- Konu Sahibi _Citlembik_
Ben 2 aşılamadan sonra moralim bozulunca ara vermiştim 6-7 ay. Sonra tekrar özel muayene ile gittim. Görüştük tüp bebeğe başlayalım dedi. Aşılama süreçlerinde umuttepe randevu sistemi çok kötüydü çalıştığım için çok stresli olmuştum. Tüp bebeği o yüzden özelde mi yaptırsam diye çok düşünmüştüm. Çok arada kaldım ama bizim sebepsiz infertilite olduğu için neyse hadi ilkini en azından umuttepede deneyelim yine dedik. Randevu ve çalışma sistemi değişti sonra. Şu an gidiyorsun randevu saatinde alıyorlar. Hiç sıra bekleme çok vakit kaybetme yok tıkır tıkır işliyor sistem. O yüzden bence gidip orda deneyin derim ben. Özeller çok aşırı pahalı. 35 -40 binlerden bahsediyorlar. Bize tüp bebek en fazla 6-7 bine gelmiştir. Özellerin her işlemi tutuyor diye birşey yok. Onlarda defalarca olumsuzu görüp Emek Hocada pozitifi gören çok kişiyle tanıştım. Bu işler kısmet. Allah nasip ettikten sonra her yerde oluyor. Tüp bebek sürecinde Emek Hocayı daha sık görüyorsunuz. Toplama ve transfer işlemini o yapıyor. Bazen muayeneleri de o yapıyor. Biz şu an 8+1 olduk. Emek Doğer ve ekibine binlerce kez teşekkür ederim.Merhaba özel muayene ile mi gittiniz tüp bebek sürecinde ilgi alakaları nasıldı acaba? 2 aşılama oldum ve emek hocayı sadece 2 kez gördüm tüp Bebeği de orada veya özel bir merkez de yaptırmak arasında gidip geliyorum bana biraz anlatarak destek ve cesaret verebilir misin