- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
Aynen bizim kızdığımızda o, baştan sona hata,ama inşallah aldırmaz,bu apaçık cinayet çünkü,yemin etti evlenmeye karar verdiklerine aldırmayacağına ama bilemiyoruz,keşke orda yaşayan biri gitsede nikahına emin olsak..Teşekkür ederim. . Ne desem bilemedim. Hadi korunmadın hamile kaldın. Hamile kaldığını kaçıncı hafta anladın. Madem aldırmak istiyordun ilk 4-5 hafta bebeğin kalbi atmıyor. Bem tabiki aldırmaya karşıyım ama illa olacaksa ilk haftalar olmalı. . Bide 15 haftalık bebeği aldırmaya mı kalktılar. O artık eli ayağı cinsiyeti belli olan bi bebek.. Allah iyilik versin ne diyim. Gerçekten insanlara cinsel eğitim vermek şartmış.. bu kadar olmaz .
HahahahYav arkadaş anladık büyükmüş, altında yeni hamile sandığımı otuz defa belirttim şunu yazıp durmayın, az yorumları okuyun ondan sonra cevap verin
Aklıma aldırmış diye geliyor sanki içimde öyle bir duygu var... İnşallah öyle değildir de düğün arefesi telaşı yaşıyordurYa bu kız çocuğu aldırmiş olabilirmi giden varmı nikaha yada müsait olamiyor yazamıyor
Bende baktım öyle bi haber varmı diye ama yoktu . Trabzon dememisti galiba ama akrabaları olunca trabzon diye düşündüm . Şikayet edicez diyenler olunca birden nikah var dedi inş dogrudur.Hani demsiti ya bi akrabalarının çocuğu balkondan düştü diye o da Trabzon da miydi? Kesin haber olur ? Ben göremedim ama vardir öyle bişey varsa.
Bende baktım öyle bi haber varmı diye ama yoktu . Trabzon dememisti galiba ama akrabaları olunca trabzon diye düşündüm . Şikayet edicez diyenler olunca birden nikah var dedi inş dogrudur.
Aldirmaktan vazgectiler tam o sırada da sevgilisinin annesi evlensinler mi dedi yoksa awsed in annesi mi onları aradı . Çok hızlı karar verdiler
Ay bu haber akşam vardı 12 kattan düşmüş ama Trabzon değildiHani demsiti ya bi akrabalarının çocuğu balkondan düştü diye o da Trabzon da miydi? Kesin haber olur ? Ben göremedim ama vardir öyle bişey varsa.
Évet mersin allah sabir versin anne ve babasınaAy bu haber akşam vardı 12 kattan düşmüş ama Trabzon değildi
O cinayetmis ama kuzeni dusurmus kasitli savcilik kadini tutuklatmis kadini celiskili konusmasi ele vermis kendiniÉvet mersin allah sabir versin anne ve babasına
O cinayetmis ama kuzeni dusurmus kasitli savcilik kadini tutuklatmis kadini celiskili konusmasi ele vermis kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?