Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Vee 10 haftada bebeği kaybettim

Kızlar eşimde ileri hız ve morfoloji sorunu vardı. 3. Gün taze embriyo ile yapılan transferim bugün kimyasal gebelik olarak son buldu. Şükür 2 tane dondurulmuşum var ama yine olmayacak diye çok korkuyorum. Hiç böyle bir deneyim yaşayıp sonrasında iyi sonuç alan var mı aranızda? Tam da doğum günüm kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Bizde azospremden dolayı tüp bebeğe başladık Düzce'de dr Ali yavuzcanda tedavi gören varmi

Merhaba benim de ilk tup bebek denemem düzensiz yumurtlamadan dolayı başladık. dün yumurtalarim toplandı maalesef yumurtalarin kalitesi çok iyi seviyede değil sanırım,toplanan yumurtalarda lekeler görüldüğü gibi birsey söylendi başına böyle birşey gelen var mi kısmetse sağlıklı embriyo oluşursa transfer edilecek ama insan her aşamada korkuyor

Evet ben 2 opu oldum hep kalitesiz

Çikolata kistinden müzdaribim, ameliyat da geçirdim rezervim ve yumurta kalitem düştü. 6. denemede 13 haftalık hamileyim şükürler olsun. 7 tane yumurta toplandı, 6sı döllendi. 4 tanesi 3. ve 4. gün embriyosu olarak donduruldu. Dondurulmuş embriyo transfer oldum.

Merhaba benim 2.denememde negatif oldu.Transferden 15 gün sonra büyük bir parça düştü sanki doğum yaptımöyle ağrılı oldu ki .Ve malesef kötü bir miyde rahatsızlığıda başladı herhalde tedaviler ağır geldi vücuda artık her yerden bir arıza çıkıyor .

Merhaba surec nasıldı acaba kocaelideyim ozel ile üniversite arasinda kaldim yardimci olur musunuz

3.tup bebek ile bit oglum var cok sukur 2. Icin 2 ay sonra tekrar denicem ama cok korkuyorum 2.cocuk icin tup bebeğe giden de cok az kişi var Rabbim ins bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun
Ben de 2. Çocuk için tüp bebek tedavisine başladım. Çocuğum ilk denemede olmuştu. 2. İçin 4. Denemem şu an. Amin Allah herkese yardım Etsin maddi manevi

Ben de 2. Çocuk için tüp bebek tedavisine başladım. Çocuğum ilk denemede olmuştu. 2. İçin 4. Denemem şu an. Amin Allah herkese yardım Etsin maddi manevi
Merhaba benim de ilk çocuğum ilk denemede oldu. İkinci çocuk için ilk denemem negatif sonuçlandı. İlk denemem başarılı olduğu için ikinci çocuk için daha çok ümitliydim. Devam edip etmeme konusunda kararsızım. Maddi manevi zor bir süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu arada benim 4. Dememem de negatif oldu. Çok şükür bir çocuğum var bu bana en büyük teselli ama yine de her olumsuzluk bir yıkım. Kimisi doğurup çöpe atıyor bizler de böyle uğraşıyoruz. Rabbim daha beteriyle sınamasın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Neden tutmadığına ilişkin açıklama yaptılar mı? Ben henüz doktorla görüşemedim

Canım benim öncelikle inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. ben daha önce normal yollarla gebe kaldığım için senelerce hep bir sorun yok diyerek hiç üstüne düşmedim. adet düzensizliginden dolayı gittiğim kadın doğumcu amh değerimi istemiş.ne olduğunu bile bilmiyordum.sonucu 0.41 olarak görünce araştırdım dünyam başıma yıkıldı. bunlar hep 3 ay önce olan şeyler.sonra alelacele özele gittik bir anda tüp bebek sürecinde bulduk kendimizi.ama ben mental olarak hala amh olayini atlatamamistim ve çok mutsuzdum.o deneme başarısız oldu.sonra burada forumdan okuduklarım bana yol gösterdi.uyku düzeni, yedigine içtiğine dikkat etme,sekersiz beslenme çok önemliymiş hormonlar için.onlari uyguladim.2 denememde pozitif sonucu aldık çok şükür. tavsiyem bu sürecte, yumurta sayisi, 3.gün 5.gün vs. kimseyle kiyaslama kendi değerlerini. 3 yumurta alindi 2si döllendi, 3.gün transferim oldu benim. etrafimda çoğu kisinin 10un üzerinde yumurtasi vardı mesela. sen vücuduna iyi baktıkça olumlu sonuçlar aliyorsun benim anladiğim.

Benim bebeğim doğdu 5 aylık oldu çok şükür. Burdaki mesajlarda umut olsun inşallah okuyan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…