• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Merhabalar 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3. Tüp bebek denememde bu hafta pozitif sonucu gördüm çok şükür 🥰 daha kese kalp atışı falan vakit var devamı gelir mi bilemem ama yinede yazmak istedim.Çünkü bende buraları okuyup yıllardır bi ışık benim gibi birileri var mı bişiler öğrenebilir miyim diye çok çabaladım. Eşimde genetik test sonrası azfc Y delasyonu var dendi 2-3 motil bikaç tanede immotil sperm çıkışı oluyor. İlk gittiğimiz devlet hastanesi ve koru hastanesi sıfır demişti sperm test sonucumuza. Embriyologlar yıkama sonrası buldu bikaç tane işte. Onları denemeye başladık olmazsa mikrotese falan bahsettiler. Onu hiç olmadık ama.
İlk deneme 3 yıl önce Novaart da Mehmet Erdem e gittik 3. Gün 2 embriyo transferi sonuç Negatif
2. Ci deneme geçen yıl eylül ayı Novaart yine Mehmet Erdem 3. Gün 2 embriyo sonuç Negatif
3. Ci deneme daha bikaç gün önce pozitif sonuç aldım Ankara Bahçeci Berfu Demir 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç Pozitif
Böyle yazarken kolaymış gibi ama yaşaması çok zordu gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan. Çünkü bu teşhisleri bulana kadar doktor doktor hastane hastane gezdik. Diğer merkezi önermem asla ön tedavi ne bi araştırma hiçbir şey yoktu direk gel klasik tüp bebek tedavisi yap git. Orda çok oyalandık zaten ama Berfu hocadan Allah razı olsun önden vitamin takviyeleri hem eşime hem bana sonra beslenme düzeniyle ilgili bilgilendirdi ve rahim dinlendirme yaptı 2 ay şimdilik pozitif haber aldık. İnşallah devam eder. Allahım isteyen bekleyen bu yolda emek veren kimsenin kucagını boş bırakmasın. Biz çok umutsuzduk artık embriyolar 3. Günde kalıyor diye son tedavimizdeki embriyoda tek kalmıştı o da 6. Gün kalitesi de 4 bc ydi ondan da çok umudumuz yoktu ama nasipmiş gerçekten bu iş. Y delasyonu ve bunun gibi şiddetli erkek faktörü olanlar bence laboratuvarı iyi merkezler seçsinler. Hayırlı kandiller herkese.
Yaa sizde kendi hikayemi gördüm resmen😊 koruda bizimde 0 çıktı çünkü embriyolog yok makine tarıyor. Sadece ilginç olan ne genetikte ne başka bişeyde sonuç alamadık. Bende mehmet hocada tedavi oldum ilk deneme kimyasaldı aynı şekilde hiç bişeye bakılmadı. Benim zorlamamla bana genetik yapıldı pıhtılaşma bozukluğu çıktı. 2. Deneme dondurulmuşlarla pozitif oldu hamileliğim boyunca kan sulandırıcı kullandım. Pozitif çıktıktan sonrada klinikle birsürü anlaşmazlığım oldu zaten bende tavsiye etmem. Son kalan embriyomu imha ettirdik. İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın🤗

Yaa sizde kendi hikayemi gördüm resmen😊 koruda bizimde 0 çıktı çünkü embriyolog yok makine tarıyor. Sadece ilginç olan ne genetikte ne başka bişeyde sonuç alamadık. Bende mehmet hocada tedavi oldum ilk deneme kimyasaldı aynı şekilde hiç bişeye bakılmadı. Benim zorlamamla bana genetik yapıldı pıhtılaşma bozukluğu çıktı. 2. Deneme dondurulmuşlarla pozitif oldu hamileliğim boyunca kan sulandırıcı kullandım. Pozitif çıktıktan sonrada klinikle birsürü anlaşmazlığım oldu zaten bende tavsiye etmem. Son kalan embriyomu imha ettirdik. İnşallah sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın🤗
Amin inşallah 🥰 sizinle aynı yollardan geçmişiz gerçekten iyi yapmışsınız bi daha o merkezle muhattap olmazsınız bizimde dondurulmuş spermler vardı onları imha ettiririz gebelikte sıkıntı çıkmazsa ilerde

Benim ilk cocugum kizim tup bebek 5 adet embriyo olustu kızımdan önce 4 embriyo aa kalite olmasına rağmen tutmadı son embriyom kizim ab kaliteydi cok şükür 2016 yılında kucağıma aldım ve simdi 3 aylik oglum var kendiliğinden oldu rabbjm isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah Allah evlatlarını sana bağışlasın biraz özel ama bişeyi merak ettim ilk doğumu yaptıktan sonra korundunuz mu hiç 😊

Anket var dediler geldik 😃 ilk denemem pozitif.3.gun taze embriyo transferi.cok şükür sağlıklı 5 yaşında bir kızım var.ikinci denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.su anda 3.denemedeyim 11 embriyom var hastanede beni bekleyen 🙂 yarın 5.gun arayıp bilgi verecekler kaç tane kaldigiyla ve kaliteleriyle ilgili.bir ay dondurulup transfer yapılacak.
İlk iki denememi Diyarbakır hakan coksuer de yaptım.su anki tedavim bahçeci zeki Akkum da.allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.bu güzel mübarek gecede dualarımizda birbirimize de yer verelim

Anket var dediler geldik 😃 ilk denemem pozitif.3.gun taze embriyo transferi.cok şükür sağlıklı 5 yaşında bir kızım var.ikinci denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.su anda 3.denemedeyim 11 embriyom var hastanede beni bekleyen 🙂 yarın 5.gun arayıp bilgi verecekler kaç tane kaldigiyla ve kaliteleriyle ilgili.bir ay dondurulup transfer yapılacak.
İlk iki denememi Diyarbakır hakan coksuer de yaptım.su anki tedavim bahçeci zeki Akkum da.allah isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin.bu güzel mübarek gecede dualarımizda birbirimize de yer verelim
Sorun neydi canım sizde

2018 ocakda Ankara Novaart tüp bebek merkezinde başladık tedaviye.Ilk denememde 2 embriyo transfer ettiler ikiz oğullarım oldu çok şükür su an 29 aylıklar ve supriz bi şekilde geçen sene ramazanda hamile oldugumu oğrendim su an 3 aylık ben korumamıştım zaten cocugum olmuyo diye ben yaptim siz yapmayın kizlar bidaha dusunmuyosaniz iyi korunun tedaviden sonra kendiliginden kalinabiliyo

Merhabalar 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3. Tüp bebek denememde bu hafta pozitif sonucu gördüm çok şükür 🥰 daha kese kalp atışı falan vakit var devamı gelir mi bilemem ama yinede yazmak istedim.Çünkü bende buraları okuyup yıllardır bi ışık benim gibi birileri var mı bişiler öğrenebilir miyim diye çok çabaladım. Eşimde genetik test sonrası azfc Y delasyonu var dendi 2-3 motil bikaç tanede immotil sperm çıkışı oluyor. İlk gittiğimiz devlet hastanesi ve koru hastanesi sıfır demişti sperm test sonucumuza. Embriyologlar yıkama sonrası buldu bikaç tane işte. Onları denemeye başladık olmazsa mikrotese falan bahsettiler. Onu hiç olmadık ama.
İlk deneme 3 yıl önce Novaart da Mehmet Erdem e gittik 3. Gün 2 embriyo transferi sonuç Negatif
2. Ci deneme geçen yıl eylül ayı Novaart yine Mehmet Erdem 3. Gün 2 embriyo sonuç Negatif
3. Ci deneme daha bikaç gün önce pozitif sonuç aldım Ankara Bahçeci Berfu Demir 6. Gün dondurulmuş embriyo transferi sonuç Pozitif
Böyle yazarken kolaymış gibi ama yaşaması çok zordu gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan. Çünkü bu teşhisleri bulana kadar doktor doktor hastane hastane gezdik. Diğer merkezi önermem asla ön tedavi ne bi araştırma hiçbir şey yoktu direk gel klasik tüp bebek tedavisi yap git. Orda çok oyalandık zaten ama Berfu hocadan Allah razı olsun önden vitamin takviyeleri hem eşime hem bana sonra beslenme düzeniyle ilgili bilgilendirdi ve rahim dinlendirme yaptı 2 ay şimdilik pozitif haber aldık. İnşallah devam eder. Allahım isteyen bekleyen bu yolda emek veren kimsenin kucagını boş bırakmasın. Biz çok umutsuzduk artık embriyolar 3. Günde kalıyor diye son tedavimizdeki embriyoda tek kalmıştı o da 6. Gün kalitesi de 4 bc ydi ondan da çok umudumuz yoktu ama nasipmiş gerçekten bu iş. Y delasyonu ve bunun gibi şiddetli erkek faktörü olanlar bence laboratuvarı iyi merkezler seçsinler. Hayırlı kandiller herkese.
Bizde de 10 15 motil çıkış olabiliyor ilk denme 3. Gün embriyosuydu malesef tutmadı. Sperm 3. Günden soonra etki ediyormuş o yüzden umutsuzluğa kapılıyorum bikac ay içinde ikinci denemeyi yapıcaz insaallah. Sizde sperm çok azmış umut oldu bana belki 3. Günü geçebilirler bu defa

İlkini 2019 Eylül 2.yi 2020 ocakta yaptırdım. 2 aşılama yapıldıysa kurula girip tüp bebek için rapor çıkarabilirsiniz.
Ben klomenle 2 kere aşılama yaptırdım sayılır mı acaba? Birde özelden dr ismi verebilir misiniz

Amin inşallah 🥰 sizinle aynı yollardan geçmişiz gerçekten iyi yapmışsınız bi daha o merkezle muhattap olmazsınız bizimde dondurulmuş spermler vardı onları imha ettiririz gebelikte sıkıntı çıkmazsa ilerde
Biz onlarıda imha ettirdik ikiz oğluşların doğumundan sonra🤗

Başkent unıv hulusı Bülent zeyneloglu ılk tüp bebek denemesinde tuttu sebepsız infertılıteydı ondan oncesınde gazıde ıkı aşılama başarısız oldu Allah bu sınavı verdıgı herkese kolaylık ve sabır versın cok yıpratıcı süreçler hepınız mınnoslarınızı kucağınıza alırsınız inş 💐

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Konunuz hayırlı olsun 🙏
Öncelikle Rabbim ilk denemede herkesin pozitif almasını nasip etsin. Zorlu bir sürec. Ama asla pes edilmicek bir süreçte. Rabbim insana bir güç kuvvet veriyor düştüğü yerden tekrar kaldırıyor. Aklıma hep İnşirah Süresi gelir. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.

5 düşük yaşamış biri olarak en son rahim filmi çekilerek y şeklinde olduğunu öğrenmiştim. Ameliyat oldum ayına hamile kaldım ve yine düşmüştü toplam da 5 düşük yaşadım.

Tüp bebeğe bir doktorumun artık buraya gelme tüp bebeğe git demesiyle maceram başlamıştı.

Bahçeci Fulya tüp bebek merkezine arkadaşımın tavsiyesiyle gittim Doktorum Mustecep kavrut. Çok çok iyi bir doktor.

Görüşmeye gittiğimizde pgt işlemi yapılması gerektiğini söylemişti. Embriyolar toplandı vs 3 tanesi pgt işlemi için yollandı 2 tanesi sağlam geldi. 3 sene önce oğlum için transfer yaptırdık Allah şükür şimdi 2.5 yaşında. Çok güzel bir tüp bebek deniyimim oldu. Rabbim kimseyi ugrastirmasin.

Şimdi yine hamileyim 23haftalik. Pgtden gelen İkinci embriyo transfer ettirdik daha kısa sürdü bu ikinci işlem 3 kontrol 1 transfer ve test günüydü. Allah a şükürler olsun şimdi doğumu bekliyorum sağ salim.

Geride kalan 7 embriyomuz var pgt işlemi yapılmayan doğumdan sonra imha ettireceğiz insaAllah.

Kısaca anlatmaya çalıştım. Yine soruları olan olursa yardımcı olmak isterim .

Bu arada Mustecep bey artık bahcecide çalışmıyor acdemy fulya da çalışıyor transferini kolan veya acibademde yapıyor. İşinde iyi bir insan. Tavsiye ederim

Bizde de 10 15 motil çıkış olabiliyor ilk denme 3. Gün embriyosuydu malesef tutmadı. Sperm 3. Günden soonra etki ediyormuş o yüzden umutsuzluğa kapılıyorum bikac ay içinde ikinci denemeyi yapıcaz insaallah. Sizde sperm çok azmış umut oldu bana belki 3. Günü geçebilirler bu defa
Bende sizin gibi düşünüyordum gerçekten vitamin destegi ve laboratuvarı iyi merkez seçimi önemliymiş Allah gönlünüze göre versin inşallah hiç üzülmeyin.

Transferin 4. Gunundeyim dun gece atesim yukseldi hemde üşüme vardı.37.7 cikti ates.Transfer sonrası yasayan varmı. Googleden baktım ates yukselmesı normal yazıyo

Back