Kaçarak evlenen var mı?

konu sahibi yazılanları anlamıyor musunuz yoksa işinize mi gelmiyor mune abla kaç kez açıklama yapmış
açın hesabımı diyerek emirler vermek yerine kazeni arayın 30 saniyenizi almayacak konuşup hesabınızı açtırmak
neyse düğün fotolarını bekleriz

Kac gündür gerim gerim gerildim burda ben. Bi günde halloldu mu hersey ? İnsallah dogrudur söyledikleri de bi genc kizin ve en önemlisi masum bi yavrunun hayati kararmaz

O kadında dedi etsin bitirsin dedi. Bilmem şimdilik diyo bilmem gerçek ama bunu dedi

Güzel gecinmek istiyosan önce su üslubunu düzeltmen gerek. Simdiden cepheye savasmaya gidiyomussun gibi bi hal almissin.

Senin basina gelen benim en yakin kiz arkadasimin basina geldi. Annesi kizi doldurdu erkek tarafina gitme gelme seni ezerler, hamile gelin geldin diye degerin olmaz vs vs. Kizin gözünü aileye karsi adeta nefret bürüdü ve iclerine girdiginden beri yapmadigi kalmadi aman beni ezecekler korkusuna, kocasindan bosandi sonunda.
Bu arada erkek tarafinin ailesini de kücüklügümden beri tanirim mütevazi, kendi hallerinde, annesi yasli basli kimseye gig demeyen bi kadin. Ayrica ilk gelinleride hamileyken gelin geldi 30 küsür senedir hala iclerinde mutlu mesut.

Kisaca nasil düsünürsen öyle olur.

Allah korusun çok büyük cahillik. Ama o evlilikten ne çıkar bilmiyorum. Mantıklı kararlar almaya çalışın. Bana siz aldircaksiniz ama buradaki tepkilere dolayi ceviriyorsunuz gibi geldi.

Ama henüz küçükken aldırmayip, kocaman olduğunda aldırmayı düşünmeniz de düşündürücü. Artık bir cinayet isleyeceksiniz. Ha doğmuş, kucağınizda oldurmussunuz, ha anne karnında. Birini henüz görmediğiniz için anlamiyorsunuz.

Şu anda en mantıklı şey, çocuğun menfaatlerine en uygun şekilde davranmak belki çocuğa hazırlanırken, aranızdaki sorunları da cozersiniz. Ya da ayrilirsiniz sartlari belirliyerek.

Ayrıca babanızın nikahsiz çocuğa sorun çıkaracağı açık. Bunları teker teker çözmelisiniz.

İnsanlar garip, torun gelince çok sevebilirler.ama asla tek kayın yanlarında. Çiğ çiğ yerler sizi. Annemizin desteği çok çok önemli.

Ayrıca erkek tarafının çözüm şekilleri çok yanlış ama şok olmaları çok normal. Kolay kaldirilabilecek bir şey deGil bu. Aynı şey kız ailesinde de soz konusu. Burada aileler kafa kafaya verip sorunu çözmek zorundalar.

A
15haftalık çocuğu gördüysen düşürüncede ölüyorsa cinayettir

Kardeş ne aldırması kocaman olmuş cenin deği l söylediğinde akıl mantık dışı

İyi bir aile ortamı sağlayamayacaksanız, maddi manevi, ne diye önlem almazsınız. Siz şimdi o bebeği kaçarak göçerek dünyaya getireceksiniz bebeğe üzüldüm. Doğuştan 1-0 geride

Öldün mü kaldın mı nerdesin sen ? Allah korusun aklıma kötü şeyler geliyo. 23 marttan beri girmemiş

Kız yoğundur şimdi. Müsait bir anından yazacaktır

söylemeyeektim de merakımdan çatlayacağım. ben trabzonluyum ankarada yaşadım uzun süre ama şimdi trabzona döndüm. düğünün yerini söyle geleceğim bakmaya. inanamıyorum hala ben.
Söylediği gibi tanınmış bir aile ise, o aileden birinin düğünü yerel haberlerde çıkar muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…