• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Koca bebek o ya kürtaj da olmak suni sancıyla doğurtup ölümünü mü izleyeceksiniz. Offf
Bunu okuyunca feci oldum ya. :olamaz::olamaz:
Ne kadar korkunç bir durum.
Konu sahibine de bir şey diyemiyorum. Ya bilmiyorum ama şu duruma gelmesinin tek sorumlusu o değil. El birliği ile çamura saplanmasına neden oldular.
Acele ile evlenseler bir tek olumlu şey olur, o da bebeğin hayatının kurtulması durumudur. Ondan sonrası için pek de aydınlık bir gelecek göremiyorum ben. He ama bebeğin hayatı için değer mi derseniz, evet bence değer. Anne olmadığım halde değer diyorum.

Aslında en mantıklısı okulu bir yıl ara vermek doğumdan sonra okula geri dönmek o esnadada bebeğe annenin yada kaynananın bakması zor günlerde aileler birbirine kenetlenmeli aile olmanın manası bu

ema konuyu okudun mu canım sen

ortada kv yok evli değiller ki, herkes 15 haftalık bebeği iyi doktor bulup aldırma derdinde, sonra tövbe edeceklermiş

16.haftaya giden bir gebelik, gitsen cinsiyetini öğrenirsin, önce aldırır tövbe ederiz de çok güzel bir kafaymış
Ne oldu aldırmaya mı karar verdi.
Valla canlı bebeği aldırayım öldüreyim, Allah affetsin, yok öyle bi dünya, bir ömür bunun vebalini alacak, dahada iki yakası bir araya gelir mi bilmem

Cahillik, bencillik diz boyu. Olan bebeğe oluyor. Hadi korunmadi hamile kaldı, bir hatadır, insanın başına her şey gelir dedik de...
Artık iyi niyetli düşünemiyorum, evlenirim nasılsa diye aldırmayıp bilerek süresini geçirdi, kimse istemeyince de aldırmaya kalktı. Neredeyse hareketlerini hissedecek bebeğin. İnşallah yakalanirsiniz da sucunuzun cezasını çekersiniz. Cinayetten başka bir şey degil bu.

ortada kv yok evli değiller ki, herkes 15 haftalık bebeği iyi doktor bulup aldırma derdinde, sonra tövbe edeceklermiş
He Allah da öyle diyordu, tövbe Estağfirullah, valla çok sinirlendim. insanların bencilliğine inanamıyorum, neyse susayım en iyisi

Bu kadar cahil insanı etrafında toplamayı nasıl başardın sen konu sahibi?(ailelerinizden söz ediyorum)
Birinden de akıllıca bir fikir çıkmamış.

Yahu, git kendi bedenin kendi hayatınla ilgili kararı kendin ver. Ne dinliyosun akılsızları.
Annen teyzen arkanda ise bebeğinle kabul etsinler. Etmiyorlarsa git devlete sığın, doğur, çalış, oku, neyse ne, kurtar hayatını.

O denyoya güvenme, koca olmaz, insan değil çünkü. Ailesi de nikah kıydırmaz, ordan umudun olmasın zaten.

Kendi ailen ve bebeğinle yola devam edersen ne ala. Olmuyorsa da tek başına...

Yasal süreyi çoktan aşmış bebeği aldırarak suç işleyeceksin, günahını geçtim, umrunda olduğunu sanmıyorum o kısmın.
Nasılsa af dilersiniz de mi. Ne kolaymış öyle.
O psikolojiyi nasıl kaldıracaksın.
Henüz kalbi atmayan bebeğimi zorunlu kürtaj olarak kaybettim geçen hafta.
Ama seninki bu kadar kolay olmayacak ki.
Bunu kaldıramazsın, yapma.

Üstelik sana bunu yapacak doktoru şikayet ederler, ederim!
Ankarayı gezip en iyi doktoru aramakla olmaz o iş. "en iyi doktor" değildir o.

Pes yahu vallahi!!

Madem aldıracaktın, zamanında nerdeydin, neye güvendin de bekledin.
Cahilsin gençsin de bu kadarı fazla.

IMG_2455.jpg
IMG_2456.jpg

Bakın neyi aldırsın diyorsunuz

Konu farklı bir yere kaydı.
Aramızda zorunlu kürtaj olanlar vardır, yapılan yorumlar onları üzmesin dikkat edelim.

Allah akıl fikir versin herkese, verdiği aklı da kullanmak nasip etsin tabii.

Ben konuya yapacak yorum bulamiyorum sadece bu ikiyuzluluge midem bulaniyor. Akil verenlerin oldugunu gorunce ellerim buz kesti. Anne degilim ama canli kanli bebegi dogurtup oldurmek ne demek hepiniz katil olmaya hazirlaniyorsunuz.

Nasıl yani, doktorla anlaşma yapıp sağlam bebeğe marazlı diyip yasal olarak aldırabilir

İnsanlar böyle bir işe girip sonra nasıl normal hayatlarına devam edebilir
Aynen öyle 24. Haftada ölü Doğum yaptırabilir yasal kılıfına uydurup. Yaşayıp yaşamamaları onların vicdanına kalıyor

Yorumların hepsini okuyamadım kafam kazan gibi. Annemle konuştu teyzem. O kendine bişey yapmasın kızımın arkasındayım. Kapımda yatsınlar vermem kızımı öyle düşünen aileye demiş. Bikaç gün teyzemde kalmamı söylemiş. Teyzemdeyim şimdi. Dr bakcam dedi tövbe etcez kızım seni öyle bi aileye veremem kendine bişey yapma sakın dedi aradı. Ağlamada artık. Arkandayım dedi. Ya daha kötüsü olsaydı kendi Canına kıysaydın kaçsaydın dedi. Bida evladın olur. Allaha dua edicez dedi. Af dilencez dedi.
Bi yanım hazan bi yanım çiçek böcek. Hala çekip gidesim var yavrum için. Ama annem işte. Aldırcaz ama büyük ihtimalle. Bi süre yazamam en azından tek tek okuyamam. Nolur kızmayın bana. Ne zaman mutlu olcam diye bekliyorum..
aldIrma yalım de ikna et yurda verirsin sonra evlenir alırsın 2çocuklu bayanlar la evleniyorlar hemde babalık ypıo kimi erkekler iyi insanlar var tohumu atan değil bakandır adam birsürü babasız büyüten anne var senide kabulederler

Burda konu sahibinin annesi bence sadece kendini düşünüyor,aman millete rezil olmadan bebeği aldırıp konuyu kapatmak istiyor,kızına destek olmak falan değil bu.konu sahibi sevişirken gayet kadınsın güçlüsün özgürsün,ama iş bebeğe gelince güçsüz acizsin...yasal süreçte bebek tüm parça şeklinde tahliye edilebilir,ama seninki olmuş 16 haftalık,ve karnında önce kalbi durdurulup sonra parçalara ayrılıp tahliye edilmeli...nasıl cahil bir toplum olduk biz...korunma diye birşey var yahu.

Yorumların hepsini okuyamadım kafam kazan gibi. Annemle konuştu teyzem. O kendine bişey yapmasın kızımın arkasındayım. Kapımda yatsınlar vermem kızımı öyle düşünen aileye demiş. Bikaç gün teyzemde kalmamı söylemiş. Teyzemdeyim şimdi. Dr bakcam dedi tövbe etcez kızım seni öyle bi aileye veremem kendine bişey yapma sakın dedi aradı. Ağlamada artık. Arkandayım dedi. Ya daha kötüsü olsaydı kendi Canına kıysaydın kaçsaydın dedi. Bida evladın olur. Allaha dua edicez dedi. Af dilencez dedi.
Bi yanım hazan bi yanım çiçek böcek. Hala çekip gidesim var yavrum için. Ama annem işte. Aldırcaz ama büyük ihtimalle. Bi süre yazamam en azından tek tek okuyamam. Nolur kızmayın bana. Ne zaman mutlu olcam diye bekliyorum..

Benim anlamadığım ayni laflari o herif ve ailesi de etti onlar tü kaka oldu simdi kendi ailen de ayni şeyi söylüyor bebegi aldirmaktan bahsediyor ama Onlar hakli oluyor. Kalmis surda 6ay zaten bari dogur ver. evlatlik cocuk bekleyen cok aile var. En azindan ölmemiş olur gunahsiz bebek. Senin acindan farketmez zaten çöpe atacağına başkasına ver.

Aileleriniz öğrendiğine göre artık annelerin yüz yüze gelmesi gerekiyor, annenin ben kızımın arkasındayım bu bebek öyle ya da böyle doğacak demesi lazım ki Türk annelerinin %90 böyle demez diyemez.

Yapacak tek şey nikah kıyıp uyduruk bir evlilik yapıp boşanmak başka yolu yok maalesef.

Cahillik, bencillik diz boyu. Olan bebeğe oluyor. Hadi korunmadi hamile kaldı, bir hatadır, insanın başına her şey gelir dedik de...
Artık iyi niyetli düşünemiyorum, evlenirim nasılsa diye aldırmayıp bilerek süresini geçirdi, kimse istemeyince de aldırmaya kalktı. Neredeyse hareketlerini hissedecek bebeğin. İnşallah yakalanirsiniz da sucunuzun cezasını çekersiniz. Cinayetten başka bir şey degil bu.

Ben konuya yapacak yorum bulamiyorum sadece bu ikiyuzluluge midem bulaniyor. Akil verenlerin oldugunu gorunce ellerim buz kesti. Anne degilim ama canli kanli bebegi dogurtup oldurmek ne demek hepiniz katil olmaya hazirlaniyorsunuz.

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
bu nasıl bir konuymuş böyle??? Aman Allah'ım
150 sayfa olduğu için okuyamadım da şu yorumları görünce aklım durdu

Back