Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840
Canım sıkma canını biliyorum neler hissettiğini ama inan Allah öyle büyük ki inşallah emeklerimizi boşa çıkarmıycak yardımcımız olsun sen tekrar deniycekmisin
Yarın histeroskopi yaptıracam.
Açıkçası hemen tekrar başlamak istemiyorum,
6 ay bekleyip hem maddi hem manevi kafam rahatlasın istiyorum, sonra tekrar denerim.

Ne güzel pozitifi görenler maşaallah ben ankete katılamayacağım hiç pozitifi görmedim
Ben de maalesef 3 kere tüp bebek denedim olmadı.Şimdi 4.’yü deniyorum,yeni transfer oldum ayın26’ında test yaptıracağım.Bundan da umudum yok Okuyorum Allah kimilerine bir değil 3-4 tane veriyor.Hayırlısı ama yoruldum artık.

Amin Allah yavrunuzu size bağışlasın,sağlıkla büyüsün.Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilenler?Benim hep 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı.Taze transferdi bunlar.Şimdi son transferim yine 3.gün embriyoları ama dondurulmuş.Merak ettim sizinkiler hangi gündü diye?

I
Inancinizi kaybetmeyin lütfen 6.için hazırlık yapıyorum umudumuzu hic kaybetmeyin Rabbim büyük Inşaallah en kisa zamanda nasip olur

I

Inancinizi kaybetmeyin lütfen 6.için hazırlık yapıyorum umudumuzu hic kaybetmeyin Rabbim büyük Inşaallah en kisa zamanda nasip olur
I

En yakın zamanda ikimiz için de en güzelini diliyorum.Dua edeceğim bol bol.Sağolun desteğiniz için.Benim yaş oldu 40 umarım çok geç kalmadan verir Allah.Tüpler de alındı sadece tüp bebek şansım var.Sizin transfer ne zaman?Hiç gebelik var mı daha önceden?

Ben şuan eşimin degerlerini yukseltmeye yöneldim. O yüzden tüp bebeğe biraz ara verdim. Hiç gebelik olmadi maalesef. Rabbim bu uğurda çabalayan tüm kardeslerime yardim etsin hepimizin duasi aynı. Siz önce inanın Rabbim bize de nasip edecektir inşaallah

Dualarım sizinle

Başarılı tüp bebek denemesi olan arkadaşlardan transfer sonrası uzun süreli oturmada veya ayakta kalmada rahim üstü (pelvik ) ağrı oluyor muydu?Ben de ağrı var.Diğer başarısız denemelerimde yoktu.

Merhaba, eşinin değerlerini yükseltmek için neler yapıyorsun acaba?

Ürolog ile görüştük şuan iğne tedavisine başladık.
Bizi hiç ürologa yönlendirmediler eşimin sperm sayısı morf ve hareketliliği çok düşük öylece tüp bebeğe başlattılar bir şey olmaz bu sayılar yeterli dediler ama çok pişmanım hemen tüp bebeğe başladığıma nitekim tutmadı çünkü

Önce tedavinizi olun bence belki düzeltilebilecek birşeydir. Tüp bebeğe bile gerek kalmaz. Bizim sorunumuz morfoloji bozukluğunun en ciddisi. Şuan biraz sperm sayımız yükselsin diye başladık.

Önce tedavinizi olun bence belki düzeltilebilecek birşeydir. Tüp bebeğe bile gerek kalmaz. Bizim sorunumuz morfoloji bozukluğunun en ciddisi. Şuan biraz sperm sayımız yükselsin diye başladık.
Evet önce ürolog desteği şart gerçekten erkek infetilitesinde

duayı söyler misiniz ve tesbih i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…