Kaçarak evlenen var mı?

Awsed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
95
39
3
30
Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..

Büyütemeyecekseniz bebek adına çok üzülürüm. O iyi bir aile ortamını ve düzgün bir yuvayı hak ediyor. Bunu aklından çıkarma.
Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..

sevgilinizin ailesi biliyor yani bu durumda.
bilmeyen senin ailen sanırım.hiç mi konusulmayacak durumdalar en azından annene anlatsan.
ömür boyu içinde kalacak hep pişmanlık duyacaksin.ailenle konus bir yolunu bul ama kacmak nedir artık.
ayrıca sevgilinin ailesi aldir diyene kadar resmiyete baglayalim demiyor mu??

Erkeğin ailesi bnı diyosa benimki hiç olur demez 2 erkek kardeş 1 baba beni öldürürler

Hayır aldırın ya da gidin dedi
Tek basınıza ne yapacaksınız kac yasındasınız işiniz varmı.dışarda hayat sandıgınız gıbı degıl.Keşke sevgılınn aılesı en azından sahıp cıksaydı onlar senın aılenle konusur evlenmenıze ikna ederdi.
Kaçıpta nereye gideceksınız

Çocuk doğacak ona göre mecburen evleneceksiniz.ailenize anlatın bu durumu tabi onlarda kabullenebileceklerse

Offf üzüldüm şimdi keşke korunsaydiniz ama geçti artık yaşlar kaç

Gidin bizi mahçup etmeyin demiş annesi.. Teyzeside millet o kıza ne gözle bakar aldırın demiş

Muhtemel askerlikte yapmadı ne kadarlik hamilesiniz

Erkeğin ailesi bnı diyosa benimki hiç olur demez 2 erkek kardeş 1 baba beni öldürürler
yani sevgilinin ailesi nikaha yanaşmıyor mu?
madem yaza evlenecektiniz hizlandirsaniz diyorum ama sanırım oda olmaz diyeceksin.
ne diyeceğimi bilemiyorum.keşke altından kalkamayacağımiz işlere hiç girmesek.
hakkında hayırlısı olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…