• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Zaten böyle fake konular nedense çok tutuluyor, sayfalarca konuşuluyor:duduk:
asıl dertleşmeye fikirlere ihtiyacı olanların konularıyla pek ilgilenilmiyor.

.fake olduğunu nerden biliyosunuz.fake olsa ailesini soylermiydi hemde tanınmış bi aile.tepkilerden dolayı sikayet edilir diye kürtaj yapmicam düğün olacak demiş olabilir konunun hepsinin yalan olduğuna inanmıyorum..

.fake olduğunu nerden biliyosunuz.fake olsa ailesini soylermiydi hemde tanınmış bi aile.tepkilerden dolayı sikayet edilir diye kürtaj yapmicam düğün olacak demiş olabilir konunun hepsinin yalan olduğuna inanmıyorum..

ailesini mi söyledi ben kaçırmışım kimmiş bu tanınmış aile

Whatsup mesajlarını atmıştı erkek arkadaşınla açıkçası ben fake olduğunu düşünmüyorum

Belliki iki taraf tek ortak noktada buluştular ve bebeği aldıracaklar,karşı taraf belki masrafları üstlenecek ve para da vaad etmiş olabilirler,konu sahibinin tek korkusu ailesiydi artık o da halloldu..
Yazık bir yığın vicdansızın günahının bedelini,hiç birşeyden haberi olmayan masum bir bebek ödeyecek..
Ve konu sahibi tamamen şikayet yorumlarından sonra evlenecez senaryosunu yazdı,ondaki rahatlamayı ben bile hissettim burdan..

ailesi kimmiş hakkaten?

ailesi için sadece tanınmış bir aile dediğini biliyorum ben kim oldugunu yazdıgını ya göremedim yada yazmadı ama sizce hangi aile anında kabul eder hiç tepki vermeden peki ben onu anlayamadım en azından bi bagırır çağırır döver kızar yani illaki bir tepki verir annesi tepkisiz kalması çok ilginç bana göre :işsiz:

Eşler beraber başvuru yapıyor zaten canım biz öyle yaptık tek başına olmuyor demişlerdi bundan 1.5 sene önce..Ben küçücük bir ilde zor buldum Ağustos ayına tarih yıldırım nikahları bile doluydu kaldı ki koca şehirde her gün kim bilir kaç düğün yapılıyor ... Şahıs korktu ve sümen altı ediyor konuyu.. Allah bilir ya aldıracak ya da düşürmenin bir yolunu bulacaklar.... Kafamın almadığı bir nokta daha var ortada bir hamilelik varken 1 günde mı çözüldü bunca şey olacak iş değil koca iki şehir ayağa kalkar 1 haftada zor sindirilir
Evet o detayı ben unutmuşum çiftlerin beraber başvuru yapması imza atması gerekiyor

Konu bir türlü aklımdan çıkmıyor,sürekli girip bakıyorum birşey yazmış mı diye,inşallah aldırmaz bebeği inşallah
Keşke hiç okumasaydım,günahına bizide şahit tuttu..

Bu olayı okuduk.. kimbilir bilmediğimiz bu durumu yaşayan kaç kadın vardır?baskı altında kalan ..sahip çıkılmayan..sonrada yaşlı birisiyle evlendirilen belki..zor ..

Konu bir türlü aklımdan çıkmıyor,sürekli girip bakıyorum birşey yazmış mı diye,inşallah aldırmaz bebeği inşallah
Keşke hiç okumasaydım,günahına bizide şahit tuttu..
Şahit fln değiliz biz uyardık gerisi ona kalmış o kadar kızgınım ki ne hali varsa görsün diyorum zaten anneliği haketmiyor

Dunden beri bu konuyu okuyorum.umarim bebegi aldirmamissindir.yazik o yavru ya.yaptin bi hata ama niye bekledin o kadar madem aldircaktin.cinsiyeti bile belli ben 10 haftalikken hissediyodum hareketlerini.o bebegi aldirman vahset olur.yapma...

Şahit fln değiliz biz uyardık gerisi ona kalmış o kadar kızgınım ki ne hali varsa görsün diyorum zaten anneliği haketmiyor
Aldıracaksa gereken yerlere şikayet edilmeli, ama ilgilenilir mi orasını da bilmiyorum

Şükür biri beni anladı. :)
Ben de anliyorum.dunden beri butun sayfalari okudum.ne dediysen cikti.cok merak ettim su aileyi cidden.ne olur bana ozelden yaz bari.7 aylik bebegim var sirf bu kiza uzuldum ne olcak hali diye 2 gundur butun sayfalari okuyorum.

Ben de anliyorum.dunden beri butun sayfalari okudum.ne dediysen cikti.cok merak ettim su aileyi cidden.ne olur bana ozelden yaz bari.7 aylik bebegim var sirf bu kiza uzuldum ne olcak hali diye 2 gundur butun sayfalari okuyorum.
Aileyi karalıyormuş ya da Trabzon'u karalıyormuşum gibi düşünüyor millet; ama kızın anlattıklarından sonra erkek tarafının düşüncelerini anlayıp, yazdım olacakları, nedense suçlu da ben oldum. Valla ben kıza değil bebeğe üzülüyorum, inşallah aldırmaz. Bu arada ben o soyadını iyi olarak biliyordum, sırf çocuğun yüzünden kötü anılsın istemem, biraz da çocuğun ailesinde asıl sorun.

Back