Hep annen, annesi, teyzen karar veriyor, yorum yapıyor, çözüm üretiyor ... Erkek arkadaşın ne diyor peki ? Gelecege yönelik konuşabildiniz mi?
O kadında dedi etsin bitirsin dedi. Bilmem şimdilik diyo bilmem gerçek ama bunu dedi
Orada degilim . Istanbuldayim . Sık sık gidiyorum fakat bu aralar gidemem malesef :/T tek_dilegim arkadaşım sen ordasın gidebilir misin yarın?
15haftalık çocuğu gördüysen düşürüncede ölüyorsa cinayettirCinayetten ziyade çocuk düşürme ve düşürtme suçu işleme düşüncesi var. Ama çocuk alınmadan suç oluşmuş sayılmaz yani şu durumda yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor.Belki Doktoru biliniyorsa ihbar edilebilir.
Kardeş ne aldırması kocaman olmuş cenin deği l söylediğinde akıl mantık dışıben bebeği aldırman gerektiğinden yanayım. Çünkü bubir hata olacak, okulunu bırakacaksın, ailene arkanı döneceksin, beddua alacaksın, üstüne üstlük millet bunu öğrenince ailenin boynunu yere eğeceksin. Belkide ömür boyu seni affetmeyecek ailen. Çok çok büyük yanlışlar bunlar. Aldırsan evlensen, evlendikten sonra gene hamile kalırsın. Tabi bilemicem işin din boyutunu falan mı düşünürsün ama bence doğrusu aldırmanız.
Arkadaş bebeğin o kadar büyük olduğunu bilmediği için yazmış canım dün açıklama yaptıKardeş ne aldırması kocaman olmuş cenin deği l söylediğinde akıl mantık dışı
olabilir olmayacak şey değilnikah memuru sahteya da nikah dairesini kapattılar
Hesa bi pasif baska hesaplarla giriyo korkmayin: )Öldün mü kaldın mı nerdesin sen ? Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyo. 23 marttan beri girmemiş
Söylediği gibi tanınmış bir aile ise, o aileden birinin düğünü yerel haberlerde çıkar muhtemelen.söylemeyeektim de merakımdan çatlayacağım. ben trabzonluyum ankarada yaşadım uzun süre ama şimdi trabzona döndüm. düğünün yerini söyle geleceğim bakmaya. inanamıyorum hala ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?