• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Darısı benimde başımainşallah bende devlet hastanesinde yaptıracağım yaşım tutmadığı İçin. Çift embriyo olmuyormuş. Özel de de öyle mi acaba bilmiyorum ama tek yumurta ikizi olur inşallah 🙏🏼 sizin ikiz mi olacak bebekleriniz inşallah
Özelde istersen çift koyuyorlar ama devlette yaş kriteri falan var benimki tüp bebekle olmadı daha doğrusu tüp bebeğe başladım bir hafta iğneleri kullandım kontrole gittim kist oluşmuş kist yumurtaları baskılamış yumurtalar küçük kaldı büyümedi tedavi iptal oldu bende ertesi gün ovulasyon testi yaptım günleri değerlendirdim hamile kaldım tabi önce rabbim in izniyle çok şükür 😍benimki tek bebek ama inşallah seninki ikiz tutar kolaylıkla

Merhaba konuşmanıza dalmış gibi oldum kusura bakmayın lütfen 🤭 bizim de eşim aynı sizinkiyle teşhisi hem hız hem sayı hem morf problemi var.biz de ilk denedik kimyasal oldu ikinciye kadar birsuru takviye kullanıyoruz Mayıs'ta tekrar gideceğim takviyeler neredeyse 4 ay olmuş olacak umarım bu kez olur hepimizin 🙏
Son durumunuz nedir acaba

Ahhh ahhhh nasıl içime dokundunuz anlatamam. Hayırlı ve sağlıklılarsa inşallah sımsıkı tutunurlar. Ne güzel bir çocuğunuz varmış, Allah sağlıklı, mutlu, analı babalı kardeşli uzun ve güzel bir ömür versin inşallah yavrunuza 🙏🏼
Bu süreçteki kadınlar ne kadar benzer şeyler yaşayıp ne kadar -sadece kendisi yaşıyormuş- gibi hissediyorlar kendilerini.
Biz kadınlar çok güzeliz çok 🤍🍀
Sonucunuz ne oldu acaba

Son durumunuz nedir acaba
Merhabalar.takviyeler sonrası sayımız iki kat morfllojimiz üç kat arttı, hız aynı kaldı.iki tane çok iyi kalitede embriyomuz transfer edildi biri tuttu çok şükür 22 haftalık hamileyim şuan 🥰🙏 darısı başınıza..ben impryl in çok faydalı olduğunu düşünüyorum biz impryl c vitamini ve promotil men ile keçiboynuzu kürü hepsini yaptık 4 ay kadar

Merhabalar.takviyeler sonrası sayımız iki kat morfllojimiz üç kat arttı, hız aynı kaldı.iki tane çok iyi kalitede embriyomuz transfer edildi biri tuttu çok şükür 22 haftalık hamileyim şuan 🥰🙏 darısı başınıza..ben impryl in çok faydalı olduğunu düşünüyorum biz impryl c vitamini ve promotil men ile keçiboynuzu kürü hepsini yaptık 4 ay kadar
C vitaminine Bende başlasam mı acaba çok sevindim senin adına gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim 3.transferimi olacağım nasipse aralık ayında

C vitaminine Bende başlasam mı acaba çok sevindim senin adına gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim 3.transferimi olacağım nasipse aralık ayında
Biz daha çok eşime odaklandık aslında.ben de promotil woman kullandım bir faydası oldu mu bilmiyorum benim açımdan..insan sürecin içindeyken çok çok zor geliyor biliyorum tekrar yapamam diyor insan ama olunca herşeyi unutuyor insan gerçekten..o yüzden pes etme lütfen ve ne kadar zor olsa da tedaviden başka şeyler yapmaya çalış tedavi sirasinda.gez eğlen canin ne istiyorsa onu yap inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alacağız dualarım seninle 🥰🙏🥰

Daha evvel 2 dogal gebeligim oldu 1 kere de asilama ile ikiz gebe kalmistim ama hep 15.-16. haftalarda dusuk yaptim. Rahmimde perde varmis. Histeroskopi oldum ve tup bebek yaptirdik.
1. Deneme - Adana - Baby factoring Prof Dr Bulent Haydardedeoglu
Taze transfer ,5. Gun, cift embriyo. Sadece transfer esnasinda 1. Kalite embriyolar dendi harf olarak bilemiyorum
Sonuc pozitif, cumartesi kalp atislarini duydum.
Darisi bekleyen isteyen herkese olsun insallah 🤗✨
Bugün bende aynı klinikte transfer oldum inşallah sizinle aynı pozitif sonucu alırım

Merhaba
Öncelikle isteyen herkesin bebeği kucaklarında olsun inşallah 😊
Ben de tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi oldum şuan 4 aylık zilli bir kızım var
hikayeme gelirsek 5 sene çocuk denemelerimiz hüsranla sonuçlandı
2 aşılama da negatif sonucum var nice klomen ve yumurta takipleri cabası
1 kez de doğal yolla kimyasal gebelik oldu hala nasıl olduğunu anlamdım yani gebeliğin ona da 3 gün sevinebildim sonrası malum🙈
Sonra tüp bebek sürecine başladık
13 yumurtam toplandı
9 embriyo 3. Güne geldi derken sadece 1 embriyo 5. Güne gelmeyi başardı ve diğerleri kayıptı
Orta kaliteydi hatta tek yavrumda
Taze transfer yapıldı ve sonuç pozitif
Geriye ne dondurulacak embriyom vardı ne de tekrar tedavi olma cesareti ama ilk denemede tuttu çok şükür 🥰
Transferden 5 gün sonra çok çok silik çizgi gördüm testte baya böyle 1 saat sonra falan çizgi 🙃
6. Gün test yaptırdım sonuç 37 gibi rakamdı yanlış hatırlamıyorsam sonra artarak devam etti şükür.
Hatta hamileliğim boyunca 2 kez covid geçirdim
Biri transferden 20 gün sonra yani yeni hamileyken, diğeri 3. Ayımda
Bunu da bu süreçte covid olmamız durumunda korkmazsınız için söylüyorum
2. De baya ağır geçirmeme rağmen bebişim bu süreçten hiç ama hiç etkilenmedi ❤️
Allah herkesin gönlüne göre versin
Sağlıklı günler 🙏

Merhaba
Benim ilk denememle 3 yıl önce bir çocuğum oldu çok şükür. 4. Gün embriyosuydu. Kaliteyle ilgili bir şey söylememişlerdi. Şu an tekrar çocuk sahibi olmak için tüp bebek yapmaya karar verdik.2 negatif denemeden sonra 3. Denemem yarın toplama işlemim var🙏🏻 Progesteron seviyem yüksek olduğu için transfer bu ay yapılmayacak. Umarım en az 2 sağlıklı yumurtam kalır da dondurabiliriz 🙏🏻

merhaba kızlar.sanırım bende yakın zamanda aranıza katılıcam.37 yaşındayım bir oğlum var 5 yaşında.oğlumdan önce dış gebelik yaşadım.arkasından oğlum oldu çok şükür.2 sene önce kardeşi olsun istedik doğal yollardan hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu. 2 aydır da aşılama deniyoruz tutmadı.ocak ayının sonunda kısmetse bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.umarım bende güzel haberler alabilirim

Merhaba. Ben de ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. Umuttepe de Emek Doğer hocaya gittim. Bu hafta kalp atışlarını da duyduk😊

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Valla pozitif olmakta pek ise yaramiyo malesef ilk denememde pozitif 6.ayda erken dogum yaptim 😭 ikinciyi aralik 16 da yaptik yine pozitif ama suan hep diken ustundeyim yine aynisi olur mu keseyi gorduk sukur simdi kalp atışında sonra aman erken dogum olmasin strest bitmiyo hep dua ettim allahim sonunu getiremiceksem bana baştan hic verme herseyde bi hayir vardir tabi ama bazen negatifi gormek pozitiften iyi oluyoo..😢

Merhaba. Ben de ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. Umuttepe de Emek Doğer hocaya gittim. Bu hafta kalp atışlarını da duyduk😊
Merhaba özel muayene ile mi gittiniz tüp bebek sürecinde ilgi alakaları nasıldı acaba? 2 aşılama oldum ve emek hocayı sadece 2 kez gördüm tüp Bebeği de orada veya özel bir merkez de yaptırmak arasında gidip geliyorum bana biraz anlatarak destek ve cesaret verebilir misin 😊

Back