• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

ayrıca 15 haftalık bir bebeğin aldırılmasını tavsiye eden arkadaşlarıma da pes diyorum.
sağlıklı düşünemiyorlar belli.
bari yorum yapmasalar...
Aldırın diyenler daha erken safhada değilmiydi
15 haftalık ken aldırın diyen olmadı burda galiba

Ya arkadaşlar çok mu Türk filmi izliyorsunuz, aşırı romantik düşünüyorsunuz. Onlara ne kızın ailesinin boynunu eğmesinden? Herkes kendi ailesine gelecek lafı düşünür, hele ki Trabzonlular buna daha çok önem veriyor ki şu anda kızın yaptığı şey yüzünden kızı aileye layık görmüyorlar, en büyük mesele bu aslında.

Açsın dava, bu dava gazetelerde, tvlerde mi çıkacak? Ne sansasyonu ya. :)
Kızın ailesi Trabzonda onlara yaklaşamaz bile.

siz hem erkek tarafını biliyorsunuz hem de trabzon'da daha önce yaşadığınız için az çok ne iş çıkacağını biliyrsunuz. ben de aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum; kızı layık görmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. sanki kendileri pek bir insanmış, şerefliymiş gibi!

siz hem erkek tarafını biliyorsunuz hem de trabzon'da daha önce yaşadığınız için az çok ne iş çıkacağını biliyrsunuz. ben de aynı şekilde sizin gibi düşünüyorum; kızı layık görmedikleri için bu şekilde davranıyorlar. sanki kendileri pek bir insanmış, şerefliymiş gibi!
Şükür biri beni anladı. :)

Annem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Ne oldu kürtaja çok tepki alınca bi anda senaryoyu mu değiştirdin şikayet edeceğiz dememiz mi korkuttu!?
Nasıl oluyor da seni istemeyen biri yarına nikah haftaya düğünü yapıyor bir anda ayrıca bizde evlendik nikah işlemleri evrak hazırlaması zaten 1 gün sürüyor yıldırım nikahı bile iki gün sonraya veriliyor en erken
Buradaki insanlar salak değil hepimizi salak yerine koymaktan vazgeç!!!

Hangi ara nikah tarihi aldınız ? Bı ton prosedür var bu iş için hadi diyelim ki yıldırım nikahı onda da beraber başvuru yapmak zorundasınız... Kusura bakma ama ben inanmadım inşallah doğrudur
İnanılacak gibi değil ki kimlik fotokopisi gönderebilir de kan testi için de kanını mı kargolayacak daha nüfustan alınan ehliyet var tüm işleri biz bir günde zor bitirmiş ertesi gün gün almaya gidebilmiştik yalancı bu kız

Ya fake ya da sikayet edilmekten korktu nikah falan yalan söylüyor. Doktor riskli demeden önce yasal değil der. Sabah doktor aradılar, bulamadılar, hemen anlasip nikah tarihi aliverdiler yarına. Yersen...
Tabi evlenmek için o kadar prosedür resmî evrak işleri anında yapıldı yersen...

e be kızım madem aldıracaktın neden şimdi kendine bu kadar eziyet ettikten sonra...
hem suç... hem günah...

Kızlar bu kadar üstüne gitmeyin. Eminimki oda aldırmayacaktır pişman olmuştur(inşallah)

Bi defa daha yazmıştım olduki bebeği nikah için kullandı. Toplumumuz böyle durumları ne zamandan beridir hoş görüyo ki, bunu kullanabiliceği bi çaresizlikte olabilir. Neler duyup görüyoruz okuyoruz, çıkış kapısı olarak kullandı belkide aldırmaya kıyamayınca.

Biraz daha az baskıcı yorum yapın şuan her yerden baskı yapılıyor zaten, Allah kimseyi, çoluğumuzu çocuğumuzu böyle imtihanlarla imtihan etmesin.
Bizim tepkimiz baskı değil salak yerine koyuyor hepimizi yarın nikah diyerek kim o kadar hızlı evlenebiliyor bu işin prosedürleri resmî işlemleri var

Umarım bu konu fake tir yeterince saçmalığın başka açıklamasını bulamıyorum mantıken
Zaten ya öyle yada şikayet edilmekten korktuğun için konuyu değiştirdin
Aldıracaksan gizli saklı zaten yazık günah o cana aldırmayıp doğuracaksan da yazık nasıl bir annesi anneannesi varmış yazık

Bizim tepkimiz baskı değil salak yerine koyuyor hepimizi yarın nikah diyerek kim o kadar hızlı evlenebiliyor bu işin prosedürleri resmî işlemleri var
Ya arkadaşım herkes anlıyo ama safa yatıp doğruyu göstermeye çalışıcaksın. Şimdi "sen şusun sen busun " desen kız bidaha yazmaz. Zaten eli ayağı bağlı kim ne dese oraya gidicek bi çıkış kapısı arıyo.
Yaşayan biz değiliz, yükü hala onda.

Agresifleşince elimize bişeyde geçmicek. Ben karadenizlilere gelinim azçok biliyorum böyle olaylara tepkileri. Şuan Eminim kız zangır zangır titriyo ve doğru karar verme yetisi kaybolmuş durumda Allah yardım etsin.

Tabi ki tepki verilir böyle bi "cinayet teşebbüsüne" ama az daha sakin yapalım yorumları.

İnanılacak gibi değil ki kimlik fotokopisi gönderebilir de kan testi için de kanını mı kargolayacak daha nüfustan alınan ehliyet var tüm işleri biz bir günde zor bitirmiş ertesi gün gün almaya gidebilmiştik yalancı bu kız
Eşler beraber başvuru yapıyor zaten canım biz öyle yaptık tek başına olmuyor demişlerdi bundan 1.5 sene önce..Ben küçücük bir ilde zor buldum Ağustos ayına tarih yıldırım nikahları bile doluydu kaldı ki koca şehirde her gün kim bilir kaç düğün yapılıyor ... Şahıs korktu ve sümen altı ediyor konuyu.. Allah bilir ya aldıracak ya da düşürmenin bir yolunu bulacaklar.... Kafamın almadığı bir nokta daha var ortada bir hamilelik varken 1 günde mı çözüldü bunca şey olacak iş değil koca iki şehir ayağa kalkar 1 haftada zor sindirilir

Annem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
mutlu son the end bayanlar gerisi önemli değil:KK45:iyi film yazdık oynadık nikah tarihi alınmadan nikah kıyıyoruz düğünde kıyardık salonuda tuttuk haydin kızlar çiftetelliye ayşede fatma hayriye:halay:

mutlu son the end bayanlar gerisi önemli değil:KK45:iyi film yazdık oynadık nikah tarihi alınmadan nikah kıyıyoruz düğünde kıyardık salonuda tuttuk haydin kızlar çiftetelliye ayşede fatma hayriye:halay:
Sondaki emojiye nasil guldum ya.Aynrn oyle konu fake bence de.Bunca insani ka dirdi eline ne gecti acaba?Ya da olaylar gercek ama cocugu aldiracak ve tepkileri kaldiramadigindan ortaya boyle bir yorum atti.Konu kac gundur trend topiclerde. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. lutfen ilgilenir misin artik.Ortada yasal olmayan bir mesele de var.

Bence bu konu gerçek değil tamamen fake allah böyle bir olayı kimsenin başına vermesin ama gerçekten ailelerin bu kadar kolay kabul etmesi düşündürücü tamamiyle yalan olduğunu düşünüyorum :ukala::ıslık::halay:

Back