- 25 Aralık 2021
- 40
- 44
- 3
- 37
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Reglin 2. Gunu gel dedi yanlış günde gittim. Regl.tam başlamamiş gittigimde. Yumurta dogru duzgun göremedi. Reglin 1. Gün sayım yapmis oldu daha sonra 2 gün bekle yine gel dedi bu sefer daha net görebildi.Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Evet bana da aynısını söyleyip folikul sayımı yaptı adet dönemi dışındaKizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu
Merhaba cumartesi günü test günümdü ve sonucum malesef negatif çıktığı İçin oylamaya katılamadım ilk tüp bebek deneyimimdi nasip olmadı Mart ayı gibi tekrar bir denememiz olacak şimdiden dualarınıza talibim arkadaşlar3 yıllık evliyim normal olarak olmadı Benimde tüp bebekte ilk denemem oldu 17 ocakta 3. Gün a kalite çift embriyo transferi oldu 29 ocakta nasipse tahlil yapıp öğreneceğim ona göre oy kullanacağım
burdaki ankete göre %50 ilk denemede gebe kalınmış ama neden ilk tüp bebek genelde tutmaz gibi bir bilgi var heryerde
Benimde ilk denememdi hiç Bi sorunda yoktu ama tutmadı nasip tabi herşey vardır bir hayır bilemiyoruz
3.tup bebek ile bit oglum var cok sukur 2. Icin 2 ay sonra tekrar denicem ama cok korkuyorum 2.cocuk icin tup bebeğe giden de cok az kişi var Rabbim ins bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun
Benim de ilk denemeden bir çocuğum var. 2. Çocuk için uğraşıyoruz. 4 başarısız denemem var. Bu ay dondurulmuş transfer olucam bakalım.3.tup bebek ile bit oglum var cok sukur 2. Icin 2 ay sonra tekrar denicem ama cok korkuyorum 2.cocuk icin tup bebeğe giden de cok az kişi var Rabbim ins bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun
YaaBenim de ilk denemeden bir çocuğum var. 2. Çocuk için uğraşıyoruz. 4 başarısız denemem var. Bu ay dondurulmuş transfer olucam bakalım.
Yaahangi merkezdesiniz
Yaşınız kaç? Yumurtalar kalitesiz mi çıkıyorAdana Acıbadem Volkan bey. İlk denemem 4 yıl önceydi. Hemen olunca 2. De yine öyle olacak diye düşündük ama beklediğimiz gibi olmadı. Çok şaşkınım aslında bir kadın için yaş çok önemli gerçekten. 4 yılda kalitesizleşmiş yumurtalar
Yaşınız kaç? Yumurtalar kalitesiz mi çıkıyor
Daha denemedim cnm ramazandan sonra gidicem ins o bir embriyo size hayırlı sağlıklı evlat olur37 yaşındayım. Yumurta toplanıyor 8-10 tane ama 5. Güne ulaşmıyor. 8 tane döllendi mesela geçen ay ama sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu
Sizin durumunuz nasıl
Daha denemedim cnm ramazandan sonra gidicem ins o bir embriyo size hayırlı sağlıklı evlat olur
Ins cok tesekkur ederimTeşekkür ederimsiz de umarım tekrar denememizde mutlu haberi alırsınız.
Neden 3.gün dondurmuyor doktorunuz.37 yaşındayım. Yumurta toplanıyor 8-10 tane ama 5. Güne ulaşmıyor. 8 tane döllendi mesela geçen ay ama sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu
Sizin durumunuz nasıl
Embriyolar ilk günlerde de çok kaliteli gitmiyorlar. O yüzden 5 e gidenin tutunmakta ihtimali daha yüksek oluyor diye bekliyoruz.Neden 3.gün dondurmuyor doktorunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?