• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ben artık kesinlikle bu konunun doğru olmadığını düşünüyorum.
Yöneticilerimize sesleniyorum lütfen araştırıp bize aslı astarı nedir bildirir misiniz?

Kızlar bütün yorumları okudum oglan başta kabul ederken ailesi aklını celdi bebegi aldıralm dedi ona kızıyorduk konu sahibiyle birlikte ona kızarken konu sahibi annesine söyler söylemez ben yavruma kyamam diyen insan bianda bi mesajda cocugu aldracaz dye ikna olup geldi nasıl insanlarsınız bu zamana kdar bunca insanı üzdünüz herkes size destek oldu kac haftadır aklımız bu konuda dua ettik sizin icin ama bi canlıya kıyın diye degil! Bilmiyorum siz inandınızmı ama ben hiç inanmadım bu kararlar bi gün veya bi kaç saat icinde verilemez madem herşey bu kadar kolay olacakmış neden bu kdar skıntı cekildi ? Bişeyler uyuşmuyor umarım bebegi hala aldırmayı düsünmüyosundur şikayet edilceginden korktugun icin yazdıysan sadece bizi kandırırsın Allah var unutma ömür boyu yanarsın bebegine bir hamile olarak cok cok etkilendm ve üzüldüm Allah hayırlı evlatlar versn diyoruzya Allahımm hayırlı anne babalarda nasip eylesin dünyaya gelecek meleklerimize.

Yoksa ortada bir bebek de mi yok baştan sona hepsi yalan mı? Çünkü konu sahibi o kadar tutarsız açıklamalar yapıyor ki hiçbiri uyuşmuyor.
Şuanda bir cafe de arkadaşlarıyla bunları okuyarak, güldükleri geldi gözümün önüne :KK51::sinirli:

son yazdıkları tamamen yalan .. tahmin etmiştim yorumları okuduktan sonra korkup yalan söyleyeceğini.
inşallah doğrudur diye umut etmekten başka çare yok..
keşke birisi seni ifşa etse de kim olduğunu bi bilsek !

Yoksa ortada bir bebek de mi yok baştan sona hepsi yalan mı? Çünkü konu sahibi o kadar tutarsız açıklamalar yapıyor ki hiçbiri uyuşmuyor.
Şuanda bir cafe de arkadaşlarıyla bunları okuyarak, güldükleri geldi gözümün önüne :KK51::sinirli:

konunun gerçek olması ve bir bebeğin canıyla oynanmasındansa yemin ederim ben bu son cümlene razı olurum....

Tamamini okumadim ama sen ve sevgilin zevk almak icin beraber olurken iyi ama bebek olunca da onun yasam hakkini elinden aliyorsunuz sizin zevkinize karsilik bebeginizin cani degil mi??? Ne biçim insansiniz allah hepinizi bildigi gibi yapsin
Catir catir sevisirken iyi ondan sonra hamile kalinca kotu sevismeseydin arkadaş sevismeyince öldün mü???
Bu konuyu ben de şikayet edeceğim cekin cezanizi.

Bari biraz kılıfına uygun yazsaydın,yarın ailesi gelecek konuşacaz falan diye,bariz belli şikayet edecez diyenlerden korkup,evlencez hikayesini yazdın..

Senin tek korkun aileme nasıl açıklıyacamdı,e bundanda kurtuldun kim takar artık bebeği,zaten düşünceli biri olsan iş bukadar büyümezdi,evlenirim sandın o da elinde patladı,şimdi tek iş bebeği öldürüp kurtulmak kaldı,gideceğiniz doktora kızlık zarıda diktirmeyi unutmayın,oldu bitti gitti işte...

Hi hi oldu... baban ne yapiyor burda şikayet ederiz ip bulalım vs gibi şeyler olunca geri vites yapiyorsun... bu konuyu annne telefonda doktorlari tek tek arayip mi sordu hani akil veriyordu ya özürlü raporu vs diye ne oldu ki? Bilmiyorum konu gercek dışı geliyor artik... ki umarin öyledir

Hi hi oldu... baban ne yapiyor burda şikayet ederiz ip bulalım vs gibi şeyler olunca geri vites yapiyorsun... bu konuyu annne telefonda doktorlari tek tek arayip mi sordu hani akil veriyordu ya özürlü raporu vs diye ne oldu ki? Bilmiyorum konu gercek dışı geliyor artik... ki umarin öyledir
Yok gerçek dışı olduğunu sanmıyorum,ama geri vites yaptığı doğru şikayet yorumlarından sonra

Ama bi sonraki mesajı,hepinizden özür dilerim konu fake di de olabilir,çünkü bebeği yüzdeyüz aldıracak..

konu değişik bir hal almış ben de şaşırdım.
aldırmaya karar vermişken nikah günü alınmış.@awsed bir açıklarmısın nasıl oldu bütün bunlar????

ayrıca 15 haftalık bir bebeğin aldırılmasını tavsiye eden arkadaşlarıma da pes diyorum.
sağlıklı düşünemiyorlar belli.
bari yorum yapmasalar...

Yok gerçek dışı olduğunu sanmıyorum,ama geri vites yaptığı doğru şikayet yorumlarından sonra

Ama bi sonraki mesajı,hepinizden özür dilerim konu fake di de olabilir,çünkü bebeği yüzdeyüz aldıracak..
Ay evet gercek dışını aslinda sunu icin söyledim tabiki belkide iyu okumadım bir ara teyzesine gitti diyecem dedi sonra eve geldi, sonra geri gitti dedim annemle konsumaya gittiler dedi vs... hani bu kızı bakala bile gondermiyorlar ya teyzesine akşam gitti vs okuldan alınması filan değişik geliyor yani okul uzar, dersler kötü olur vs ama okuyan kizi getir eve kilitle bunlar bana tuhaf geliyor şimdi tuttu babasininda öğrendiğini varsayarsak cokta gaddar değiller hani , babasina demeseler bu ne nikahı ne düğünü der valla icidnen çıkamadım ama sonraki adim fake olabilir dediğiniz gibi.

Kızlar bu kadar üstüne gitmeyin. Eminimki oda aldırmayacaktır pişman olmuştur(inşallah)

Bi defa daha yazmıştım olduki bebeği nikah için kullandı. Toplumumuz böyle durumları ne zamandan beridir hoş görüyo ki, bunu kullanabiliceği bi çaresizlikte olabilir. Neler duyup görüyoruz okuyoruz, çıkış kapısı olarak kullandı belkide aldırmaya kıyamayınca.

Biraz daha az baskıcı yorum yapın şuan her yerden baskı yapılıyor zaten, Allah kimseyi, çoluğumuzu çocuğumuzu böyle imtihanlarla imtihan etmesin.

Back