- Konu Sahibi _Citlembik_
-
İkimizde de bir sorun olmadığı söylendi fakat endometriozis kaynaklı şansımızın düşük olduğunu söyledi hocam. Bir de trioid antikorlarıma daha önce bakılmamıştı osman hoca öncelikle onları çözdü sonra da allahın izniyle çocuğumu kucağıma aldımTeşhisi neydi peki? Belki bizim doktorların da gözünden kaçan bir tespit vardır.. Sizde mi yoksa erkek kaynaklı bir sorun mu dedi hoca ve çözüm olarak ne yol izledi?
Çikolata kisti için geçici menopoza mı sokuldunuz peki?İkimizde de bir sorun olmadığı söylendi fakat endometriozis kaynaklı şansımızın düşük olduğunu söyledi hocam. Bir de trioid antikorlarıma daha önce bakılmamıştı osman hoca öncelikle onları çözdü sonra da allahın izniyle çocuğumu kucağıma aldım
Merhaba hayırlı olsun doktorunuz kimdi acaba? :)30 yaşındayım ilk tüp denemesinde çok şükür tuttu. Kızımı şuan ayağımda sallıyorum diş sıkıntımız var ateşli biraz. Bu arada 8 Ağustos'ta 2 yaşına girecek. Bizde Allah'ın izniyle Ağustos ayında doktorumuzu arayıp 2.bebişimizi almak istediğimizi söyleyecez.
Canım hayırlı olsun :) bu duayı 1 hafta içerisinde bitirmemiz gerekiyor sanırım değil mi? Rabbim inşallah bizlere de nasip eder o günleri görmeyiSalat-ü tefriciye duası niyet edip 4444 kere okuyosunuz
Çikolata kisti için geçici menopoza mı sokuldunuz peki?
Ben 4 defa tüp bebek denedim çok zorlu süreçlerden geçtim 3 sene tedavim sonrası şimdi 1.5 aylık hamileyim Allah’ın izniyle kimse umudunu kaybetmesin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ben tedavime İstanbul bahçeçide başladım fakat 2 defa başarısız olunca bide ameliyat olmam gerekiyordu herzamN gittiğim doktorum bana hiç yardımcı olmayınca orayı bırakmak zorunda kaldım ve sonra eşimin bulduğu doktora gittik medicana Bahçelievler’de ameliayatımı oldum embrıyolarımı oraya taşıdık ve transferim yapıldı çok şükür çok bekledik sabrettik eşimle inşallah kucağımıza almakta nasip olurArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
Allah evlatlarınızı size bağışlasın1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤
Evet bende yaşın etkisi oldugunu düşünmüyorum pek bende 30 yaşındayım doktor cok güzel ilerleme var dedi yumurta gelişiminde 8 tane yumurta toplamışlar sonuç olarak 3 tane boş cıkmış 5 tane dollendi biri aynı gün tutmamış 4 tane kaldı transfere kadar yanı 5. Güne sadece 2 tane embriyo gelebildi. Yanı tutmazsa elde var sıfır sil baştan bütün tedaviler. O yuzden bayagı bi stres var üzerimdeNe güzel hayırlı uğurlu olsun. Ben tüp bebekte yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum zaten. Belki yanlış bir düşünce ama bilmiyorum. Yumurta kalitesi 22dede aynıydı 27ye geldim yine aynı. Hala 20tane yumurta toplanıp 2 embriyom kalıyor. Değişik birşey yok yani..
Evet bende yaşın etkisi oldugunu düşünmüyorum pek bende 30 yaşındayım doktor cok güzel ilerleme var dedi yumurta gelişiminde 8 tane yumurta toplamışlar sonuç olarak 3 tane boş cıkmış 5 tane dollendi biri aynı gün tutmamış 4 tane kaldı transfere kadar yanı 5. Güne sadece 2 tane embriyo gelebildi. Yanı tutmazsa elde var sıfır sil baştan bütün tedaviler. O yuzden bayagı bi stres var üzerimdeve ben tutup tutmadıgını oğrenmek için sabırsızlanıyorum
Transfer günü sayılmazsa 7. Gündeyim bugun. Evet doğru soylüyosun canım elimden geleni yapıyorum pozitif olmak için ama bazen şartlar da zorluyor insanı. Ama tabiki her zman derim hayırlı ise olsun. Hakkımızda herseyın hayırlısını en iyisini Rabbim den başkası bilemezHiç strese girmeyin. Tutacak olan tutuyor zaten inanın. Dua edip allaha bıraktığınızda daha rahat olursunuz. Sonuçta can veren o. Biliyorum çok zor. Bir anda emeklerimizin yok olmasından korkuyoruz ama bizim üzülmemiz, umutsuz olmamız sonucu değiştirmiyor ve fayda sağlamıyor. Ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur sonuç. Transferin kaçıncı günündesiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun. Doktorum 11.gun gel demisti 10.gun aksam dayanamadım idrar testi yapmıştım pozitif hemen görmüştüm. Ikizlerim tuttuğu için sonuc hemen çıktı. Ertesi günde doktora gitmiştim. En az 10 gun sabretmek lazım umudunun kırılmamasi icin. Sadece transferin ilk 3 gunu dikkat etmiştim sonra normal yaşantıma dönmüştüm doğurana kadar da bir basima her işimi yapmıştımAllah evlatlarınızı size bağışlasıntransferden sonra neler yaptınız belirtiler neler olmuştu idrar testi yaptınız mı yaptıysanız kacıncı gun yaptınız biraz bilgi verirseniz bana da umut olmuş olur. Bana da 24 temmuzda transfer 5.gün 2 embriyo transferi yapıldı bugun transfer günü sayılmazsa 7 günüm 5. Günde dayanamayıp idrar testi yaptım erken oldugunu bile bile zaten negatif çıktı. 7 agustos da test günğm çok sabırsızım ve korkuyorum ve ilk denemem hormon tedavisi zaten beni alt üst etti
Tranfer günü ile birliktenmi 10.günde pozitifi görmüştünüz acaba?Hakkınızda hayırlısı olsun. Doktorum 11.gun gel demisti 10.gun aksam dayanamadım idrar testi yapmıştım pozitif hemen görmüştüm. Ikizlerim tuttuğu için sonuc hemen çıktı. Ertesi günde doktora gitmiştim. En az 10 gun sabretmek lazım umudunun kırılmamasi icin. Sadece transferin ilk 3 gunu dikkat etmiştim sonra normal yaşantıma dönmüştüm doğurana kadar da bir basima her işimi yapmıştım
O gunu saymadım. Transfer gününden sonra 1 diye saydım 10.gun aksam yaptımTranfer günü ile birliktenmi 10.günde pozitifi görmüştünüz acaba?
Tmm canımO gunu saymadım. Transfer gününden sonra 1 diye saydım 10.gun aksam yaptım
Tüp bebek tedavisi sırasında kaç yaşındaydınız acaba?1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤
25Tüp bebek tedavisi sırasında kaç yaşındaydınız acaba?
Merhabalar 8. Denemede gelen oğlum bizim mucizemiz okadar çok ağladım maddi manevi yıprandım ama Rabbime sonsuz şükürler bize oglumuzu nasip etti başımızdan geçenleri anlatayım sizlere de umut olur inşallahArkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizdenumarım boş kalmaz burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?