• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
42 yaşındayım 3 çocuğum var.ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için çocuk sahibi olmak istedi yaşımdan dolayı rezerv azligim vardı.tup bebek önerdi doktorum ilk denemem 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.17 Şubat'ta 1 marttta beta HCG 931 çıktı 3 Mart'ta keseyi gördük .17 Mart'ta kalp atışını dinlemek için randevumuz var umut olsun sizlerede benim bu yaşta olduysa sizin de olur.Allahin izniyle🤗

42 yaşındayım 3 çocuğum var.ikinci evliliğimi yaptım eşimin çocuğu olmadığı için çocuk sahibi olmak istedi yaşımdan dolayı rezerv azligim vardı.tup bebek önerdi doktorum ilk denemem 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi.17 Şubat'ta 1 marttta beta HCG 931 çıktı 3 Mart'ta keseyi gördük .17 Mart'ta kalp atışını dinlemek için randevumuz var umut olsun sizlerede benim bu yaşta olduysa sizin de olur.Allahin izniyle🤗
Ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Ben tüp bebekte yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Belki yanlış bir düşünce ama bilmiyorum. Yumurta kalitesi 22dede aynıydı 27ye geldim yine aynı. Hala 20tane yumurta toplanıp 2 embriyom kalıyor. Değişik birşey yok yani..

Ne güzel hayırlı uğurlu olsun. Ben tüp bebekte yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Belki yanlış bir düşünce ama bilmiyorum. Yumurta kalitesi 22dede aynıydı 27ye geldim yine aynı. Hala 20tane yumurta toplanıp 2 embriyom kalıyor. Değişik birşey yok yani..
A

Daha evvel 2 dogal gebeligim oldu 1 kere de asilama ile ikiz gebe kalmistim ama hep 15.-16. haftalarda dusuk yaptim. Rahmimde perde varmis. Histeroskopi oldum ve tup bebek yaptirdik.
1. Deneme - Adana - Baby factoring Prof Dr Bulent Haydardedeoglu
Taze transfer ,5. Gun, cift embriyo. Sadece transfer esnasinda 1. Kalite embriyolar dendi harf olarak bilemiyorum
Sonuc pozitif, cumartesi kalp atislarini duydum.
Darisi bekleyen isteyen herkese olsun insallah 🤗✨

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Ben tüp bebek yaptırmadım ama

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Cuma günü testim benim 🙂 sonuç çıkar çıkmaz ankete katılırım. İlk denemem benim

Merhaba 32 yaşındayım doğuştan yarım rahim teşhisi konulması için yaklaşık 2 yil tedaviler doktorlar ameliyatlar vs geçirdim en sonunda 2020 yılında bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine kocaeli üniversite hastanesi umuttepe de Dr. EMEK DOĞER hocayla tanıştım yaklaşık 2 aylık bir rapor ve tedavi süreci sonucunda ağustos ayında kaliteli çift embrio transferim oldu çok şükür ilk denemede de tuttu dilerim isteyen tüm kadınlarımızın kucaklari hayırlısıyla dolar

İki kez normal gebeliğim oldu ama kalp atışı durması ve boş gebelikten kürtaj oldum. Doktorumun normal yolla denemeye devam et demesine rağmen biz yaştan dolayı denemek istedik ilk deneme 3. gün ve tek embriyo ile tek yumurta ikizlere hamileyim . allah isteyen herkese benim gibi tek seferde versin inşallah :)

Valla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)

Rabbim tüp bebek denemesi yapan her kadının ailenin yar ve yardımcısı olsun. Bende tüp bebek ile hamileyim çok şükür. inşallah sağ Salim kucağıma alırım. Dualarınızi bekliyorum.

ilk tüp bebek denemem pozıtıf..5.gun embrıyosu 6AA kalıtede dondurulmus embrıyoydu dogal siklusta transferim oldu şişli memorialde prof semra kahraman ..allahım isteyen herkese nasip etsin🤲şuan 25haftalık gebeyım bir kızım olacak inşallah😍

İki kez normal gebeliğim oldu ama kalp atışı durması ve boş gebelikten kürtaj oldum. Doktorumun normal yolla denemeye devam et demesine rağmen biz yaştan dolayı denemek istedik ilk deneme 3. gün ve tek embriyo ile tek yumurta ikizlere hamileyim . allah isteyen herkese benim gibi tek seferde versin inşallah :)
Masallah bu bir mucize Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin😍

Harika belki de ikiz olur Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin😍

Doktorum Acıbadem Nicel Taşdemir. Sebepsiz kısırlık ama esimde DNA hasarı yüzde 90 lardaydi. Hasarı düşürüp tedaviye başladık.Mikrociple sperm seçildi. İlk denemede 3ab ve embriyo comp denilen düşük kalite embriyo konuldu kimyasal gebelik oldu. İkinci denememde 3bb ve K1 denilen iyi ve orta kalite dedikleri iki embriyo koydular. Pozitif sonucu aldım. Kalp atışı için gidicem umarım sıkıntı olmaz. Değerim biraz yüksek ikizde olabilir deniyor😊 Kalite işine takılmayin ilki daha kaliteliydi ama tutmadı. 5.gune giden genetigi iyi embriyo tutar🥰

Çikolata kisti hastasıyım ilk deneme hrs hastanesinde rahim filmi,amh vs hiçbir tetkik yapılmadan normal siklusta oldu dolayısı ile negatif oldu, hrs yi kimseye tavsiye etmiyorum.İkinci deneme başkent hastanesi-hulusi bülent zeyneloğlu rahim filminde rahmimin t rahim olduğu anlaşıldı, histeroskopi, kist boşaltma, havuz yönetemi yapmak için iki kez yumurta toplama, embriyoların 3. gün dondurulup transfer öncesi çözdürülüp 5. güne gitmesi beklendi.5. gün 2 adet 5aa embriyo transfer edildi sonuç pozitif.Hulusi hocayı kesinlikle herkese öneririm tüm sorunları çözmeden asla transfer yapmıyor ve her hastada farklı yöntemler deniyor.Bana kistim olduğu için romatizma iğnesi uyguladı, rahim içine farklı iğneler uyguluyor, kesinlikle tavsiyemdir..

Back