• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Merhaba arkadaşlar benm dün toplama oldu beş tane toplandı ikisi olgun onlar döllenmiş üçüncü gün transferi planlıyor doktor ama az diil mi üzüldüm çok

selam kızlar,ilk denememde 2 yumurtam oldu 1 i döllendi 3.gün embrıyosu transfer edildi tutmadı.

2.deneme 5 yumurtam oldu,döllendi ama 5.güne gitmedi. 1 tanesi gitti o da 3cc idi transfer etmedik.

sımdı 3.denemeye basladık bugun muayenede 4-5 yumurta gördü dr. ama çok korkuyorum yine olumsuz sonuclanacak diye :KK43:

bende amh düşüklüğü eşimde varikosele baglı sperm sayı sorunu var,morfoloji 0.

ne yapsam ne etsem bilmiyorum,maxijuno ve balıkyagı kullanıyorum.eşimde maxijunonun erkekler ıcın olanını kullanıyor.

ne yapmamız lazım sizler tecrübelisiniz illa şuna dikkat edin diyeceginiz birşey var mı? fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluEşim
Eşimde Varikosel ve Reflü vardı.Ameliyat oldu Morfoloji 0 çıkan yerde 4 çıktı başka yerde 10 başka yerde 2 çıktı bakandan bakanada fark ediyor fakat Allaha şükür sayı hareketlilik ve morfoloji arttı gebelik olmadı ama ümidimiz yükseldi.Bence eşinizin iyi ürologla görüşmesi gerekir.Tüpe başlamadan önce spermlerin düzelmesi için takviye almanızı öneririm.Gerisi takdiri İlahi

Merhaba atkadaşlar :-)
Bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum ki umut olsun sizlere. Allahıma bin şükür ilk denememizde pozitifi gördük 😊 Bizim problem şiddetli erkek faktörü ve benim pcos olmamdı... yaşım 27 eşim 33. Tedavim Şişli memorialde oldu, doktorlara inandım, güvendim ve kendimi tamamen ellerine bıraktım. Allah onlardanda binlerce kez razı olsun. Pcos oldugum icin transferim dondurlumus 5 gun embriyosuydu. Pozitif sonuca daha cabuk variriz umuduyla birkac iyi kalite olan embriyoyu pgt ye gonderdik ve ordan saglikli çıkan bir taneyi transfer ettiler 😊 transferden sonra 9 günlük bekleyişimiz güzel sonuçlandı. Şimdi ne olur nasıl ilerler bilmiyorum ama inşallah herşey yolunda gider Allahım herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Yolumuz zor ama umudumuzu kaybetmemeliyiz. Bu yola çıkarken kolay olmicak dedim kendime ilkte olmaz ama olana kadar denemeye devam ediceğime söz vermiştim. Her zaman dualarımdasınız 🤲🏼☘️ Bir gün Mucizelerimiz bizi bulacak..
Öncelikle hayırlı olsun.. Yazdıklarını okuyunca cok benzettim duyguları kendime. Bu yola çıkarken kolay olmayacak dedim kendime ama denemeye devam edeceğime kendime söz verdim.. İşte bu..
Ben yaklaşık 3 yıldır çaba halindeyim..
Çok şükür 3.deneme de pozitif gördüm.

Merhaba benim geçirilmiş bir myom ameliyatım polikistik over olmam dışında bilinen bir problemimiz yoktu.Umut bahçeci prof. Sabri Cavkaytar ilk ivf hekimimizdi.İlk muayene de dondurulacağını söylemişti.30 yumurta toplandı 19 olgun 14 tanesi döllenmiş, 5. Günü 7 tane kalmış ve dondurulmuş.4AA olan embriyo transferi iki ay sonra(rahim dinlendirme işlemi) yapıldı.test tarihinden 4 gün önce kanamam oldu,2 gün sonra da kan test yapıldı pozitif çıktı şimdi 11 haftalığız.Ivf için gittiğimde aklımda sadece şu vardı herkes üzerine düşeni yapacak sende sana söyleneni harfiyen yap sonrası Allaha kalmış ve üzerimde garip Bi huzur vardı.Sanırım onca zaman tek başıma çırpındığım girdapta artık daha kalabalık bir ekiple mücadele veriyordum.Onlar gerçekten profesyoneldi bende de hiç acaba yoktu.Umarım sizlerinde karşısına doğru insanlar çıkar ve süreç olabildiğince yormadan üzmeden hayırlısıyla iyi sonuçlara gider
Merhaba rahim dinlendirme nasil oluyo??yine mi ilaclar veriliyi?bende bu hafta yumurta toplama olucak ama pco oldugum icin transfer onumuzdeki ay oluck.o zamana kadar sizi hazirlayacagiz dediler

Öncelikle hayırlı olsun.. Yazdıklarını okuyunca cok benzettim duyguları kendime. Bu yola çıkarken kolay olmayacak dedim kendime ama denemeye devam edeceğime kendime söz verdim.. İşte bu..
Ben yaklaşık 3 yıldır çaba halindeyim..
Çok şükür 3.deneme de pozitif gördüm.
Allahim saglikla kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin insallah 😊

Hayırlı oldun gebeliğiniz maşallah sağlıkla gelsin yavrunuz😍🙏🏼Kaçıncı denemede pozitifi görmüştünüz acaba?

Ben 2 aşılama 5 tüp bebek denedim. Her seferinde yeniden opu oldum. Çok şükür 5. Denemede pozitifi gördüm. Siz benim kadar beklemezsiniz umarım. 🤗

İleri hareketlilik sorunu sonrasi eşim varikosel ameliyati oldu ve 1sene bekledik ama yaş 35 olunca daha tüp bebek yöntemini denedik. Araştirmalarim sonucu bu yola sevgili Hakan Turan ile başladik. Laboratuar,opu, transfer kısmıni Gen-Art ta yapiyor. Benden toplamda 35 yumurta toplandigi icin 1 ay rahmin dinlenmesi gerektigini söyledi. 20 döllenme oldu ve 7.gunun sonunda 6adet 1 sınıf embriyo donduruldu.
2 transferin 2si de tuttu çok şükür. 1kız 1oğlan ikizim olacak 2021 Aralikta. Sayılardan anlayacaginiz uzere çok yumurtA olmasinin bi anlami yok. Kalitesi önemli. Tüp bebek sürecinin maliyeti, muayne üscetleri, iğne ve ilaç, takviyeler, tahliller opu ve transfer ucretleri vs. hersey dahil 20.000 tl yi rahat buldu.
Dogum surecini özel klinik takibi yine 20-25bin buldugu icin Medical Park ta 8 500 dogum paketi ile devam ettim.

Ben bursada osman develioğlundan önce gitmediğim doktor kalmadı malesef. Sürekli takip önerdiler boşuna vakit ve nakit kaybı yaşamışım. Osman hocaya gittim tek seferde sorunumu çözdü. Direk tüp bebek önerdi ve ilk denemede oğlumu kucağıma aldım şimdi ikinci deneme için hazırlık yapıyoruz.. inşallah en kısa zamanda transfer için başlıycaz osman develioğluyla
Merhaba peki problem neydi acaba? Paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası
Yaa ilk defa başlıcam çok iyi oldu bu anket🌸 inşallah isteyen herkese nasip olsun bana da amin🤲🏻

merhaba arkadaşlar bende 22 ekimden 2 embriyo transferi oldum. 4 kasımda değerim 560 idi. iki embriyom tutmuş mudur yoksa tekli gebelik midir? sizin değerleriniz kaçtı?

1.asilama Central hospital negatif
1.tup bebek Acibadem altunizade
*3.gun embriyosu negatif
*5.gun dondurulmus embriyosu negatif
(Yapılan işlemler hep eksik tedavi yapılmış olduğunu sonradan öğrendik)

2.tüp bebek 5.gun blast 2 adet transfer
Medistate kavacik pozitif ❤ İkizlerime hamileyim
Prof.Dr Oya Gökmen Herkese tavsiye ederim işinde 1 numara gerçek bir doktor

Umutsuzluğa kapildigim şu genç yaşımda (30) bu kadını Allah karşımıza çıkardı mutlaka doktor arayışında olan herkese tavsiye ederim sevgiler....
Canım yapılan işlemler eksik derken

Komşum 12 yıllık evlilikten sonra 1 aşılam 2 tüp.sonuç sıfır. Tedabiyi bırakınca kendiliğinden 1 çocuk.1 se e sobra ke siliği den 1 çocuk daha.2 sene sonra yine kendiliğinden ikiz çocuk yani 4 çocuğu var şu an.bahçeci kliniği.bun dan çıkardıkları ders .olmadı bıraktık derken çocuk olayını kapatıp. komşu kavgaları ile uğraşmışlar.o arada hamile kalmış.hatta doktoru.sen kavga ettiğin komşuna çiçek yaptır git teşekkür et.onu dayesinde hamile kaldın demi
ş

Maşallah ben bunu çok merak ediyordum tek embriyo ikiz olma olasılığı var mı diye bölünmez diye düşünmüştüm darısı başıma hayırlısıyla sağlıkla inşallah 😊deblette yaptıracağım için yaştan dolayı çift koymuyorlar
Darısı benimde başımainşallah bende devlet hastanesinde yaptıracağım yaşım tutmadığı İçin. Çift embriyo olmuyormuş. Özel de de öyle mi acaba bilmiyorum ama tek yumurta ikizi olur inşallah 🙏🏼 sizin ikiz mi olacak bebekleriniz inşallah

Back