Kaçarak evlenen var mı?

Bebeği aldırmamanıza sevindim doğruysa tabi..
İnşallah güzel olur herşey,ama daha çok yazacakların olacak gibi bu foruma,resmen dizi film izliyoruz..

Onu bunu geç de sen evlenip bu evliliği sürdürecek misin yoksa çocuk doğunca sen yoluna ben yoluma mı ?
Annem diyo 1 sene dur seni buraya aldırcam o salağada iş bulcam burda aldırcam. Gelmem dersede al çocuğunu gel. Canına bişey olmasın diye bebeğini aldırmadık ama kötü olursa herşey evlendi boşandı deriz dedi. Korkma kızım dedi.. Gelmezse çeker giderim ailesi kötü olursa o kötü olursa napcam ya başka. Okula devam edicem bu arada. O kadında dedi etsin bitirsin dedi. Bilmem şimdilik diyo bilmem gerçek ama bunu dedi

Hep annen, annesi, teyzen karar veriyor, yorum yapıyor, çözüm üretiyor ... Erkek arkadaşın ne diyor peki ? Gelecege yönelik konuşabildiniz mi?

Herşeyi okudum allah hakkinizda hayirlisini versin. Umarim evlendikten sonrasi normal ilerler.artik uyuyabilirim yarin iş var :))))

sende de ne sabır var mübarek.
Bende hastayım diye erkek arkadaşım tarafından istenmedim hergün burnundan getirdim saatlerce aradım mesajlar attım bıktırana kadar ( sonunda anladı tabi onu ne çok istediğimi şuan nişanlıyiz dipnot ihihihi ) ama o çocuk çok sessiz ya nası bu kadar meraksiz olabiliyor ya da sen nası bu kadar sakin kalabiliyosun.
valla ben olsam o Trabzonu kafasına yıkardım benimle niye ilgilenmiyosun diye

Bu evlilik yürümez bence benden söylemesi yarın bir gün o çocuğu senin elinden inşallah alıp da seni kapı dışarı yapmazlar ... Teyze anne baba vs diyorsun da senin erkek arkadaşın olacak şahıs ne diyor konuşmuyor musun onunla ? Bunca olayın oldu bir kere bile aramadı mı bu konular üzerine ... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…