***BOŞANMA KONUSUNDA***(Lütfen🙏fikir verin)

Kredi kartı mi kart dediği sizin adınıza mi yani borcu olan kart yoksa esizin adına mi ek kart gibi birşey.
ben eskiden çalıştıgım icin 3yıl kadar 100bin kredi cıkıyordu eşimde bunu görünce kartımı aldı krediye tıkladı 100bin birazını karttan birazınıda nakit alarak kendi kartlarındaki borcu kapattı

ben polise gidip anlattm durumı zamanında ama siz eş oldunuz icin oda gizlice yapmadı icin bir sorun teşkil etmiceni soyeledi ama ilgilencez bu durumla aratırcaz dediler 2023den beri ödenmedigi icin faiz yedi icra vs

ben polise gidip anlattm durumı zamanında ama siz eş oldunuz icin oda gizlice yapmadı icin bir sorun teşkil etmiceni soyeledi ama ilgilencez bu durumla aratırcaz dediler 2023den beri ödenmedigi icin faiz yedi icra vs
Bilemiyorum ama siz almasına izin vermişsiniz hayır alma filan demediniz galiba polislerde bunu kast etmiş olabilir yani habersiz yapılmış bir olay değil gibi.

Dün eşimle konustum, son anda ne olduda bunu söylüyon diyor. Ben borcu kabul etmiyorum ödemem kızım da simdişik sende kalsın ilerde alırım diyor..(ben büyütcekmişim büyünce elimden alcakmıs)
borc bnm adıma değil nasıl olsa diyor gülüyo 🥺
bende dedim eger kabul etmiyorsan ben hakkımı almasını bilirim dedim. biletimi kes gönder ozamam beni dedim tamam keserrim biletini gidersim dedi (kızı elimden alıp beni kovar diye endişleniyorum)

Dün eşimle konustum, son anda ne olduda bunu söylüyon diyor. Ben borcu kabul etmiyorum ödemem kızım da simdişik sende kalsın ilerde alırım diyor..(ben büyütcekmişim büyünce elimden alcakmıs)
bende dedim eger kabul etmiyorsan ben hakkımı almasını bilirim dedim. biletimi kes gönder ozamam beni dedim tamam keserrim biletini gidersim dedi (kızı elimden alıp beni kovar diye endişleniyorum)
Dağ başı değil burası, mahkeme velayeti zaten sana verir ama emin ol bu adamın derdi asla çocuk değil. Sen versen o istemez zaten çocuğu almayı. Tek derdi maddi olarak senin hakkını gasp etmek. Yerinde olsam tamam çocuk sende kalsin benim paramı ver derdim. Görürsün zaten o zaman niyetinin ne olduğunu. Alsin baksın çocuğuna mükemmel baba.

bizim hic birşeyimiz yok biz bağımsızlığımız ı kuramadık kaynanamla yaşıyorduk O da zaten 2 yıl boyunca çalışamadı Çünkü birinde askere gitti diğerinde de abisi ameliyat olduğu için tarla ile uğraşmak zorunda kaldı
Aklınızı kiraya mi vermiştiniz o dönem? Bu nedir? Bu kadar mı azmıştınız yani? Ne diyeyim?

Dağ başı değil burası, mahkeme velayeti zaten sana verir ama emin ol bu adamın derdi asla çocuk değil. Sen versen o istemez zaten çocuğu almayı. Tek derdi maddi olarak senin hakkını gasp etmek. Yerinde olsam tamam çocuk sende kalsin benim paramı ver derdim. Görürsün zaten o zaman niyetinin ne olduğunu. Alsin baksın çocuğuna mükemmel baba.
bakmak icin istemiyor annesine verir o bakmaz ztn amac benden almak büyünce zaten başlık parasına satcaklar 16-17yasında

Anladığım kadarıyla konu sahibi kızını babasina bıraksa alırlar çünkü kafa yapilari ayrılık olsa da çocuk babada kalır düşüncesi olan bir aileymis yani konu sahibi zararlı çıkabilir.

Anladığım kadarıyla konu sahibi kızını babasina bıraksa alırlar çünkü kafa yapilari ayrılık olsa da çocuk babada kalır düşüncesi olan bir aileymis yani konu sahibi zararlı çıkabilir.
Evet öyleymiş maalesef. Erken yaşta evlendirirler zaten diyor konu sahibi. Ne insanlar var 😞

Kızınızı sizden alamaz. Ailenizin yanına dönün işe girin hemen az buz demeden markete bi yere girin maaşlı başlayın. Boş sıkıyo seni korkutmak için, barodanda avukat talep et haklarını öğren. Böyle korkak davranarak bi şey elde edemezsin.
Zaten çok aklı selim bi kadın değilsin belli ki saçma adımlar atarsan çocuğundan olursun,internetten tanış ilk günden hamile kal kocaya kaç bunlar akıllı insanın yapacağı şeyler değil.
Bundan sonra kucağında çocuğunla başka erkeğe kaçma sakın kaçacaksanda babasına ver daha iyi.
Ben sizdede mantıklı güçlü bi duruş görmediğimden diyorum başka erkekte umut aramayın.

Dün konuşacağız yazmıştın, konuştunuz mu? Ödeyecekmi borçları?
Konuşmuşlar borcu ödemiyormus.

sana tavsiyem borcu konusunda bir daha o şerefsizle yüz göz olma . kızını zaten alamaz çok küçük mahkeme direkt sana verecek. adamın malı mülkü varsa çekişmeli davayla hakkın ne varsa olnu al kuruş bırakma. adam odağı borca çevirip daha büyük kazıklamaya çalışıyor. kızını düşünme kız sende. gelirin olmadığı için nafaka da verecek.

bugun ters bir durum olmassa memleketime döncem ailesi borcı biz öderiz dediler (kesin değil tabiki)

eşimde anlaşmalı boşanma dilekcesini halletmemiş göndermem seni diyor

Bu adam eline para geçer geçmez babanızın evine bırakacak. Cocuk konusunda emin değilim annesi bakarım derse sizden de zorla alabilecek bir kapasitesi var ne sizin ne ailenizin ekonomik gücü olmadığı için ve siz de biraz saf olduğunuz için korkmuyor ama gözünüzü açıp çekişmeli dava açarak işi zorlaştırırsınız diye, mirasa konana kadar sizi yanında tutacak.

Çocuğu babanıza bırakıp işe girseniz bu doğulu cahiller burnunuzdan getirir asla rahat vermez.

Adamın tek çekincesi yasal yollarla uğraşmak zorunda kalmak o yüzden bir an önce haklarınızı ve yapmanız gerekenleri öğrenip adım atın.

Ankara'da kadın dernekleriyle iletişime geçip avukat ve ne yapacağınız konusunda bilgi isteyin. Onlar sizi yönlendirir.

urfa dedikten sonra gerisini okumaya gerek yok yani her turlu kotu beter olay kisiler mevcuttur.kizim bak cahil varoa bir aileye dusmussun niye gorumcemdesin hala onuda anlamadim ailenim yanina don.kocam dedigin kiside ergen keşin teki buyuk ihtimal laflariyla seni oyincak etmesin dedigi hersey uydurma.adam yerine koyma onu ve soylediklerini.mahkeme senden yana hadi don evine daha fazla sorgulama bos beles korkup durma yok kizimi alirmi diye.herkes demis yine bende diyim kizini felan alamaz kanunen ne korkup duruyon hala sacmsapan.ayrica kocan almaz kizini sen babanin evine don mahkeme olsun hemen bosanir yuzunuzr bakmaz sende onun pesinden gitme birdaha

bakmak icin istemiyor annesine verir o bakmaz ztn amac benden almak büyünce zaten başlık parasına satcaklar 16-17yasında
Acilen çocuğunu da kendini de kurtar, kaç git ailen yanına, davani aç , çocuk sende kalır merak etme , iş bul çalış, bu insanlar mağarada mı yetişmiş ne 🙄

Back
X