliyetiniz yok ya da onların arabası da yok bana göre o araba gerekirse 1 ay kapıda durmalı acil bir iş olur gelir alırlar. Sevmiyorum böyle aileler arası ortaklaşa kullanılan ortaklaşa yapılan işleri.

Kendi arabaları varsa niye sizin arabanızı alıyorlar? Babası oğluna araba almış zamanında ama o araba artık eşinizin ve siz de altınlarınızı vermişsiniz sizin de hakkınız var. Farzedelim ehliyetiniz yok ya da onların arabası da yok bana göre o araba gerekirse 1 ay kapıda durmalı acil bir iş olur gelir alırlar. Sevmiyorum böyle aileler arası ortaklaşa kullanılan ortaklaşa yapılan işleri.
Bende istemiyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Çocuklarına aşırı düşkün bir kaynanam var 7/24 oğlunu arar hep evine gelelim ister üstelik bir gelini de ev içinde yani insanları kırmak istemedikçe başıma çıkıyorlar.

Tek yolu bu ilçeden taşınmak. Bunun tek yoluda benim atanmam. Ya da boşanıp komple kurtulmam. Sabretmeye çalışıyorum. Çok kötü aileler var bunu biliyorum. Ama yapılan her iyiliğin altında ezilmekten bıktım. Oğullarına yapıyorlar sonuçta

Tek yolu bu ilçeden taşınmak. Bunun tek yoluda benim atanmam. Ya da boşanıp komple kurtulmam. Sabretmeye çalışıyorum. Çok kötü aileler var bunu biliyorum. Ama yapılan her iyiliğin altında ezilmekten bıktım. Oğullarına yapıyorlar sonuçta
Bu şekilde nasıl çalışıp nasıl atanacam ki eşimi yanımda istiyorum kayınvalidem de oğlunu yanında istiyor ya bir insan oğlunu neden her gün arar ki çocuk mu bu onlar böyle yetiştirdiği için ben şuan bu sorunları yaşıyorum annesi sanki bir bebekmiş gibi davranıyor

Merhaba arkadaşlar.
Eşim askere gitti. Gittiğinde de arabanın bende kalacağını söylemişti. Gitmeden bir gün önce bana arabanın ailesini işi için lazım olduğunu, 1 hafta sonra bana vereceklerini söyledi. Bende tamam dedim. Eşimin askerden gelmesine 10 gün kaldı yani bana kimse ne araba verdi ne de araba lazım mı diye sordu. Eşimle bir kere bu konu yüzünden askerde tartıştık sonra ben yine kendimi suçladım üstüne gitmek istemedim ama baktım ki onun umrunda bile değil bana bir açıklama bile yapmıyor benimde ister istemez zoruma gitti. O olaydan sonra beni aramamaya başladı. Dün de gelince boşanacam sen bencilsin araba sana lazım değil olsaydı ben düşünürdüm bilmem ne diye çıkıştı bana. Tabi ben şok oldum söylediklerine. Sonra benden özür diledi burda iyi değilim dedi ama ben söylediklerini kendime yediremedim.
Arabayı da şu şekilde aldık zaten orta bir arabası vardı babasının aldığı. Sonra benim bütün altınlarımı satıp yeni bir üst model araba aldı. Alırken bana dediki 2 ay sonra altınlarını geri alacam bende güvenip verdim. Ama arabayı herkes kullanıyor. Bende bu durumu kabullenemiyorum. Eşimin ailesi her konuda destek oluyor ama ben yinede araba neden eşim yokken araba onlarda kaldı diye kendimi dolduruyorum. Çünkü onların zaten bir arabası var. Eşimin bu tutumu beni çok üzdü çünkü asla verdiği sözleri tutmuyor. Konu benim altınlarım olunca deliriyor. Bana o lafları sayınca ben ekstra soğudum. Askerlik zor olabilir ama beni bu kadar kurması şart değildi. Arabayı ben kullanmayacaksam neden altınlarımı sattım dedim. Altınlarını alacam ayrılalım dedi. Defol git bencil vs. Nasıl davranacağımı bilmiyorum şuan
Boşan kurtul ...

Bu şekilde nasıl çalışıp nasıl atanacam ki eşimi yanımda istiyorum kayınvalidem de oğlunu yanında istiyor ya bir insan oğlunu neden her gün arar ki çocuk mu bu onlar böyle yetiştirdiği için ben şuan bu sorunları yaşıyorum annesi sanki bir bebekmiş gibi davranıyor
Yanmışsın ağlayanın yok , bu evlilik çok zor çok, aklın varsa hamile kalma ...

Eski konularınıza biraz baktım da sizin için en hayırlısı boşanmak. Eşiniz evliliğinizin başından beri kötü biri ve değişmeyecek 😔

Bende istemiyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Çocuklarına aşırı düşkün bir kaynanam var 7/24 oğlunu arar hep evine gelelim ister üstelik bir gelini de ev içinde yani insanları kırmak istemedikçe başıma çıkıyorlar.
Kırın insanları. Eğer eşinizde bu kadar anacıysa gitsin annesinin dizinin dibinde otursun o zaman. Siz bir şey demedikçe tepenize çıkarlar normal konuştuğunuzda anlamıyorlarsa gerekirse şakayla karışık söyleyin laflarınızı. Bizim de aynı mevzular oldu, arabaları vardı kış lastiği yoktu diye köye bizim arabayla gidip gelindi araba satıldı yine gündelik işlere köye bilmem neye bizim arabayla gidildi arabayı değiştik şimdi diyorlar öbür araba iyi sağlamdı kaç kere köye gitti geldi ben de dedim ki bu gitmeyecek inşallah 😂 o zamandan beri sesleri çıkmıyor. Kocanız biraz arkanızda olsa aslında tak diye çözülecek mesele.

Beni bencillikle suçluyor. Allah aşkına o asker de zorluk yaşıyor diye ben arabayı istememeli miyim? Onun konusunu açmamalıyım ayy yazık kocam asker de üşümüş demeli onu teselli etmeliyim yeter ya gerçekten bıktım bunun prensesliğinden
Diğer konularınıza üstünkörü bakıverdim, normalde sadece bu konuya bakıp yargılamaya içim el vermezdi ama hasta olduğunuzu yaymışlar, kocanız daha önce "aldığın üç kuruşa mı güveniyorsun" demiş, sizi evliliğe manipüle ettiğini de yazmışsınız vesaire... Bi' de bunlar benim konulara girmeden mesajlardan üstünkörü gördüklerim... Bu adamdan olmazz. Benim bir kız kardeşiniz olarak içten tavsiyem, başınıza bela sarmadan bu işi sakince bitirmeye çalışmanız. Askerden gelince bir hava bir tava etrafınızda döner birazcık ama bir aylık askerliğin dönüş cicimleri de az olur zaten.
Sınava çalışıyormuşsunuz, lütfen güzelce çalışın. Elinizden geleni yapın. Böyle berbat bir herif bence motivasyon olarak yetmeli size. Sakin olun. Boşanma konusunu açarsanız şeytanlaşacaklar, parayı nasıl alırız diye. Bu konunun etrafında dikkatli olun.
Ben sevgilisine sınav günü onu aldattığını söyleyen şerro erkek bile biliyorum, kızın başarısı düşsün diye... Hiiç kendinizi yıpratmayın, çalışın da çalışın.

Kırın insanları. Eğer eşinizde bu kadar anacıysa gitsin annesinin dizinin dibinde otursun o zaman. Siz bir şey demedikçe tepenize çıkarlar normal konuştuğunuzda anlamıyorlarsa gerekirse şakayla karışık söyleyin laflarınızı. Bizim de aynı mevzular oldu, arabaları vardı kış lastiği yoktu diye köye bizim arabayla gidip gelindi araba satıldı yine gündelik işlere köye bilmem neye bizim arabayla gidildi arabayı değiştik şimdi diyorlar öbür araba iyi sağlamdı kaç kere köye gitti geldi ben de dedim ki bu gitmeyecek inşallah 😂 o zamandan beri sesleri çıkmıyor. Kocanız biraz arkanızda olsa aslında tak diye çözülecek mesele.
bu şekilde devam ederse boşanma kararı alacağım sanırım. Çünkü kendimi ezdirmekten bıktım. Asla böyle bir insan değilken hep sustum neden gidecek yerim olmadığı için. Bana böyle hissettirdiği için ailem. Ailemde başta böyle hissettirdi çünkü ilk konuyuda okumuşsunuz ilişki konusunda problemlerim vardı. Ailem duyulsun istemedi. Bu şekilde senin hiçbir hakkını savunamayız dediler. Ama sonrasında sorunlarım çözülmesine rağmen eşimle tartışmalarımız bitmedi. Ben her soğuduğumda kendimi telkin ettim düzelecek diye. Eşimin iyi yönlerini sayarsam size beni gerçekten seviyor ama sevgisi beni çoğu zaman incitiyor çok cömert biri bir dediğimi iki etmez beni hiç kısıtlamaz arkadaş ve gezme konusunda ama kötü özellikleri de ortada çabuk sinirlenen biri ve sinirlenince önceden kendine hakim olsa da şuan kendini tutmuyor ve kırıcı konuşuyor. Ailesine düşkün çünkü ailesi her şeyini karşılıyor bir dediğini ikiletmiyorlar. O da bunun karşılığında benden kısıp onlara zaman veriyor ya da benim hissettiğim bu

Diğer konularınıza üstünkörü bakıverdim, normalde sadece bu konuya bakıp yargılamaya içim el vermezdi ama hasta olduğunuzu yaymışlar, kocanız daha önce "aldığın üç kuruşa mı güveniyorsun" demiş, sizi evliliğe manipüle ettiğini de yazmışsınız vesaire... Bi' de bunlar benim konulara girmeden mesajlardan üstünkörü gördüklerim... Bu adamdan olmazz. Benim bir kız kardeşiniz olarak içten tavsiyem, başınıza bela sarmadan bu işi sakince bitirmeye çalışmanız. Askerden gelince bir hava bir tava etrafınızda döner birazcık ama bir aylık askerliğin dönüş cicimleri de az olur zaten.
Sınava çalışıyormuşsunuz, lütfen güzelce çalışın. Elinizden geleni yapın. Böyle berbat bir herif bence motivasyon olarak yetmeli size. Sakin olun. Boşanma konusunu açarsanız şeytanlaşacaklar, parayı nasıl alırız diye. Bu konunun etrafında dikkatli olun.
Ben sevgilisine sınav günü onu aldattığını söyleyen şerro erkek bile biliyorum, kızın başarısı düşsün diye... Hiiç kendinizi yıpratmayın, çalışın da çalışın.
Teşekkür ederim. Evet yayıldı. Ve ben çok yıprandım. Sözde çözüm aramak için yapılan bu eylem beni sadece incitti. İnsan hiç eşini özelini anlatır mı? Başta doktora gitseydik zaten çözülecekti. Ben o zaman bileziğimi birikmiş paramı satıp doktora gittim sırf bu olay çözülsün diye. Eşime bunları söylediğimde geçmişe bakarak yaşama bende iyi değildim 6 ay beraber olmadık vs dedi ama 6 yıl yapamayanlar var bu platformda. Evet kızlar belki bir işim olsaydı bunları yaşamaz kapıyı çekip çıkardım. Öğretmenim atamamız olmuyor malum duyuyorsunuzdur. Kendimi çok ezdirdim. Sesim çıktığında da beni kovmaktan beter ediyor sonra yine özür diliyor. Çevredeki insanları sen bilmiyorsun diyor vs. Sanırım bunun tek çözümü gerçekten bir kere dahi olsa o boşanma davasını açmak

Eski konularınıza biraz baktım da sizin için en hayırlısı boşanmak. Eşiniz evliliğinizin başından beri kötü biri ve değişmeyecek 😔
Düşün ki o zaman ben her şeyi kendi hatam olarak gördüm. Ya hiç demedim ki bu adam bana neden çözüm aramıyor diye? Doktoru kendim buldum. Masrafını ben karşıladım yeterki bu yük boynumdan kalksın dedim. Bana yaptığı her şeyi unutmaya çalıştım ama yaralarım tekrar tekrar kanadı

X