Kaçarak evlenen var mı?

Aynen bizim kızdığımızda o, baştan sona hata,ama inşallah aldırmaz,bu apaçık cinayet çünkü,yemin etti evlenmeye karar verdiklerine aldırmayacağına ama bilemiyoruz,keşke orda yaşayan biri gitsede nikahına emin olsak..

Kesin yıldırım nikahını yapmıştır awsed

Konu sahibi naaaptın bacım

Ya bu kız çocuğu aldırmiş olabilirmi giden varmı nikaha yada müsait olamiyor yazamıyor
Aklıma aldırmış diye geliyor sanki içimde öyle bir duygu var... İnşallah öyle değildir de düğün arefesi telaşı yaşıyordur

Bence düğün olması pek mümkün değil gibi.bu kadar kısa sürede nasıl her şey yoluna girdi?konu sahibinin anlatmadığı şeyler var yada bazı arkadaşların şikayet yorumlarından korktuğu için bu şekilde yazdı.Allah yardımcısı olsun bu konu doğruysa kendisi çok zor durumda inşallah en doğru kararı verir.

Hani demsiti ya bi akrabalarının çocuğu balkondan düştü diye o da Trabzon da miydi? Kesin haber olur ? Ben göremedim ama vardir öyle bişey varsa.

Hani demsiti ya bi akrabalarının çocuğu balkondan düştü diye o da Trabzon da miydi? Kesin haber olur ? Ben göremedim ama vardir öyle bişey varsa.
Bende baktım öyle bi haber varmı diye ama yoktu . Trabzon dememisti galiba ama akrabaları olunca trabzon diye düşündüm . Şikayet edicez diyenler olunca birden nikah var dedi inş dogrudur.

Aldirmaktan vazgectiler tam o sırada da sevgilisinin annesi evlensinler mi dedi yoksa awsed in annesi mi onları aradı . Çok hızlı karar verdiler

bence olay annelere ve babaya intikal edince nikah kararı alınmış olabilir. ki kaçmadan da olay çözülebilirdi eğer öyle ise ama neyse...
yani umarım öyledir de şikayetten korkup bunu yapmamıştır. küçücük fasülyeyken kıyamayan anne kalbi atarken kıyamaz değil mi?.. ki minicik kan pıhtısıyken de onun ruhu var, biz kalp atışlarını duymasak dahi...
biz derdiyle dertlendik bir hata hiç değilse nasıl düzeltilir diye yol gösterdik. geriye kalanı ailelerin ve gençlerin kendi vicdanlarına kalmış bir şey.

Ay bu haber akşam vardı 12 kattan düşmüş ama Trabzon değildi

O cinayetmis ama kuzeni dusurmus kasitli savcilik kadini tutuklatmis kadini celiskili konusmasi ele vermis kendini

Cook cok kötü insanın aci aciyor titiriyor ne kadar güzel bir yavruymus,
Konu sahibi eğer olmayan birşeyi diyorsa yani bir çocuğun balkondan düşmesi vs çok vicdansız .gerçekten bir çocuğun düştüğünü düşünmesi bile yoruyor içimi sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…