• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

Kredi kartı mi kart dediği sizin adınıza mi yani borcu olan kart yoksa esizin adına mi ek kart gibi birşey.
ben eskiden çalıştıgım icin 3yıl kadar 100bin kredi cıkıyordu eşimde bunu görünce kartımı aldı krediye tıkladı 100bin birazını karttan birazınıda nakit alarak kendi kartlarındaki borcu kapattı

ben polise gidip anlattm durumı zamanında ama siz eş oldunuz icin oda gizlice yapmadı icin bir sorun teşkil etmiceni soyeledi ama ilgilencez bu durumla aratırcaz dediler 2023den beri ödenmedigi icin faiz yedi icra vs

ben polise gidip anlattm durumı zamanında ama siz eş oldunuz icin oda gizlice yapmadı icin bir sorun teşkil etmiceni soyeledi ama ilgilencez bu durumla aratırcaz dediler 2023den beri ödenmedigi icin faiz yedi icra vs
Bilemiyorum ama siz almasına izin vermişsiniz hayır alma filan demediniz galiba polislerde bunu kast etmiş olabilir yani habersiz yapılmış bir olay değil gibi.

Back