- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 33
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
merhaba konunun başından beri takipte değilim ama sizinle aynı durumdayım ilki kimyasal, şimdi 2. transferi oldum 4 gün önce. ilkiyle ikincisi arasında benzerlik ya da farklılıklarınız oldu mu ? ben ister istemez kıyaslıyorum daevet ben başka yere gitmemiştim zaten ilki kimyasal ikinci dondurulmuşlarla pozitif oldu
Yaşiniz kacti acaba?Centrumda yaptirdiginiz tuttu mu peki
transfer sonrsı belirti olarak sordunuz sanırım hayır hiç bir belirtim olmadı sadece 10. günde falan mide bulantılarım ve baş dönemem başlamıştı hemşireler bu belirtiler için erken demişti ama belki ikiz olduğu içindir bilemiyorum.merhaba konunun başından beri takipte değilim ama sizinle aynı durumdayım ilki kimyasal, şimdi 2. transferi oldum 4 gün önce. ilkiyle ikincisi arasında benzerlik ya da farklılıklarınız oldu mu ? ben ister istemez kıyaslıyorum da
Bana da hep 5. Gün embriyosu transfer ediyorlar .3. Güne 5 tane gitti 4. Gün hepsi öldü bir tane kalmıştı .Hocama diyorum 3. Gün yükleyin yok diyorBenim kilo problemim olduğu için ve polikistik over olduğum için bende yüksek doz kullandım pergoverisin içinde 3 doz oluyor ve gonal f ile destekledi sürekli, bu kadar yüksek doz olunca cetrotide a erken başladı. Strese girmemek için tam hesaplamadım ama en az 6-7bin tutmuştur. Hastaneye de tahliller ve muayene dahil 9.200 ödedim. Sadece imom diye bir vitamin kullandım hala ona devam ediyorum o da 70-80 lira civarı. Fakat ben ilk gittiğimde 1 kez muayene ücreti verdim o da pakete yani 9200 e dahildi. 3 kere yaptıralacak hormon testleri de pakete dahil oluyor yaptırdığınız gün sizden ücreti alıyorlar opu günü 9200 den düşüyorlar. Ben şehir dışından geldim gittim 2 güne 1 muayene son zamanlar bi kaç gün üst üste muayene derken tüm masraflar 20 ye yaklaştı. Benim de ilk yaptırdığım merkezde 12 ad yumurtamın hiçbiri 3. Günü bile görememişti. 2. Deneme Murat beyde oldu ve eşimde problem olduğunu o zaman öğrendik ona rağmen 2 tane 4. Gün embriyomuz oldu. Eşim vitamin hormon vs bazı ilaçlar kullandı 3. Denemede tüm yumurtalar döllendi 3. Gün hepsi 1. Kaliteydi o yüzden 2 tane dondurdular kesin 5 e giden olur diye ama yine 5 e gitmedi size tavsiyem 3. Güne gelirse dondurabildiğiniz kadar dondurun 5. Gün için hırs yapmayın. Bakın benim 3. Gün embriyom tutundu çok şükür.
Evet canım tutu şuan bebeğim 6,5 aylık oldu uzun zamandır giremiyorum yeni gördüm mesajıCentrumda yaptirdiginiz tuttu mu peki
30 yaşındayımYaşiniz kacti acaba?
Yasiniz kacti?Evet canım tutu şuan bebeğim 6,5 aylık oldu uzun zamandır giremiyorum yeni gördüm mesajı
Ay ne guzel gozun aydin darisi bana olur inş.Evet canım tutu şuan bebeğim 6,5 aylık oldu uzun zamandır giremiyorum yeni gördüm mesajı
CBen de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
5 adet de gonapeptyl var.
Sadece gonal f eylül 2022 son tarih. Diğerleri 2023. Şimdiye kadar hep dolapta sakladım. Ücretsiz vereceğim. Yer izmit
Canim bana gönderebilirmisin.Ben de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
Sadece gonal f eylül 2022 son tarih. Diğerleri 2023. Şimdiye kadar hep dolapta sakladım. Ücretsiz vereceğim. Yer izmit
Cnm cetroti de ve gonalf 900 bana gonderebilirmisinBen de 2 kutu gonal f
1 kutu cetrotide
Hangi sehirde kilinikMerhaba , benim ilk tüp bebek denememde şükür olumlu gidiyor hamileliğim 5-6 hafta arasındayız inşallah kalp atışını da sağlıkla duyarız muayene günümü bekliyorum. Ben kendimi bildim bileli regl düzenim oturmadı ilaçsız adet olamıyordum amh değerlerim iyiydi ama ne yumurtalarim büyüyor ne de rahim duvarim kalınlaşiyordu çok araştırdım başka doktorlarla da muayene olup görüşmüştüm Hisar Hastanesi Meryem Eken hanım la tanışınca eşimle tamam dedik öyle güzel bilgilendirdi ki başımıza gelebilecek olumlu ve olumsuz herşey için tedavi süresince de hep ulaşılır durumdaydı her sorumuzu yanıtladı.hijyen olarak da çok memnun kaldik.Allah ondan razı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeğimize kendisine hep duaciyiz.yeni bu yola gireceklere tavsiyemdir kendisini bir araştırın.
Merhaba pınar hanımdan memnun musunuz? Bende tüp bebek yaptıracağım daMerhaba Adana başkent tüp bebek merkezinde raporlu yaptrdim. Dr'um Pinar çağlar Aytaç 'tı. 12 yumurta toplanıp 2 embriyo 5AA oluştu biri transfer edildi diğeri donduruldu. Şuan 5. Ayimizdayiz bir oğlum olcak inşallahRabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İSTANBULDAHangi sehirde kilinik
Çoğu klinik 1 kac ay bekliyor vücut toparlansin hormonlar normale dönsün diye hayırlısı olsun hakkınızdapozitifi görmeyi Allahım bunu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim bir sorum olacak, opu sonrası 4 tane dondurulmuş 3. Gün embriyom var. İnşallah nasip olur 1. De tutunur bebeğimiz bana, ama eğer öyle olmazsa, diğerlerinin transferi de peşisıra yapılabiliyor mu? Yoksa belirli bir zaman mı geçmesi gerekiyor? Çok detay belki ama insan süreçte neler yaşayabiliceğni bilmek istiyor benzer bir deneyimi olan varsa benimle paylaşabilir mi çok teşekkür ederim şimdiden.
Amin sağolunÇoğu klinik 1 kac ay bekliyor vücut toparlansin hormonlar normale dönsün diye hayırlısı olsun hakkınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?