- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
Annem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Allah Allah nasıl hızlı gelişmeler bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Cok fazla yorum var. Baslari tek okudum ben.oglanin ailesi kabul etmedi mi evlenmelerini.cocuktan haberleri var mi?
Ne dediyseniz çıktı gerçekten.Valla sinirimden elim ayağım titriyor, ben bunun böyle olacağını biliyordum. Daha önce burda birine dedim mesajla, kız bebeği nikah için kullanıyor diye, baktı işine yaramıyor öldürmeye karar verdi. Öyle bir şey yaparsa da Allahından bulsun ne diyim yani, yapmadım derse de artık sanırım inanamam öyle bencil öyle vurdumduymaz ki, yaptığı hem suç hem cinayet, anlatıyoruz dünden beri tık yok. Dünden beri kendimi yırtıyorum annen istemezse devlete sığın diye, okumuyor mu cidden yoksa okumamızlıktan mı geliyor bilemiyorum.
Ben başka bir tahmin de bulundum o da çıktı, hem çok hızlı bir biçimde. Inşallah son dediğin dogrudur Awsed, o bebeğin kılına bile dokunmazsın.Ne dediyseniz çıktı gerçekten.
Hatta bir üye de annesinin sahip çıkacağını sanmıyorum demişti o da çıktı
Hangi ara nikah tarihi aldınız ? Bı ton prosedür var bu iş için hadi diyelim ki yıldırım nikahı onda da beraber başvuru yapmak zorundasınız... Kusura bakma ama ben inanmadım inşallah doğrudurAnnem dr aramış hepsi riskli demiş. Kıyamadı bana. Akşama trabzona gidiyorum. Yarında nikah haftaya düğün..
Dün yazdığım gibi oldu, sözde kaçacaksın annenin haberi olacak nikahtan sonra annen babana diyecek bir cahillik yapmışlar vs.
- Annene ya da teyzene söyle ki ben teyzeme söylerdim.
- Kime söylersen de ailesinin kaçarak gel dediğini bildir.
- Annen ve teyzenle işbirliği yaparak kaç.
- Annen de babanın ve abinin o arada sinirini yatıştırır
- Muhakkak nikahlan ve çocuğunu doğur duruma bak ve gerekirse ayrıl.
- annen bu durumda eve dönersen sana sonuna kadar destek olur
Bari bu arada okulunu bitir eninde sonunda o herif seni boşayacak. olan gene çocuğa olacak maalesef
Zaten erkek tarafı Dr u ayarlamıştı, sizde o Dr a gidecektiniz bugün kürtaj için. Bence burada ki tepkilerden korktuğunuz için yalan söylüyorsunuz ya çocuğu aldırdınız ya da aldırmak üzeresiniz. Sizi bebeği istemeyen aile birde düğün mü yapacaklar?
Ben inanmıyorum artık son yazdıklarına. Nikah kıyacaklar madem sevgilisi neden gelmiyor? Annesi bakkala göndermiyordu babası bu kız nerede demeyecek mı? Baştan sona çelişkili bir konu.o yüzden yazamıyorum diyo belki de, hastanede sıra bekliyo