- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Anneleri piyasada yokki konussunEşiniz düşünsün birazda bunları, çocukların derslerini, gerekiyorsa annesiyle konusşun, o çözüm bulsun. Eminim bu dediklerinizin hiçbiri umurunda değildir onun ne olsa yerine bakan, düşünen biri var.
3 cocuga ne kadr istediler sizde? Biz asgari ucretle calisiyoruz 3 bin istiyorlar bakanlar cumartsi pazarda haric
Sen önceden kabul ettin herkes yükü sana attı çekildiler kenara bunu senden önce eşinin demesi gerekirNormalde hersey yolunda gider ama bi kriz giriyor mesela simdi ev tasimak kolay mi deil. Benim istedigim sey sadece kv alsin birini digerleri okula basliycak zaten ev yemekti dersti nasil olucak calismak istiyorum okullar acilasiya diyorum ee bakamam ben ben nie bakiyorum ozman benimde var borclarim sikntıdayiz yani esim yetisemiyor. Beni sıkan bu
Evetasgari ücretle 3 çocuk bakıp ev mi geçindiriyor eşiniz?
Sen önceden kabul ettin herkes yükü sana attı çekildiler kenara bunu senden önce eşinin demesi gerekir
Sen çocuklara kızsan bağırsan oldu ki o zaman sen üvey anne olursun
Herkes işine geldiği gibi
Baştan yanlış yaptin bide calısıcam diyorsun bu nasıl olucak eve gelicem yorgunsun işin stresi evin işleri yemek çamaşır temizlik çocukların okulları okul kıyafetleri herşey sana bakıcak
Aile toplanacak bu ise çözüm bulucak yoksa evliligin biter
Cocuklar gitmiycekki kv kp gelip bizde kalicakmis ben isten gelince yarinki yemegi yapicam temzlik vs yani dinlenmek istesem odaya gecip yatsam gelin istemiyo olucak adim bunu bikere yasamistikSen önceden kabul ettin herkes yükü sana attı çekildiler kenara bunu senden önce eşinin demesi gerekir
Sen çocuklara kızsan bağırsan oldu ki o zaman sen üvey anne olursun
Herkes işine geldiği gibi
Baştan yanlış yaptin bide calısıcam diyorsun bu nasıl olucak eve gelicem yorgunsun işin stresi evin işleri yemek çamaşır temizlik çocukların okulları okul kıyafetleri herşey sana bakıcak
Aile toplanacak bu ise çözüm bulucak yoksa evliligin biter
Evet aynen ole oldu ben maddiyata bakmadim bende calisiyordum ozmn bize yeter dedim birikim falan yaparz dedim ama cocuklarda bizde kalinca isten cikmak zorunda kaldim ve o tek devam ettiasgari ücret kazanan 3 çocuklu adamla evlenmek için bu adama nasıl bir aşk duydunuz ? yermek için değil meraktan soruyorum. çünkü göz göre göre bu maceraya atılmak için kör kütük aşık olmak lazım cidden.
Kayınvalidenizden bahsediyorum.Anneleri piyasada yokki konussun
Çünkü hiç bir şey o ilk an gibi olmaz yaşadıkça akıl başa geldikçe herkesin gerçek yüzünü gördükçe jeton düşdükçe gözler açıldıkça gerçekler açığa çıkar pişmanlıklar başlarallah güç veriyor onun için 2 günde bir aynı konular açılıp açılıp duruyor.
O kendisi diyor ben bakamam die o gunden beri aramiyolar bile kresten baska caremiz yok kv olup doldurusa getirir cocuklari zatenKayınvalidenizden bahsediyorum.
Eşiniz bulsun çözüm diyorum.
Bu evliliği devam ettirmek istiyorsa elini taşın altına koysun diyorum.
Yoksa siz yolunuza bakın, yaşadıginkz şey evlilik değil diyorum.
Benim seçimim benim hayatım diyordunuz.Aileniz evlenmenizi istemedi dinlemediniz,burada yardımcı olmak için insanlar fikir verdi babaları sorumluluk alsın denildi,yapamaz adam dışarda çalışıp yoruluyor birde evde mi yorulsun dediniz.Yni esimin ailesi bu durumdan hic rahatsz deiller biraz hava al kizim ver cocuklari gidin kocanla biseyler yapin gezin vs die dusunen yok herkez bana guvenip biseyler yapmis tum yuk bende ya hergunum ayni tek sikayetim bu calismak istiyorum genc yasim hep bi engel
Evlilik diyorlar ben ilk konusunda eşin senle evlenmemis kusura bakma bakıcı bulmuş yazmıştım konu sahibi bana kızmıştıbu evlilik mi ki zaten bi de bitsin ? ağır yazıyorum ama bu konuya yapılacak iyimser bir yorum olamaz ki.
çocuklar onun değil miymiş??Şu konulara çocukların sizden olmadığını yazarsanız çok daha objektif yorumlar gelecek.
Hayır kocasının diğer evliliğinden çocuklar.çocuklar onun değil miymiş??
Oldu başka arzuları var mıymışKayın ailede çok geri kafalı çünkü. Sürekli maaile gelelim gelin 3 çocukla bize hizmet etmek zorunda beklentileri var.
Evlenene kadar çocukların sizde kalacağını bilmiyor muydunuzEvet aynen ole oldu ben maddiyata bakmadim bende calisiyordum ozmn bize yeter dedim birikim falan yaparz dedim ama cocuklarda bizde kalinca isten cikmak zorunda kaldim ve o tek devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?