Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
5.gün embriyoları merkezi aradığımda 4ab 4ba gibi birşeyler demişti mayıs ayında toplattım transfer bu zamana kaldı çikolata kistim var onu baskıladık 3 ay ayrıca birtane 36 haftalık gebelik kaybım var oyüzden tek gebelikte bunu yaşadım ikiz dahada korkutuyor aslında beni

Yaa 36 haftalık kaybınız neden oldu. En korktuğum

Yaa 36 haftalık kaybınız neden oldu. En korktuğum
kimseyi üzmek istemiyorum doğal gebeliğimden olmuştu sebebi bilinmiyor malesef olabiliyormuş sebepsiz ani bebek ölümü diye geçiyor birsüre istemedim tabi tekrar olur kaygısından sonra istedim olmadı şimdide tüpe başladık hayırlısıyla perşembede transferim var

Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim doktorum hep derdi. 1 kere hamile kalan hep kalır diye senin tutacak gibi hissettim ben. Sonuç belli olunca yaz lütfen

merhabalar birşey sormak istiyorum. Kıbrıstan yumurta alıp mı deneyeceksiniz?Benimde 4 olumsuzum var.Çok ama çok üzgünüm. birçıkar yol,bir çare arıyorum.

merhabalar ,
benim eşimde de ileri hareketli sperm yok denecek kadar az, acaba hangi doğal ilaçları kullandınız?benimde bugun itibari ile 4. olumsuz denemem oldu ve hepsi 5.gün embiryosu idi.Artık problemin kendimde olduğunu düşünüyorum.

Canım doktorlar negatiflerin için bir yorum yaptılar mı? Sebepsiz mi?
Eşimde ileri hareketli sperm sayısı yetersiz ve bazılarında da baş ve kuyruk da morfolojik bozukluklar var . Bu nedenle tüp bebek yaptırdık. Bende belirlenen herhangi bir anormallik ve sıkıntı tespit edilmedi. ben 35 yaşında iken başladık tedaviye yaklaşık 1.5 yıldır uğraşıyoruz. Toplamda 2 kere tüp bebek (opu) yani 4 transfer deneme şansımız oldu ancak olumlu sonuca ulaşamadık. Hepsi 5. gün embriyosu idi. Bizim kendimize ait genetik testlerimizde normal çıktı ama hekimler sorunun embriyoda olabileceğini söylediler. Bende acaba benim yumurtalarda mı bir sıkıntı var diye düşünüyorum.Başka bir yumurta ile denesem acaba olumlu olur mu?sonuçta olumlu olursa genetik olarak benim olmasada ben doğurmuş olurum.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Benim doktorum hep derdi. 1 kere hamile kalan hep kalır diye senin tutacak gibi hissettim ben. Sonuç belli olunca yaz lütfen
Gerçekten mi inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar 14 eylül sonuç yazıcam muhakak

canım normalde kaç yumurta toplanıyor . 5. güne gitmesi çok önemli hiç rahim filmi çektirdin mi? Bende 4 başarısız tüp bebek denemem var . sonrasında normal yoldan hamile kaldım. eşimin morfoloji 2 di. ve kovid geçirdik tüm değerleri iyice düşmüştü . İleri hareket yüzde 24 çıkmış şimdi baktım sperm testine sizinki yetersiz derken kaçlarda canım?

2 kere rahim filmi çekildi ama bir anormallik görülmedi.Bende toplamda 2 sefer opu dan sonra 7 adet embiryo 5.güne gitti. eşimin ileri hareketli yüzde 15 civarında ama hızlı ileri hareketli yok malesef. morfoloji de 1 sonuçta embiryo elde ediyoruz ama olumsuz sonuçlanıyor. bende acaba benim yumurtalar mı sorunlu diye düşünüyorum .

Canım bende senin gibi düşünüyordum hep kendimde suç arıyordum. benimde embryolarım 5. güne gidiyordu ama olmuyordu. Eşin bir ilaç kullanıyor mu? sen hormon tahlili yaptırdın mı amh değerin kaç kusura bakma böyle soruyorum ama belki bir faydam olur diye

Yok problem değil herkes bir çıkış yolu arıyor.Bir umut işte .Zaten psikolojim alt üst durumda .Ne yapacağımı bilemiyorum.
Eşim bir ilaç kullanmıyor. doğal keçiboynuzu kürü felan, benimde tahlillerim tamam. bir sıkıntı görünmüyor. amh 1.80 .Siz olumlu sonuca ulaştınız mı?

evet canım sonunda doğal yoldan kaldım 3 aylık hamileyim . size özeldende yazdım. psikolojini okadar iyi anlıyorumki hiç beklemediğim anda aldım sonucu. benim eşim nerdeyse 3 yıldır kullanamdığı vitamin kalmadı. en sonda bir zencefil eksraktı içiyordu birde osmanlı iksiri diyorlar aktarlarda satılıyor onları kullandı .

Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz bende 27 yazındayım dün transferim yapıldı doktorum normal hayatına dön dedi ama içim el vermiyor dünden beri yatıyorum
Kusura bakmayın yeni girebildim siteye ben İnan ki hala çok ama çok dikkat ediyorum 5 haftalık olana kadar ev içinde ufak dolanmalar hariç hep uzandım dinlendim ikiz gebelik olduğu için hala da dikkat ediyorum gün içinde sık sık dinleniyorum umarım pozitif sonuç alırsınız

-2 yumurta takibi sonucu negatif oldu
-Aşılama negatif
-1.Tüp bebek (12 yumurta toplandı 9 u döllendi 2. Gün hepsi öldü sebebini bilemeyiz dediler)
-2.Tüp bebek yine 10 yumurta vardı 8 i döllendi 4. Gün 2 tane tedbir amaçlı donduruldu fakat 5 e giden olmadı. 2 ad 4. Gün embriyosu transfer edildi negatif sonuçlandı.
-Aşılama(negatif)
-3. Tüp bebek denemesinde 9 yumurta toplandı hepsi döllendi 3. Gün hepsi grade 1 idi. 2 ad donduruldu. Kalanların hiçbiri 5 e gitmedi. 2ad 3. Gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür pozitif.

merhaba bizde de aynı sorun var embriyolar ilerlemiyor hangi merkezde denediniz ? ekstra bir tedavi uygulandı.
Birde transfer edilen embriyoların kalitesi nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…