Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Ben 2 aşılamadan sonra moralim bozulunca ara vermiştim 6-7 ay. Sonra tekrar özel muayene ile gittim. Görüştük tüp bebeğe başlayalım dedi. Aşılama süreçlerinde umuttepe randevu sistemi çok kötüydü çalıştığım için çok stresli olmuştum. Tüp bebeği o yüzden özelde mi yaptırsam diye çok düşünmüştüm. Çok arada kaldım ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için neyse hadi ilkini en azından umuttepede deneyelim yine dedik. Randevu ve çalışma sistemi değişti sonra. Şu an gidiyorsun randevu saatinde alıyorlar. Hiç sıra bekleme çok vakit kaybetme yok tıkır tıkır işliyor sistem. O yüzden bence gidip orda deneyin derim ben. Özeller çok aşırı pahalı. 35 -40 binlerden bahsediyorlar. Bize tüp bebek en fazla 6-7 bine gelmiştir. Özellerin her işlemi tutuyor diye birşey yok. Onlarda defalarca olumsuzu görüp Emek Hocada pozitifi gören çok kişiyle tanıştım. Bu işler kısmet. Allah nasip ettikten sonra her yerde oluyor. Tüp bebek sürecinde Emek Hocayı daha sık görüyorsunuz. Toplama ve transfer işlemini o yapıyor. Bazen muayeneleri de o yapıyor. Biz şu an 8+1 olduk. Emek Doğer ve ekibine binlerce kez teşekkür ederim.

Aşılama sürecinde aynı şeyleri yaşamışız resmen bende 7 buçuk aydır ara vermiş durumda yım kafam çok karışık ve araştırma aşamasındayım benimde sebepsiz infertilite olarak geçiyor bahçeci de bi doktora da sonuçlarımı gösterip gelip Umuttepe de olmak daha mantıklı yani, cevabın için teşekkür ederim bana bir umut oldu gerçekten umarım sağlıkla kucağına alırsın iki yumurta mı yoksa tek transfer mi rahim dinlendirme oldu mu emriyo ların kaçıncı gün emriyo su olduğu hakkında bilgi verildi mi. O kadar çok sorum var ki kusura bakma lütfen eminim endişelerimi anlıyor sundur

Evet anlıyorum elbette seni. Yaşadığın herşeyi dibine kadar ben de yaşadım. Biz hani sebepsiz ya tutmazsa nedenini öğreniriz 2. Ye belki başka yere gideriz demiştik. Benim ve eşimin hiç bir problemi yoktu. İğnelerle tedavi sonrası 20 küsür yumurta oluştu. İrili ufaklı tabi. 19 sağlam yumurta toplandı benim. Bir gün sonra aradık 13 embriyo oluştu, 5. Güne kadar bekleteceğiz 5 gün sonra tekrar arayın dediler. Benim 4 embriyom 5. Güne gitti. Yaşım 33 bu arada. Bana embriyo az oldu gibi gelmişti ama herkes çok güzel falan dedi. Yumurta toplamadan 6 gün sonra adet oldum ben. Ama onu saymıyorlar, diğer adetinde gel dediler. Vücudundan da ilaçların etkisi gidiyor o arada. Bu arada dondurulmuş embriyoların tutunma olasılığı daha yüksek oluyormuş. Biri yüksek kalite biri orta kalite 2 transfer yapıldı. Teki tuttu. Ben sayı yorumu hiç yapmadım doktora, kendisi karar verdi. Transferde Emek Hoca ve bir embriyolog var, diğer yardımcılar da var tabi. Transfer sonrası eve gittim dinlendim ama sürekli yatmadım. Diğer günde keyfi izin aldım evdeydim yemek falan yaptım. Sonra işe başladım. Sadece ağır iş yapma onun dışında herşey serbest dediler. Ben yürüyüş bile yaptım. Adet sancılarım oldu. Tutmadı dedim. Gittim bir kere koştum hatta ağlamıştım çok.

Bi adet dönemi bekleyip rahmi dinlendirmeleri çok iyi bunu merak ediyordum bende peki adetin kaçıncı gününde transfer ettiler emriyoları, yeminle şuan senin yerine heyecanlandım umarım sağlıkla kucağına almakda nasip olur Rabb'im aynı duyguları yaşamayı bana ve bu kapıdaki herkese nasip etsin

Amin inşallah. Benim adet tarihim 13 kasımdı. 29 kasımda transfer oldum. 9 aralıkta da betahcg 417 çıktı.

Bu arada herkes için aynı şekilde rahim dinlendirme uygulanmıyor. Yumurta sayısı ve kaliteye mi bakıyorlar bilmiyorum. Ama doktor toplama işleminden sonra dondurulmuş ya da taze transfer durumuna karar veriyor.

Bu arada herkes için aynı şekilde rahim dinlendirme uygulanmıyor. Yumurta sayısı ve kaliteye mi bakıyorlar bilmiyorum. Ama doktor toplama işleminden sonra dondurulmuş ya da taze transfer durumuna karar veriyor.
Önce bir randevu bulabilsem emek beye keşke inşallah geriside hayırlısı neyse o şekilde ilerler

Önce bir randevu bulabilsem emek beye keşke inşallah geriside hayırlısı neyse o şekilde ilerler
Bulamıyorsan randevu internetten ilk tüp bebek başvurusu olarak al. İlla ki başlatırlar zaten. Rapor başvurun falan yapılır en azından. Aşılamada hazırladığın evrakları yanında götür. Sana adetin 3. Günü gel derler yine. Pazartesi yoğunlar salı sabaha al bence.

Konuştum o şekilde yaparsam sıraya konulacak mışım yine ve 2 -3 ay içinde ne zaman sıra gelirse başlarlar mış ama özel randevu alırsam hemen başlıyorlar mış sıra olmadan

Arkadaslar acil yardiminiza ihtiyacim var benim 1.tup bebek denemem negativ oldu bugun ogrendim. ilaclari aniden kesersem bisey olmazmi harmon degelerim bozulur diye korkuyorun

H

birakabilirsin dedi ama cok fazla ilac kullaniyordum hepsni aniden kesersem bir sey olur diye korkuyorum

Hayır hepsini birden kesmeniz lazım. Fizyolojiyi de aynı şekilde taklit etmiş olacaksınız. Birden çekilir östrojen, progesteron, 2-3 güne adetiniz başlar.

Kizlar merhaba tecrubesi olanlar yaridm edebilirmi benim yumurtalarimi saydi doktor normalde adet zamani sayilir ama arada az fark olur dedi adet donemi disinda folikuler sayimi yapilan oldumu

3 yıllık evliyim normal olarak olmadı Benimde tüp bebekte ilk denemem oldu 17 ocakta 3. Gün a kalite çift embriyo transferi oldu 29 ocakta nasipse tahlil yapıp öğreneceğim ona göre oy kullanacağım

2012 de kızım doğdu. 10 yaşında 5 yıldır 2.cocuk olmuyordu. 1 Hsg daha sonra hidrosalfenks.nedenniyle tüpleri aldırma ameliyati sonunda 35 yaşımda düşür rezervime.ve cikolata kistletime ragmen cesaret edip tüp bebek tedavisine başladık. 15 gün igne tam yumurtan yok tedaviyi durduralim dediklerinden iki gun sonra OPU ya alındım. Opuda 4 yumurta.m toplandi 3ü döllendi birisi 3. Günü görebildi 3. Gün Embriyo'su transfer edildi. Hala.keseyi gormedik ama şuan 4+3gün hamileyim. Sürekli dua ediyorum Allahm tüp.bebek surecindeki tüm Kadinalrin yardimcisi olsun bizi bir biz anlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…