kalori diyeti ile zorlanmadan kilo verelim :)

4 şubat cumartesi
Kahvaltı 14:10
Bir kaşarlı omlet 240
2 siyah Zeytin 8
5 adet Muratbey burgu peynir 200
Bir küçük kase marul 8
Yarım paket Eti form 84
Bir çorba kaşığı bal parmak bal 30
Ara 16:10
2 dilim orta kalınlıkta kestaneli pasta 587
Yarım bardak didi 41
Akşam 18:35
16 kaşık mercimek çorbası 91
9 kaşık ev yoğurdu 115
4 kaşık sade bulgur pilavı 91
Toplam kalori 1495

Ekstralar ise şöyle
Su şuan sekiz ama hedefim 15
1 yeşil çay ama yatmadan bir tane daha içicem
İki bardak yarımşar limon sıkılmış ılık su
15 dakika duş
10 dakika artı beş dakika da sonradan bulaşık yıkadım (makina var sırf kalori yakmak amaçlı)
35 dakika mutfak işleri (aralıksız olduğu için sayıyorum)
Sade türk kahvesi arkadaşım gelince içicem
Dans edicem ama on dakikadan fazla edemem
En son durumu son haliyle ajandama yazıorum havada kalmıyor

Menümü paylaşıcam geceye doğru tamam şimdi arkadaşım gelecek kahve içmeye:kahve:

Çok doğru, yeşil çay çok faydalı. Tadını her ne kadar sevmesem de içine bol bol limon atınca içilebilir oluyor benim için :KK70: Çok teşekkürler, iyi ki hatırlattın. Bir de kayısı çayı alacağım, içinde sinameki de oluyor. Diyet yaparken yaşanan kabızlık için iyi geliyor ama onu fazla içmiyorum sinamekinin fazlası zarar.

Ay
Çok doğru, yeşil çay çok faydalı. Tadını her ne kadar sevmesem de içine bol bol limon atınca içilebilir oluyor benim için :KK70: Çok teşekkürler, iyi ki hatırlattın. Bir de kayısı çayı alacağım, içinde sinameki de oluyor. Diyet yaparken yaşanan kabızlık için iyi geliyor ama onu fazla içmiyorum sinamekinin fazlası zarar.
aynen boşver sinamekiyi arkadaşım gelemez belki komşu gelmiş de ... ben öyle garip bitkiler tüketme taraftarı diilim çünkü çok faydalı olsa zaten adı çok duyulur ve klasikleşir insanlar salak mı bi biz mi akıllıyız da içşcez ama yeşil çay klasik bence siyah çay yeşil çay :KK70:

Bu arada yeşil çay her markanın ortalama 5 tl kutu tamam mı zaten alcaktım bi baktım Kipa'da Kipa marka 2 TL içindekilere baktım yeşil çay diğerleri gibi kampanya varmış yakında bitçek kampanya ben de iki paket fiyatına 5 tane aldım bence al ordan

Herkes hedef kilo rakamını görsellerden bakıp avatar olarak kaydetsin ben yaptım bile Nası fikir :skandal:

@galatasaray-86 Çok güzel fikir :) Açıkçası ben şimdilik bir hedef kilo belirleyemedim. Sadece en kısa zamanda 80'in altına inmek istiyorum. Eğer başarabilirsem 57-65 kg aralığında bir yerde olmak istiyorum :)

@galatasaray-86 İlk hedefim 65 şu an ama nedense çok uzak görünüyor :KK70: Yine 800 kalorilik bir gün olsun istiyorum ama bakalım doymazsam da zorlamıyorum zaten kendimi, 1400 kaloriye kadar yolu var :) Bu sabah 88.2 kg çıktım, çok mutlu oldum. Tabii ki ilk hafta giden hep su olacak ama olsun yine de moral oluyor insana.

Olsun
@galatasaray-86 İlk hedefim 65 şu an ama nedense çok uzak görünüyor :KK70: Yine 800 kalorilik bir gün olsun istiyorum ama bakalım doymazsam da zorlamıyorum zaten kendimi, 1400 kaloriye kadar yolu var :) Bu sabah 88.2 kg çıktım, çok mutlu oldum. Tabii ki ilk hafta giden hep su olacak ama olsun yine de moral oluyor insana.
yine de moral oluyo olsun ben çok açım limitim 1500 ama çok açım aslında hergün 1000 olsa biraz da yürüyüş dans eminim haftada iki kilo gider ben verdim öyle ama iddiaya girmştim eşimle die sıktım kendimi şuan yapamıyorum o kadar açım ki anlatamam sana ölü gibiyim ama 1000 bugünki hedefim 1000 i geçmicem diğer günler tamam geçicem ama bugün geçmicem inşallah

Olsun

yine de moral oluyo olsun ben çok açım limitim 1500 ama çok açım aslında hergün 1000 olsa biraz da yürüyüş dans eminim haftada iki kilo gider ben verdim öyle ama iddiaya girmştim eşimle die sıktım kendimi şuan yapamıyorum o kadar açım ki anlatamam sana ölü gibiyim ama 1000 bugünki hedefim 1000 i geçmicem diğer günler tamam geçicem ama bugün geçmicem inşallah

Kesinlikle! Aç hissediyorsan zorlamamak gerek, sonra daha büyük yeme krizlerine neden olabiliyor. Kaç kiloyla başladın? İlk diyetin mi?

Kesinlikle! Aç hissediyorsan zorlamamak gerek, sonra daha büyük yeme krizlerine neden olabiliyor. Kaç kiloyla başladın? İlk diyetin mi?
Evet ama evde yatarak tutmaya çalışıyorum
İş yerinde daha kolay geçio yoğunluk ve yorgunluk tan yiyecek zaman ve ihtiyaç bile bu kadar olmuyo
Zaman vızzz die geçio
İlk sayılır ikinci denemem
Bi kere denedim bi haftada 400 gram verdim ama resmen yoğur elma falan yiyorum kilo veremediğimi görünce bıraktım
Üstüne nerdeyse üç hafta ayılar gibi yedim
Baktım iddia gününe az kaldı
18 gün ama önceden bi ara 1300 ü vermiştim sırf kür yaparak pul biberli
Dedim kazanmalıyım
18 gün parçaladım kendimi iddiayı kazandım
Günde ortalama 1000 kaloriydı
Ve yürüyüş dans....
Abur cubur yoktu
Baklava yedim bi gün yedi adet küçük ama ikramdı yeni başlayan arkadaştan mecburdum
Kimsenin diyetimi anlamasına iZin veremezdim
Şimdi beş gün oldu iddiadan çıkalı
Dedim ki hepten salıvermektense haftada iki gün 500 yapim diğer günler sınırsız hergün ölmektense iki kere ölim
Yapamadım diğer günler de yedim denemez olaydım eminim onla da haftada iki kilo gidio ama ben yapamadım
4 günüm havaya gitti ve hareket de yok
Şimdi 4 şubattan başlıyorum tekrardan

X