- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Psikolojim bozuldu senin yüzünden awsed. Yalan mı gerçek mi yaptı mı yapmadı mı dedi mi demedi mi geldi mi gelmedi mi. Allah canını almasın evlen de kurtulalım artık. Bakmıycam diyorum merakımdan da duramıyorum. İnş mutlu olursun ne diyim ya..
Herkesin aile yapısı farklı canım Belki dominant bir annedir :) yersenAy ne bileyim valla benim babam annem o kadar kötü olsa anlar yani canının sıkıldığıni, yanından ayirmaz bilmiyorum
Babası şehir dışında çalışıyormuşAnne aygin baygin yatarken baba hanim ne oldu demiyor mu yani nasil anlamıyor babaniz
Babam şehir dışında çalışıo. Abimde. Bi kardeşim ben annem varız evdeAnne aygin baygin yatarken baba hanim ne oldu demiyor mu yani nasil anlamıyor babaniz
Bu arada su emojideki seyi bayrak saniyodum ya ben!Rezilligim diz boyu.Tebrikler!!Iphone 7 plus kazandiniz.Gule gule kullanin.
Bu arada su emojideki seyi bayrak saniyodum ya ben!Rezilligim diz boyu.
Ben de simdi fark ettim ya inanamiyorum.Anaa sütyenmiş ya o
Bu arada su emojideki seyi bayrak saniyodum ya ben!Rezilligim diz boyu.
+1 yeni bölümleri bekliyoruzBebeği aldırmamanıza sevindim doğruysa tabi..
İnşallah güzel olur herşey,ama daha çok yazacakların olacak gibi bu foruma,resmen dizi film izliyoruz..
Onu bunu geç de sen evlenip bu evliliği sürdürecek misin yoksa çocuk doğunca sen yoluna ben yoluma mı ?Babam şehir dışında çalışıo. Abimde. Bi kardeşim ben annem varız evde
Annem diyo 1 sene dur seni buraya aldırcam o salağada iş bulcam burda aldırcam. Gelmem dersede al çocuğunu gel. Canına bişey olmasın diye bebeğini aldırmadık ama kötü olursa herşey evlendi boşandı deriz dedi. Korkma kızım dedi.. Gelmezse çeker giderim ailesi kötü olursa o kötü olursa napcam ya başka. Okula devam edicem bu arada. O kadında dedi etsin bitirsin dedi. Bilmem şimdilik diyo bilmem gerçek ama bunu dediOnu bunu geç de sen evlenip bu evliliği sürdürecek misin yoksa çocuk doğunca sen yoluna ben yoluma mı ?
2 sefer msj attımŞu hesabıda alabilseydin awsed çok iyi olacaktı telefon numaranı doğrulaman lazımmış
Allah allah2 sefer msj attım
Yanliz degilsin bende sutyen oldugunu simdi farkettimBu arada su emojideki seyi bayrak saniyodum ya ben!Rezilligim diz boyu.
Bu evlilik yürümez bence benden söylemesi yarın bir gün o çocuğu senin elinden inşallah alıp da seni kapı dışarı yapmazlar ... Teyze anne baba vs diyorsun da senin erkek arkadaşın olacak şahıs ne diyor konuşmuyor musun onunla ? Bunca olayın oldu bir kere bile aramadı mı bu konular üzerine ... ?Annem diyo 1 sene dur seni buraya aldırcam o salağada iş bulcam burda aldırcam. Gelmem dersede al çocuğunu gel. Canına bişey olmasın diye bebeğini aldırmadık ama kötü olursa herşey evlendi boşandı deriz dedi. Korkma kızım dedi.. Gelmezse çeker giderim ailesi kötü olursa o kötü olursa napcam ya başka. Okula devam edicem bu arada. O kadında dedi etsin bitirsin dedi. Bilmem şimdilik diyo bilmem gerçek ama bunu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?