Kaçarak evlenen var mı?

Hesabı ne ? Yani neden buraya yazmıyo merak ettim

Hesabı ne ? Yani neden buraya yazmıyo merak ettim

Sonunda çözümler bulunmuş sevindim umarım korktuğu başına gelmez erkek tarafı kabullenir bence kendi evliliğe hazır bile değil sırf bebeği için katlaniyor

çocuğu aldır.sevgilini bırak.kızlığını diktir.

sonra yeniden evlenirsin.
Konunun taaa başından canım... Çocuğu aldırmadı zaten aldıramazdi bebek büyük aileler öğrendi zorla kızı erkek tarafına kabul ettirdiler bugün nikahı vardı biz de şimdi onu merak ediyoruz

Reactions: s u
Sonunda çözümler bulunmuş sevindim umarım korktuğu başına gelmez erkek tarafı kabullenir bence kendi evliliğe hazır bile değil sırf bebeği için katlaniyor
Valla kızın değil de çocuğun evliliğe hazır olmadığını çok net anladık hayırlısı olsun artık

Valla kızın değil de çocuğun evliliğe hazır olmadığını çok net anladık hayırlısı olsun artık
Mecburiyetten evleniyor s....z n'olacak sevişirken on lira verim prezervatif alamamış çocuğa bez nasıl alacak tövbe yarabbim günaha soktu akşam akşam beni

Mecburiyetten evleniyor s....z n'olacak sevişirken on lira verim prezervatif alamamış çocuğa bez nasıl alacak tövbe yarabbim günaha soktu akşam akşam beni
onu da artık o ve ailesi düşünsün zenginmis zaten çocuğun ailesi bakarlar elbet torunlarına

Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..
Ben kacarak evlendim ve tek kelime hala keske diyorum .. keske evlenmeseydim sakin yapma

Annesi nasil boyle birseye izin verir yaa hayatini karartmasina nasil goz yumar
Çevresinin kızı hamileymiş denmesinden çok,kızı kaçmış diye konuşmasını tercih etti sanırım,mantıklı olanda buydu banada kalırsa

Cnm konuyu özet geçebilir misin? Uzun diilse..
Konu sahibi unv.de sevgilisinden hamile kalmış,bebeği aldırmak istemiş,sevgilisi izin vermemiş kaçarız diye,konu sahibi derslerinin kötülüğünden dolayı ailesinin yanındaydı,sevgilisi 3 hafta gelecem diye oyaladı,kaçacaklardı yani,burdaki yorumlarında etkisiyle vazgeçti kaçmaktan,sevgilisinin annesi bebeği aldırmasını istemiş,bebek 15 haftalık,sonra konu sahibi teyzesine ve annesine anlattı durumunu,onlarda aldıralım demiş,birkaç dr araştırmış annesi,riskli demişler,bundan dolayı vazgeçti,yada burdakiler şikayet edeceğini bunun cinayet olduğunu söyleyince, vazgeçtim,sevgilimin ailesi çık gel burda nikahınızı,düğününüzü yaparız yarın trabzona uçacam dedi,orasından emin olmasakda bugün anneannesiyle trabzona gidecekti

Teşekkür ederim. . Ne desem bilemedim. Hadi korunmadın hamile kaldın. Hamile kaldığını kaçıncı hafta anladın. Madem aldırmak istiyordun ilk 4-5 hafta bebeğin kalbi atmıyor. Bem tabiki aldırmaya karşıyım ama illa olacaksa ilk haftalar olmalı. . Bide 15 haftalık bebeği aldırmaya mı kalktılar. O artık eli ayağı cinsiyeti belli olan bi bebek.. Allah iyilik versin ne diyim. Gerçekten insanlara cinsel eğitim vermek şartmış.. bu kadar olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…