Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa ortada bir bebek de mi yok baştan sona hepsi yalan mı? Çünkü konu sahibi o kadar tutarsız açıklamalar yapıyor ki hiçbiri uyuşmuyor.
Şuanda bir cafe de arkadaşlarıyla bunları okuyarak, güldükleri geldi gözümün önüne
konunun gerçek olması ve bir bebeğin canıyla oynanmasındansa yemin ederim ben bu son cümlene razı olurum....
Yok gerçek dışı olduğunu sanmıyorum,ama geri vites yaptığı doğru şikayet yorumlarından sonraHi hi oldu... baban ne yapiyor burda şikayet ederiz ip bulalım vs gibi şeyler olunca geri vites yapiyorsun... bu konuyu annne telefonda doktorlari tek tek arayip mi sordu hani akil veriyordu ya özürlü raporu vs diye ne oldu ki? Bilmiyorum konu gercek dışı geliyor artik... ki umarin öyledir
Ay evet gercek dışını aslinda sunu icin söyledim tabiki belkide iyu okumadım bir ara teyzesine gitti diyecem dedi sonra eve geldi, sonra geri gitti dedim annemle konsumaya gittiler dedi vs... hani bu kızı bakala bile gondermiyorlar ya teyzesine akşam gitti vs okuldan alınması filan değişik geliyor yani okul uzar, dersler kötü olur vs ama okuyan kizi getir eve kilitle bunlar bana tuhaf geliyor şimdi tuttu babasininda öğrendiğini varsayarsak cokta gaddar değiller hani , babasina demeseler bu ne nikahı ne düğünü der valla icidnen çıkamadım ama sonraki adim fake olabilir dediğiniz gibi.Yok gerçek dışı olduğunu sanmıyorum,ama geri vites yaptığı doğru şikayet yorumlarından sonra
Ama bi sonraki mesajı,hepinizden özür dilerim konu fake di de olabilir,çünkü bebeği yüzdeyüz aldıracak..