Canım benim öncelikle inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun. ben daha önce normal yollarla gebe kaldığım için senelerce hep bir sorun yok diyerek hiç üstüne düşmedim. adet düzensizliginden dolayı gittiğim kadın doğumcu amh değerimi istemiş.ne olduğunu bile bilmiyordum.sonucu 0.41 olarak görünce araştırdım dünyam başıma yıkıldı. bunlar hep 3 ay önce olan şeyler.sonra alelacele özele gittik bir anda tüp bebek sürecinde bulduk kendimizi.ama ben mental olarak hala amh olayini atlatamamistim ve çok mutsuzdum.o deneme başarısız oldu.sonra burada forumdan okuduklarım bana yol gösterdi.uyku düzeni, yedigine içtiğine dikkat etme,sekersiz beslenme çok önemliymiş hormonlar için.onlari uyguladim.2 denememde pozitif sonucu aldık çok şükür. tavsiyem bu sürecte, yumurta sayisi, 3.gün 5.gün vs. kimseyle kiyaslama kendi değerlerini. 3 yumurta alindi 2si döllendi, 3.gün transferim oldu benim. etrafimda çoğu kisinin 10un üzerinde yumurtasi vardı mesela. sen vücuduna iyi baktıkça olumlu sonuçlar aliyorsun benim anladiğim.