Aldırın diyenler daha erken safhada değilmiydiayrıca 15 haftalık bir bebeğin aldırılmasını tavsiye eden arkadaşlarıma da pes diyorum.
sağlıklı düşünemiyorlar belli.
bari yorum yapmasalar...
15 haftalık ken aldırın diyen olmadı burda galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldırın diyenler daha erken safhada değilmiydiayrıca 15 haftalık bir bebeğin aldırılmasını tavsiye eden arkadaşlarıma da pes diyorum.
sağlıklı düşünemiyorlar belli.
bari yorum yapmasalar...
Ya arkadaşlar çok mu Türk filmi izliyorsunuz, aşırı romantik düşünüyorsunuz. Onlara ne kızın ailesinin boynunu eğmesinden? Herkes kendi ailesine gelecek lafı düşünür, hele ki Trabzonlular buna daha çok önem veriyor ki şu anda kızın yaptığı şey yüzünden kızı aileye layık görmüyorlar, en büyük mesele bu aslında.
Açsın dava, bu dava gazetelerde, tvlerde mi çıkacak? Ne sansasyonu ya. :)
Kızın ailesi Trabzonda onlara yaklaşamaz bile.
Şükür biri beni anladı. :)siz hem erkek tarafını biliyorsunuz hem de trabzon'da daha önce yaşadığınız için az çok ne iş çıkacağını biliyrsunuz. ben de aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum; kızı layık görmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. sanki kendileri pek bir insanmış, şerefliymiş gibi!
Ne oldu kürtaja çok tepki alınca bi anda senaryoyu mu değiştirdin şikayet edeceğiz dememiz mi korkuttu!?Annem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Palavra bunlar kürtaja tepki aldı ya onun için mutlu son senaryosuAllah Allah nasıl hızlı gelişmeler bunlar
İnanılacak gibi değil ki kimlik fotokopisi gönderebilir de kan testi için de kanını mı kargolayacak daha nüfustan alınan ehliyet var tüm işleri biz bir günde zor bitirmiş ertesi gün gün almaya gidebilmiştik yalancı bu kızHangi ara nikah tarihi aldınız ? Bı ton prosedür var bu iş için hadi diyelim ki yıldırım nikahı onda da beraber başvuru yapmak zorundasınız... Kusura bakma ama ben inanmadım inşallah doğrudur
Tabi evlenmek için o kadar prosedür resmî evrak işleri anında yapıldı yersen...Ya fake ya da sikayet edilmekten korktu nikah falan yalan söylüyor. Doktor riskli demeden önce yasal değil der. Sabah doktor aradılar, bulamadılar, hemen anlasip nikah tarihi aliverdiler yarına. Yersen...
Bizim tepkimiz baskı değil salak yerine koyuyor hepimizi yarın nikah diyerek kim o kadar hızlı evlenebiliyor bu işin prosedürleri resmî işlemleri varKızlar bu kadar üstüne gitmeyin. Eminimki oda aldırmayacaktır pişman olmuştur(inşallah)
Bi defa daha yazmıştım olduki bebeği nikah için kullandı. Toplumumuz böyle durumları ne zamandan beridir hoş görüyo ki, bunu kullanabiliceği bi çaresizlikte olabilir. Neler duyup görüyoruz okuyoruz, çıkış kapısı olarak kullandı belkide aldırmaya kıyamayınca.
Biraz daha az baskıcı yorum yapın şuan her yerden baskı yapılıyor zaten, Allah kimseyi, çoluğumuzu çocuğumuzu böyle imtihanlarla imtihan etmesin.
Bizim tepkimiz baskı değil salak yerine koyuyor hepimizi yarın nikah diyerek kim o kadar hızlı evlenebiliyor bu işin prosedürleri resmî işlemleri var
Ya arkadaşım herkes anlıyo ama safa yatıp doğruyu göstermeye çalışıcaksın. Şimdi "sen şusun sen busun " desen kız bidaha yazmaz. Zaten eli ayağı bağlı kim ne dese oraya gidicek bi çıkış kapısı arıyo.Bizim tepkimiz baskı değil salak yerine koyuyor hepimizi yarın nikah diyerek kim o kadar hızlı evlenebiliyor bu işin prosedürleri resmî işlemleri var
bebek kurtulmuş iyi olmusAnnem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Eşler beraber başvuru yapıyor zaten canım biz öyle yaptık tek başına olmuyor demişlerdi bundan 1.5 sene önce..Ben küçücük bir ilde zor buldum Ağustos ayına tarih yıldırım nikahları bile doluydu kaldı ki koca şehirde her gün kim bilir kaç düğün yapılıyor ... Şahıs korktu ve sümen altı ediyor konuyu.. Allah bilir ya aldıracak ya da düşürmenin bir yolunu bulacaklar.... Kafamın almadığı bir nokta daha var ortada bir hamilelik varken 1 günde mı çözüldü bunca şey olacak iş değil koca iki şehir ayağa kalkar 1 haftada zor sindirilirİnanılacak gibi değil ki kimlik fotokopisi gönderebilir de kan testi için de kanını mı kargolayacak daha nüfustan alınan ehliyet var tüm işleri biz bir günde zor bitirmiş ertesi gün gün almaya gidebilmiştik yalancı bu kız
Aynen yalan konuYoksa ortada bir bebek de mi yok baştan sona hepsi yalan mı? Çünkü konu sahibi o kadar tutarsız açıklamalar yapıyor ki hiçbiri uyuşmuyor.
Şuanda bir cafe de arkadaşlarıyla bunları okuyarak, güldükleri geldi gözümün önüne
mutlu son the end bayanlar gerisi önemli değiliyi film yazdık oynadık nikah tarihi alınmadan nikah kıyıyoruz düğünde kıyardık salonuda tuttuk haydin kızlar çiftetelliye ayşede fatma hayriyeAnnem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Sondaki emojiye nasil guldum ya.Aynrn oyle konu fake bence de.Bunca insani ka dirdi eline ne gecti acaba?Ya da olaylar gercek ama cocugu aldiracak ve tepkileri kaldiramadigindan ortaya boyle bir yorum atti.Konu kac gundur trend topiclerde. Mune lutfen ilgilenir misin artik.Ortada yasal olmayan bir mesele de var.mutlu son the end bayanlar gerisi önemli değiliyi film yazdık oynadık nikah tarihi alınmadan nikah kıyıyoruz düğünde kıyardık salonuda tuttuk haydin kızlar çiftetelliye ayşede fatma hayriye