Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Gerçekten 7 üzeri denemelerde sağlıklı bir bebek kucağına alan arkadaş var mı aramızda ? 3 negatiften sonra artık o kadar yıprandım ki ne pes etmeye yüreğim elveriyor ne de devam etmeye vücudum elveriyor

Merhabalar benim ilk tüp bebek denememdi .5. gün embrıyosu transferi oldum 2 tane. Transferin
6. Günü beta 66
8 günü beta 166
11.gün beta 973
Ama bütün kasık ağrılarım felan gitti sadece gögüslerim arıyor ve sısmıs durumda daha bile hissetmiyorum ..
Doktorum gel bayramdan sonra cuma günü bakalım keseye dedi ama benim ıcımde sanki farklı bi his var hamıle degılmısım gibi ... Test vermene daha gerek yok dedi ama ıcın ıcımi yiyor degerım düsmüs olabılır mı neden Boyle hıssedıyorum

İlk denemede başarılı olduk çok şükür.
(Doktorumuz Betül Görgen merkezimiz Fertijin)
Ay yüzlü bir Kızımız oldu ismi Mihrimah şuanda 23 aylık
Allah nazardan saklasın dileyen herkese anne baba duygusunu yaşatsın inşallah

Oncelikle evladinizi saglicakla kucaginiza alin inşAllah suan bende 3. Gun 2 tane embriyo transfer oldu biri 8 digeri 12 hucreli dediler bana umut oldunuz ozelden mesaj atacaktim ama atamadim o yuzden burdan yaziyorum

Oncelikle evladinizi saglicakla kucaginiza alin inşAllah suan bende 3. Gun 2 tane embriyo transfer oldu biri 8 digeri 12 hucreli dediler bana umut oldunuz ozelden mesaj atacaktim ama atamadim o yuzden burdan yaziyorum
amin inşallah rabbim size de nasip etsin ikiz bebişler olsun

amin inşallah rabbim size de nasip etsin ikiz bebişler olsun
Ayy hayirlisiyla inşAllah cok aminnnn..sadece 3. Gun ile ilgili hep iste 5. Gun daha kaliteli diyolar iste daha cok tutunuyo deniliyo ya o yuzden biraz tedirgin oluyo insan..ayrica bendede pkos var inşAllah pozitif sonuclar aliriz dua edin

Ayy hayirlisiyla inşAllah cok aminnnn..sadece 3. Gun ile ilgili hep iste 5. Gun daha kaliteli diyolar iste daha cok tutunuyo deniliyo ya o yuzden biraz tedirgin oluyo insan..ayrica bendede pkos var inşAllah pozitif sonuclar aliriz dua edin
aynı tedirginliği bende yaşadım 3.gün tutmaz dedim ama 5.gün olup tutmayan da çok nasip Rabbim nasip etsin yeter ki biz pkoslular daha şanslıyız tüp bebekte

aynı tedirginliği bende yaşadım 3.gün tutmaz dedim ama 5.gün olup tutmayan da çok nasip Rabbim nasip etsin yeter ki biz pkoslular daha şanslıyız tüp bebekte
Demii takdir Rabbim yeterki ol desin arastirirken 2. Gun embriyosuyla bile tutanlar olmus gordum tamamen birazda bunye ve embriyonun kalitesi ile alakali oldugunu dusunuyorum.. Evetttt ozellikle tup surecinde pkoslu olmanin avantajini anladim inşAllah bende pozitifi gorurum benim icin dua edin hayirlisiyla

Nerde ikamet ediyorsunuz. Tüp bebek yaptıracak mısınız yine

O tesbih cekimini bize de soylermisiniz

Ahmet hocami daha iyi mehmet hocami yasim44.sizin yasiniz kacti

2 den sonra 3.tup bebegi ne kadar aradan sonra yaptirdiniz

Centrumda yaptirdiginiz tuttu mu peki

Merhaba doktorunuz kimdi acaba

Ahmet hocami daha iyi mehmet hocami yasim44.sizin yasiniz kacti
son zamanlarda klinik nasıl bilmiyorum benim doktorum mehmet hocaydı ama ahmet hocanın daha güleryüzlü olduğunu duymuştum mehmet hoca biraz duygularını aldırmış robot gibi negatif denememde bunu hissetirdi bana, klinik kısımda ikiside iyidir sanırım ahmet hocayla tecrübem olmadı. ben tüp bebek denediğimde 27-28 yaşlarındaydım benim ikizlerim şu an 22 aylık

Orda yaptiguniz tutmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…