Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Buarada tüp bebek denemelerinden once diş gebelik gecirdim sağ tüpüm alındı
Dogalyoldan bir kizım vardı zaten hiçbir problemimiz yoktu 5 sene bebek için ugraştık bu arada kizım 11 yaşina gelmisti ki hamile kaldım.şimdi kizım lise 2 de oglum 4 yaşında
Çok duygusal zamanlar geçirdim.ben cocuk duşünürken 3 arkadasım hamileydi onlara heo imrenerek baktım kalbim ağrıdı işte tam o ay gebe kaldım
Şimdi diiceksinizki zaten bir kızın vardı ama kızımın kardesi yoktu

Ben başlamadım. 1 kerelik Dondurulmuş var. Bilmiyorum ya sıkıldım zaten .tekrar araştırma yapacak halimde kalmadı
Aynı durumdayız Zeynep, ben de gerçekten yorgun hissediyorum.Hatta üzgün ve kırgınım kaderime. 5. Denemem olacak bu ama gerçekten tüp bebek yaptırır gibi değilim.Öncekilerde izin almıştım, dikkat etmiştim, evde dinlenmiştim ama şimdi çalışacağım her günkü gibi.Ve olacağına da ihtimal vermiyorum pek. Neyse yaş oldu 39-40 benim. Olmazsa olmaz..Olursa ne ala, olmazsa yine üzüleceğim ama en azından denedim ve uğraştım diyeceğim.

Canım çok güzel bir değer bu tebrik ederim. katlanarak bu durumun sağlıkla devam eder inşallah. Kalbini de duyarsın merak etme bebeğinin. Beni de haberdar et olur mu ? daha önceki denemelerinde gebelikler oluşmuş çok şükür bu bile iyiye işaret bence.

Çok teşekkür ederim. Haftaya çarşamba kalp atışını duymaya gidicez. Kendi kalp gümbürdememden bebeğimkini duyabilim inşallahAllahım burdan geri çevirmesin inşallah

Çok teşekkür ederim. Haftaya çarşamba kalp atışını duymaya gidicez. Kendi kalp gümbürdememden bebeğimkini duyabilim inşallahAllahım burdan geri çevirmesin inşallah
Duyarsın duyarsın hiç korkma canım. ağrın sızın var mı ? nasıl hissediyorsun kendini.

Evet canım. Elimizden geleni yaptık kader nasip diyeceğiz. Ne zaman başlıcan canım. 3. Gün mü. Benimde 3.gün embriyosu

Amin HayrunnisacımRabbim yüzümüze gülsün inşallah, semaya açılan ellerimizi boş çevirmesin
Amin canım, amin inşallah.
Benim de 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum maalesef.
Şimdi tekrar hazırlıklara başladık. Bu çarşamba kontrolüm var, eğer her şey yolundaysa Pazartesi günü transfer olucak inşallah.
Çooooooooook heyecanlıyım, 2.denemem.
Dua ederseniz çok sevinirim.

Canım çok çok üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum ama çok şükür ki embriyoların varmış. Allah bu defa rast getirsin canım. İnşallah hayırlı haberlerimizi paylaşalım

merhaba geçtiğimiz ay tüp bebek tedavisi gördüm izmirde ama transfere bile gidemedim 20 den fazla folikul boşaltılmış 13 yumurta cıkmış 8 tanesi olgun bulunup işleme alınmış 3 döllenmiş ama 3.güne gelemedikleri için tedavi iptal oldu doktor bi açıklama yapamadı nadir bi durum dedi tabi biz şimdi doktor arayışındayız antalya memorial murat bey düşünüyorum.ve sizde nasıl bi yol izledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…