Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Reglin 2. Gunu gel dedi yanlış günde gittim. Regl.tam başlamamiş gittigimde. Yumurta dogru duzgun göremedi. Reglin 1. Gün sayım yapmis oldu daha sonra 2 gün bekle yine gel dedi bu sefer daha net görebildi.

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Evet bana da aynısını söyleyip folikul sayımı yaptı adet dönemi dışında

3 yıllık evliyim normal olarak olmadı Benimde tüp bebekte ilk denemem oldu 17 ocakta 3. Gün a kalite çift embriyo transferi oldu 29 ocakta nasipse tahlil yapıp öğreneceğim ona göre oy kullanacağım
Merhaba cumartesi günü test günümdü ve sonucum malesef negatif çıktığı İçin oylamaya katılamadım ilk tüp bebek deneyimimdi nasip olmadı Mart ayı gibi tekrar bir denememiz olacak şimdiden dualarınıza talibim arkadaşlar

İlaç tedavileri, aşılamalar miyom ameliyatı ve tüp bebek. Bunun sonucunda da kimyasal gebelik.Hiç hamilelik yaşayamadım. Ama her seferinde hep hamileymişim gibi hissettim o hissi çok sevdim. şimdi kendimi burda sizlerin hikayelerini okuyarak, Herkesin birileri için dua edişlerini gördüğümde yalnız olmadığımı hissettim. Allah herkese her şeyin en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Bu yolda olan herkese yardım etsin tek duam bu

burdaki ankete göre %50 ilk denemede gebe kalınmış ama neden ilk tüp bebek genelde tutmaz gibi bir bilgi var heryerde

Benimde ilk denememdi hiç Bi sorunda yoktu ama tutmadı nasip tabi herşey vardır bir hayır bilemiyoruz

3.tup bebek ile bit oglum var cok sukur 2. Icin 2 ay sonra tekrar denicem ama cok korkuyorum 2.cocuk icin tup bebeğe giden de cok az kişi var Rabbim ins bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun

burdaki ankete göre %50 ilk denemede gebe kalınmış ama neden ilk tüp bebek genelde tutmaz gibi bir bilgi var heryerde

Benimde ilk denememdi hiç Bi sorunda yoktu ama tutmadı nasip tabi herşey vardır bir hayır bilemiyoruz

Kader kısmet... benim 5.de geldi kızım. Pes etmeden sabırla duayla devam edeceğiz uğraşmaya.

3.tup bebek ile bit oglum var cok sukur 2. Icin 2 ay sonra tekrar denicem ama cok korkuyorum 2.cocuk icin tup bebeğe giden de cok az kişi var Rabbim ins bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun
Benim de ilk denemeden bir çocuğum var. 2. Çocuk için uğraşıyoruz. 4 başarısız denemem var. Bu ay dondurulmuş transfer olucam bakalım.

Yaşınız kaç? Yumurtalar kalitesiz mi çıkıyor

37 yaşındayım. Yumurta toplanıyor 8-10 tane ama 5. Güne ulaşmıyor. 8 tane döllendi mesela geçen ay ama sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu
Sizin durumunuz nasıl
Daha denemedim cnm ramazandan sonra gidicem ins o bir embriyo size hayırlı sağlıklı evlat olur

Merhaba hanımlar yumurta kalitesi için ne yapmalıyız fikri olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…