Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..Büyütemeyecekseniz bebek adına çok üzülürüm. O iyi bir aile ortamını ve düzgün bir yuvayı hak ediyor. Bunu aklından çıkarma.
Canım zannetmiyorum sahip çıksaydı aldırın bebeği demezlerdiSevgılının aılesı sıze sahıp cıkıyormu
Hayır aldırın ya da gidin dediSevgılının aılesı sıze sahıp cıkıyormu
Erkeğin ailesi bnı diyosa benimki hiç olur demez 2 erkek kardeş 1 baba beni öldürürlersevgilinizin ailesi biliyor yani bu durumda.
bilmeyen senin ailen sanırım.hiç mi konusulmayacak durumdalar en azından annene anlatsan.
ömür boyu içinde kalacak hep pişmanlık duyacaksin.ailenle konus bir yolunu bul ama kacmak nedir artık.
ayrıca sevgilinin ailesi aldir diyene kadar resmiyete baglayalim demiyor mu??
Tek basınıza ne yapacaksınız kac yasındasınız işiniz varmı.dışarda hayat sandıgınız gıbı degıl.Keşke sevgılınn aılesı en azından sahıp cıksaydı onlar senın aılenle konusur evlenmenıze ikna ederdi.Hayır aldırın ya da gidin dedi
23 ben 25 o.. Ikimizde üni okuyoduk. Ben 3 o 4.. Ama,okulda bitti artıkKaç yaşındasınız ?
Sevgiliniz kaç yaşında ?
Eğitim durumunuz ne alemde ?
Okuyor musunuz yoksa çalışıyor musunuz ?
Gidin bizi mahçup etmeyin demiş annesi.. Teyzeside millet o kıza ne gözle bakar aldırın demişTek basınıza ne yapacaksınız kac yasındasınız işiniz varmı.dışarda hayat sandıgınız gıbı degıl.Keşke sevgılınn aılesı en azından sahıp cıksaydı onlar senın aılenle konusur evlenmenıze ikna ederdi.
Kaçıpta nereye gideceksınız
yani sevgilinin ailesi nikaha yanaşmıyor mu?Erkeğin ailesi bnı diyosa benimki hiç olur demez 2 erkek kardeş 1 baba beni öldürürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?