- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Oncelikle evladinizi saglicakla kucaginiza alin inşAllah suan bende 3. Gun 2 tane embriyo transfer oldu biri 8 digeri 12 hucreli dediler bana umut oldunuz ozelden mesaj atacaktim ama atamadim o yuzden burdan yaziyorumPolikistik over nedeniyle tüp bebek yaptırdık. 13 yumurta toplandı, 10 tanesi işleme alındı 5i döllendi, 5i de 3.güne 1. ve 2.kalite olarak geldi. İlk deneme 1.kalite 3.gün embriyosu taze transfer oldum. Çok şükür 12haftalığız.
amin inşallah rabbim size de nasip etsin ikiz bebişler olsunOncelikle evladinizi saglicakla kucaginiza alin inşAllah suan bende 3. Gun 2 tane embriyo transfer oldu biri 8 digeri 12 hucreli dediler bana umut oldunuz ozelden mesaj atacaktim ama atamadim o yuzden burdan yaziyorum
Ayy hayirlisiyla inşAllah cok aminnnn..sadece 3. Gun ile ilgili hep iste 5. Gun daha kaliteli diyolar iste daha cok tutunuyo deniliyo ya o yuzden biraz tedirgin oluyo insan..ayrica bendede pkos var inşAllah pozitif sonuclar aliriz dua edinamin inşallah rabbim size de nasip etsin ikiz bebişler olsun
aynı tedirginliği bende yaşadım 3.gün tutmaz dedim ama 5.gün olup tutmayan da çok nasip Rabbim nasip etsin yeter ki biz pkoslular daha şanslıyız tüp bebekteAyy hayirlisiyla inşAllah cok aminnnn..sadece 3. Gun ile ilgili hep iste 5. Gun daha kaliteli diyolar iste daha cok tutunuyo deniliyo ya o yuzden biraz tedirgin oluyo insan..ayrica bendede pkos var inşAllah pozitif sonuclar aliriz dua edin
Demii takdir Rabbim yeterki ol desin arastirirken 2. Gun embriyosuyla bile tutanlar olmus gordum tamamen birazda bunye ve embriyonun kalitesi ile alakali oldugunu dusunuyorum.. Evetttt ozellikle tup surecinde pkoslu olmanin avantajini anladimaynı tedirginliği bende yaşadım 3.gün tutmaz dedim ama 5.gün olup tutmayan da çok nasip Rabbim nasip etsin yeter ki biz pkoslular daha şanslıyız tüp bebekte
Nerde ikamet ediyorsunuz. Tüp bebek yaptıracak mısınız yineMerhabalar benim ilk tüp bebek denememdi .5. gün embrıyosu transferi oldum 2 tane. Transferin
6. Günü beta 66
8 günü beta 166
11.gün beta 973
Ama bütün kasık ağrılarım felan gitti sadece gögüslerim arıyor ve sısmıs durumda daha bile hissetmiyorum ..
Doktorum gel bayramdan sonra cuma günü bakalım keseye dedi ama benim ıcımde sanki farklı bi his var hamıle degılmısım gibi ... Test vermene daha gerek yok dedi ama ıcın ıcımi yiyor degerım düsmüs olabılır mı neden Boyle hıssedıyorum
O tesbih cekimini bize de soylermisinizValla benim ilkte pozitif cıktı doktorlarımda çok umutluydu zaten tek embriyo yaptık yumurta alındıktan 2 gün sonra transfer yaptılar 4 tane embriyo 5 gün kadar beklettiler sadece 1 tanesi yaşadı diğerleri sagliksizdi onuda dondurduk nolur nolmaz diye ama çok şükür tuttu inşallah size ve isteyen herkese nasip olur çok dua edin ben çok dua ettim hala da ediyorum bi dua var tesbih cekiyosun istediğin her şey kabul oluyo onu okuyup tesbih çekiyorum tüp bebek tutsun diye şuan bitmek üzere sonra da sağlıklı bebeğim olsun diye çekicem inşallah:)
Ahmet hocami daha iyi mehmet hocami yasim44.sizin yasiniz kactiBende pcos eşimde oligospermi vardı(3-12 arası motil sperm)
1. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa taze tek embriyo pozitif sonrası kimyasal
2. deneme Ankara Novaart Mehmet Erdem 5aa dondurulmuş çift embriyo pozitif-bebeklerim 7,5 aylık oldu
sizin için en hayırlı zamanda evlatlarınız kucağınızda olsun inşallah
2 den sonra 3.tup bebegi ne kadar aradan sonra yaptirdinizMERHABALAR BİZİM SÜRECİMİZ 2 YIL SÜRDÜ ERKEK FAKTÖR İZMİR TEPECİK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ TEDAVİYE YARDIMCI ÜREME MERKEZİNDE PROF DR AHMET DEMİR İLE 3 DENEME YAŞADIK İLK TEDAVİMİZDEN EMBRİYOMUZ OLUŞMADI 2. TEDAVİDE HAMİLE KALDIM DÜŞÜKLE SONUÇLANDI VE MUCİZEMİZ 2. GÜN EMBRİYOSU 3. DENEMEDE TUTUNDU 11 HAFTALIK GEBEYİM HERŞEY YOLUNDA ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH
Centrumda yaptirdiginiz tuttu mu pekiCanım bende Aralık ayında ilk tüp bebek denememi yaptırdım 5aa kaliteydi ama sonuç negatif oldu yarın ikinci transferimi olacağım inşallah pozitif görürüz bu defa ankara Centrum tüp bebek merkezinde yapıldı şimdi ikincide ordan yapılacak dualarınız bekliyorum
Merhaba doktorunuz kimdi acabaİleri hareketlilik sorunu sonrasi eşim varikosel ameliyati oldu ve 1sene bekledik ama yaş 35 olunca daha tüp bebek yöntemini denedik. Araştirmalarim sonucu bu yola sevgili Hakan Turan ile başladik. Laboratuar,opu, transfer kısmıni Gen-Art ta yapiyor. Benden toplamda 35 yumurta toplandigi icin 1 ay rahmin dinlenmesi gerektigini söyledi. 20 döllenme oldu ve 7.gunun sonunda 6adet 1 sınıf embriyo donduruldu.
2 transferin 2si de tuttu çok şükür. 1kız 1oğlan ikizim olacak 2021 Aralikta. Sayılardan anlayacaginiz uzere çok yumurtA olmasinin bi anlami yok. Kalitesi önemli. Tüp bebek sürecinin maliyeti, muayne üscetleri, iğne ve ilaç, takviyeler, tahliller opu ve transfer ucretleri vs. hersey dahil 20.000 tl yi rahat buldu.
Dogum surecini özel klinik takibi yine 20-25bin buldugu icin Medical Park ta 8 500 dogum paketi ile devam ettim.
ben ıstanbulda otuuyorum ama hamıleyım ıkızlere hemdeeeNerde ikamet ediyorsunuz. Tüp bebek yaptıracak mısınız yine
son zamanlarda klinik nasıl bilmiyorum benim doktorum mehmet hocaydı ama ahmet hocanın daha güleryüzlü olduğunu duymuştum mehmet hoca biraz duygularını aldırmış robot gibi negatif denememde bunu hissetirdi bana, klinik kısımda ikiside iyidir sanırım ahmet hocayla tecrübem olmadı. ben tüp bebek denediğimde 27-28 yaşlarındaydım benim ikizlerim şu an 22 aylıkAhmet hocami daha iyi mehmet hocami yasim44.sizin yasiniz kacti
Tutunca bize de haber verinCentrumda yaptirdiginiz tuttu mu peki
Orda yaptiguniz tutmusmuyduson zamanlarda klinik nasıl bilmiyorum benim doktorum mehmet hocaydı ama ahmet hocanın daha güleryüzlü olduğunu duymuştum mehmet hoca biraz duygularını aldırmış robot gibi negatif denememde bunu hissetirdi bana, klinik kısımda ikiside iyidir sanırım ahmet hocayla tecrübem olmadı. ben tüp bebek denediğimde 27-28 yaşlarındaydım benim ikizlerim şu an 22 aylık
evet ben başka yere gitmemiştim zaten ilki kimyasal ikinci dondurulmuşlarla pozitif olduOrda yaptiguniz tutmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?