- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Özelde istersen çift koyuyorlar ama devlette yaş kriteri falan var benimki tüp bebekle olmadı daha doğrusu tüp bebeğe başladım bir hafta iğneleri kullandım kontrole gittim kist oluşmuş kist yumurtaları baskılamış yumurtalar küçük kaldı büyümedi tedavi iptal oldu bende ertesi gün ovulasyon testi yaptım günleri değerlendirdim hamile kaldım tabi önce rabbim in izniyle çok şükürDarısı benimde başımainşallah bende devlet hastanesinde yaptıracağım yaşım tutmadığı İçin. Çift embriyo olmuyormuş. Özel de de öyle mi acaba bilmiyorum ama tek yumurta ikizi olur inşallahsizin ikiz mi olacak bebekleriniz inşallah
Son durumunuz nedir acabaMerhaba konuşmanıza dalmış gibi oldum kusura bakmayın lütfenbizim de eşim aynı sizinkiyle teşhisi hem hız hem sayı hem morf problemi var.biz de ilk denedik kimyasal oldu ikinciye kadar birsuru takviye kullanıyoruz Mayıs'ta tekrar gideceğim takviyeler neredeyse 4 ay olmuş olacak umarım bu kez olur hepimizin
Sonucunuz ne oldu acabaAhhh ahhhh nasıl içime dokundunuz anlatamam. Hayırlı ve sağlıklılarsa inşallah sımsıkı tutunurlar. Ne güzel bir çocuğunuz varmış, Allah sağlıklı, mutlu, analı babalı kardeşli uzun ve güzel bir ömür versin inşallah yavrunuza
Bu süreçteki kadınlar ne kadar benzer şeyler yaşayıp ne kadar -sadece kendisi yaşıyormuş- gibi hissediyorlar kendilerini.
Biz kadınlar çok güzeliz çok
Merhabalar.takviyeler sonrası sayımız iki kat morfllojimiz üç kat arttı, hız aynı kaldı.iki tane çok iyi kalitede embriyomuz transfer edildi biri tuttu çok şükür 22 haftalık hamileyim şuanSon durumunuz nedir acaba
C vitaminine Bende başlasam mı acaba çok sevindim senin adına gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim 3.transferimi olacağım nasipse aralık ayındaMerhabalar.takviyeler sonrası sayımız iki kat morfllojimiz üç kat arttı, hız aynı kaldı.iki tane çok iyi kalitede embriyomuz transfer edildi biri tuttu çok şükür 22 haftalık hamileyim şuandarısı başınıza..ben impryl in çok faydalı olduğunu düşünüyorum biz impryl c vitamini ve promotil men ile keçiboynuzu kürü hepsini yaptık 4 ay kadar
Biz daha çok eşime odaklandık aslında.ben de promotil woman kullandım bir faydası oldu mu bilmiyorum benim açımdan..insan sürecin içindeyken çok çok zor geliyor biliyorum tekrar yapamam diyor insan ama olunca herşeyi unutuyor insan gerçekten..o yüzden pes etme lütfen ve ne kadar zor olsa da tedaviden başka şeyler yapmaya çalış tedavi sirasinda.gez eğlen canin ne istiyorsa onu yap inşallah en kısa sürede güzel haberlerini alacağız dualarım seninleC vitaminine Bende başlasam mı acaba çok sevindim senin adına gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim 3.transferimi olacağım nasipse aralık ayında
Bugün bende aynı klinikte transfer oldum inşallah sizinle aynı pozitif sonucu alırımDaha evvel 2 dogal gebeligim oldu 1 kere de asilama ile ikiz gebe kalmistim ama hep 15.-16. haftalarda dusuk yaptim. Rahmimde perde varmis. Histeroskopi oldum ve tup bebek yaptirdik.
1. Deneme - Adana - Baby factoring Prof Dr Bulent Haydardedeoglu
Taze transfer ,5. Gun, cift embriyo. Sadece transfer esnasinda 1. Kalite embriyolar dendi harf olarak bilemiyorum
Sonuc pozitif, cumartesi kalp atislarini duydum.
Darisi bekleyen isteyen herkese olsun insallah
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verirBugün bende aynı klinikte transfer oldum inşallah sizinle aynı pozitif sonucu alırım
Çok teşekkür ederim inşallahÇok sevindim hayırlı olsun inşallah rabbim gönlünüze göre verir
Bu harfler konusunda bilgi sahibisiniz sanırımSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Embriyo kaliteniz hakkında bişey dediler mi 5aa 5ab filan yani.
Merhaba ben de Zeki hocanın hastasıyım ve yeni başladık tedaviye sizin süreç nasıldı ve sonuç umarım olumludurCanım ben de zeki hocanın hastasiyim. Sizin sorun neydi şuan kac çocuğun var
İkiz mi canım?Merhaba, benimde 2 aşılama 1 tüp bebek başarısız deneme sonucu 2. tüp bebek transferinde pozitifi gördük çok şükür. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi şu an 17. haftadayız Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Tek gebelik canım 1 tanesi tutundu :)İkiz mi canım?
Valla pozitif olmakta pek ise yaramiyo malesef ilk denememde pozitif 6.ayda erken dogum yaptimArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
Merhaba özel muayene ile mi gittiniz tüp bebek sürecinde ilgi alakaları nasıldı acaba? 2 aşılama oldum ve emek hocayı sadece 2 kez gördüm tüp Bebeği de orada veya özel bir merkez de yaptırmak arasında gidip geliyorum bana biraz anlatarak destek ve cesaret verebilir misinMerhaba. Ben de ilk tüp bebek denememde pozitifi gördüm çok şükür. Umuttepe de Emek Doğer hocaya gittim. Bu hafta kalp atışlarını da duyduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?