- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim onlararalarda yorumlarda birkaç üye var
ss alıyorum görünce
Bebeğin haftasını bilmeden söylemiş olabilirler mı canım yoksa hiçbir vicdan buna müsaade etmez ve akıllı bir insan da suça teşvik etmezaralarda yorumlarda birkaç üye var
ss alıyorum görünce
Öfff valla sıktınız. Yaşayıp, gördüm bizzat bir sürü olayın nasıl üstünün kapatıldığını neden konuşulmadı o zaman onlar? Evet burası Türkiye; ama orası da Trabzon. Gördüğünüz üzere de olay benim dediğim gibi bitti, bir şeyleri az buçuk tahmin edebiliyormuşum.Ailenin evlendirmeye niyeti yok haklısınız. Ama Olay nereden mi duyulacak.. Valla gayette duyulur burası Türkiye
Mesaj kutunuzu açabilir misiniz? Bu konuyla ilgili bir şey yazmam lazım acil.aralarda yorumlarda birkaç üye var
ss alıyorum görünce
Sabah sizin yorumlarinizi okurken konu sahibinin fazla mi uzerine gittiniz acaba diyordum icimden ama su an yuzde yuz hakli buluyorum sizi. Bebegi ortadan kaldıracaklar. Cocuk zaten nikah falan dusuncesinde degil. Hanim kizimiz da kaldigi yerden devam eder hayatina bitti gitti iste. O kadar uzuldugumuzle kaldik olan da masum bir bebege oldu. Cok yazik...Mesaj kutunuzu açabilir misiniz? Bu konuyla ilgili bir şey yazmam lazım acil.
ema konuyu okudun mu canım sen
ortada kv yok evli değiller ki, herkes 15 haftalık bebeği iyi doktor bulup aldırma derdinde, sonra tövbe edeceklermiş
Valla sinirimden elim ayağım titriyor, ben bunun böyle olacağını biliyordum. Daha önce burda birine dedim mesajla, kız bebeği nikah için kullanıyor diye, baktı işine yaramıyor öldürmeye karar verdi. Öyle bir şey yaparsa da Allahından bulsun ne diyim yani, yapmadım derse de artık sanırım inanamam öyle bencil öyle vurdumduymaz ki, yaptığı hem suç hem cinayet, anlatıyoruz dünden beri tık yok. Dünden beri kendimi yırtıyorum annen istemezse devlete sığın diye, okumuyor mu cidden yoksa okumamızlıktan mı geliyor bilemiyorum.Sabah sizin yorumlarinizi okurken konu sahibinin fazla mi uzerine gittiniz acaba diyordum icimden ama su an yuzde yuz hakli buluyorum sizi. Bebegi ortadan kaldıracaklar. Cocuk zaten nikah falan dusuncesinde degil. Hanim kizimiz da kaldigi yerden devam eder hayatina bitti gitti iste. O kadar uzuldugumuzle kaldik olan da masum bir bebege oldu. Cok yazik...
Cok fazla yorum var. Baslari tek okudum ben.oglanin ailesi kabul etmedi mi evlenmelerini.cocuktan haberleri var mi?Konuyu uzun zamandır okuyorum. Konu sahibi bence bilerek bekledi, karşı tarafı evlenmeye mecbur etmek için.
İki tarafta aynı tepkiyi veriyor ama kendi ailesine gık demek yok, en iyi dr u bulurum diyor.
Bence şu an çok ciddi bir suça mecburen ortak ediliyoruz.
O çocuk bile bile öldürülürse bunun hesabına hepimiz dahil oluyoruz.
İp den adres tespitine mi gidilse diye düşünmeye başladım.
İnanmıyorum artık bu konunun gerçek olduğuna.15 haftalık olmuş diyorlar kocaman çocuk yani.Hata ustune hata bu olsa gerek. Keske bastan aldirsaydin ne diye bu zamana kadar bekler insan madem boyle olacak. Sanirim evlenmek icin yapildi umarim boyle degildir ama. Bebege cok uzuluyorum su an
Umarim fakedir.İnanmıyorum artık bu konunun gerçek olduğuna.15 haftalık olmuş diyorlar kocaman çocuk yani.
Ben korkuyordum kızın annesi öğrenince fenalaşır diye o da gayet serin kanlı karşılamış.Bir acayip iş