Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
evet ben başka yere gitmemiştim zaten ilki kimyasal ikinci dondurulmuşlarla pozitif oldu
merhaba konunun başından beri takipte değilim ama sizinle aynı durumdayım ilki kimyasal, şimdi 2. transferi oldum 4 gün önce. ilkiyle ikincisi arasında benzerlik ya da farklılıklarınız oldu mu ? ben ister istemez kıyaslıyorum da

transfer sonrsı belirti olarak sordunuz sanırım hayır hiç bir belirtim olmadı sadece 10. günde falan mide bulantılarım ve baş dönemem başlamıştı hemşireler bu belirtiler için erken demişti ama belki ikiz olduğu içindir bilemiyorum.

Bana da hep 5. Gün embriyosu transfer ediyorlar .3. Güne 5 tane gitti 4. Gün hepsi öldü bir tane kalmıştı .Hocama diyorum 3. Gün yükleyin yok diyor

Merhaba , benim ilk tüp bebek denememde şükür olumlu gidiyor hamileliğim 5-6 hafta arasındayız inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarız muayene günümü bekliyorum. Ben kendimi bildim bileli regl düzenim oturmadı ilaçsız adet olamıyordum amh değerlerim iyiydi ama ne yumurtalarim büyüyor ne de rahim duvarim kalınlaşiyordu çok araştırdım başka doktorlarla da muayene olup görüşmüştüm Hisar Hastanesi Meryem Eken hanım la tanışınca eşimle tamam dedik öyle güzel bilgilendirdi ki başımıza gelebilecek olumlu ve olumsuz herşey için tedavi süresince de hep ulaşılır durumdaydı her sorumuzu yanıtladı.hijyen olarak da çok memnun kaldik.Allah ondan razı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeğimize kendisine hep duaciyiz.yeni bu yola gireceklere tavsiyemdir kendisini bir araştırın.

Ben de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
5 adet de gonapeptyl var.
Sadece gonal f eylül 2022 son tarih. Diğerleri 2023. Şimdiye kadar hep dolapta sakladım. Ücretsiz vereceğim. Yer izmit

Ben de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
Sadece gonal f eylül 2022 son tarih. Diğerleri 2023. Şimdiye kadar hep dolapta sakladım. Ücretsiz vereceğim. Yer izmit
C
Ben de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
Canim bana gönderebilirmisin.

Hangi sehirde kilinik

Merhaba pınar hanımdan memnun musunuz? Bende tüp bebek yaptıracağım da

pozitifi görmeyi Allahım bunu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim bir sorum olacak, opu sonrası 4 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. İnşallah nasip olur 1. De tutunur bebeğimiz bana, ama eğer öyle olmazsa, diğerlerinin transferi de peşisıra yapılabiliyor mu? Yoksa belirli bir zaman mı geçmesi gerekiyor? Çok detay belki ama insan süreçte neler yaşayabiliceğni bilmek istiyor benzer bir deneyimi olan varsa benimle paylaşabilir mi çok teşekkür ederim şimdiden.

Çoğu klinik 1 kac ay bekliyor vücut toparlansin hormonlar normale dönsün diye hayırlısı olsun hakkınızda

Embriyo dondurmak için Özel Medistate Hastanesi'nde (Kavacık) Prof. Oya GÖKMEN ile tedaviye başladım. Yumurta toplama işlemi sonrası gerekli koşullar sağlandığından direk tüp bebek denemesi yapıldı ve ilk haftada sonucum negatif çıktı. Negatif sonuç çıktığını hemşireye gönderdikten sonra doktorumdan asla geri dönüş yapılmadı, yorum veya destek olmadı. Aradan 1 yıl geçtikten sonra kalan 2 embriyomun transferi için tekrar tedaviye başladım. Transfer sonrası yine ilk seferende yaptığı gibi yüzde 99 gebelik bekliyoruz diyerek beni umutlandıran doktorum reçete ile beni gönderdi. Asla arada bilgi alışverişi yapmayan ilgilenmeyen doktorumun verdiği ilaçları 1 hafta kullandım ve bitti. Kan testine 2 gün kala yeteri kadar bilgilendirilmediğim için ilaçları bırakmış oldum. Test pozitif çıktı ve hemşireye gönderdim. İlaçlara devam edeyim mi diye sorduğumda doktoru acil aramamı söyledi.

Doktorum Oya GÖKMEN bana telefonda ' SEN APTAL MISIN, nasıl ilaçları bırakırsın? nasıl bu kadar sorumsuz olabilirsin, sen benim emeklerimi nasıl boşa çıkarırsın. bir de okumuş olacaksın, CAHİL MİSİN nasıl yaptın bunu' gibi bağırarak öfkesini gösterdikten sonra başka ilaçlar verip kulllanmamı ve kontrole gelmemi söyledi. Hamile olduğuma sevinemedim bile. Kontroller iyi geçti, yaklaşık 6 hafta kese oluşumu normal seyrettikten sonra 7.haftada kesenin birden küçüldüğünü gördük ultrasonda ve o esnada bana 'gebelik gerilemiş olmamış yani SENİN SUÇUN' dedi ve ben ağlayınca da sesini yükselterek ne ağlıyorsun, ağlayınca bir şey düzelecek mi sus bakayım, kalk ordan hadi, bir daha aklını başına alırsın, sen zaten HAMİLE KALSAN DA BU PSİKOLOJİYLE ANNE OLAMAZDIN' diye hakaret etti. Ağlamama bile izin vermeden odasından acele gönderdi. Dışardaki hastalar duymasın diye sürekli ağlama sus diye ikaz etti. O halimle sürekli bana senin suçun bir daha denileni harfiyen yaparsın, ilaç olmazsa olmaz işte bu kadar basit kafan alıyor mu gibi zorba bir şekilde davranarak beni gönderdi. Kontrole geldiğimde bile hasta bakıcıya dönerek 'DÜŞÜK YAPTI AMA ONUN SUÇU BİZİM SUÇUMUZ DEĞİL' dedi. Hasta dosyamı çıkarken sekreterden istedim ama yasak olduğunu söylediler. Ben endometriozis hastasıyım ve takibim için önemli diye ısrar edince bir doktor muayene çıktısı verdiler. Doktorum Oya GÖKMEN'in bana karşı TAHAMMÜLSÜZ, ŞEVKATSİZ, ZORBA yaklaşımından şikayetçiyim. Asla gitmeyin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…