• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Öyle ya da böyle yanlışlıklarla dolu olaylar..
Tabiki hamile bir kiz yüz üstü bırakılmasın ama evliliğe hazir olmayan biri bu yüzden evlenmek zorunda kalması kötü, belki erkekte evlenmek istemiyordu... ya ne bileyim ben 28 yaşında evlendim önce okul , is vs durumlarindan kaldı ama bana 24 yasinda bile evlenim denince erken geliyordu yapamam gibi geliyordu...bunlar kendi kendilerine karar almışlar sanirim yaza düğün gibi planları varsa ha 4 ay once ha sonra
İki tarafta mağdur oluyor kız ortada bebeği ile kaldı. Karşı taraf bunu hata olarak görüyor. Evlenmeden yaşanan cinsellige karşı değilim ama bazı şeylerin sonuçları bellidir ona göre önlem alırsın. Evlilik kaçmıyor ya önce okul kariyer sonra evlilik olmalı

Birde arkadasim bu hangamede çocuk.icin gerekli şeyler var senin kan tahlilin yapıldı mi vitaminler vs gerekli olabilir. Bi kere gittin baska gitmedin doktor gun verdi mi
Ah arkadasım ah , kız merdiven altı bi yerde kürtaj olmaktan son anda vazgeçti, keşke tek sorun vitamin olsa :(

Yani folik.asitte gec başlamış normalde 7. haftaya kadar önemliymiş ama hamile kalınca zTen en fazla 1.5 aylikken biliyorsun hmen başlatıyor doktor, benim hamileliktede doktr vermemişti sonra kullandım ama gercekten cok önemliymis baya korkmuştum... insallah bebek iyidir yani hadi ilk 3 ay beslenme cok önemli değil ama sonra iyi beslenmesi gerekiyor annenin sanirm konu sahibinde mide bulantısıda yok, şimdi artik güzelce beslensin ve mümkün olduğunca strese girmemesi lazim.o bebek gerçekten etkileniyor doğunca bile fark ediyormuş

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Birincisi aldirma cocugunu lutfen,aldirmaya karsi olanlardanim ben,ikincisi ne kinamaya ne gulmeye ne yargilamaya gelir boyle seyler,bende kacarak evlendim ama bu sebepten degil baska sebebden esimi seviyormuyum seviyorum ama kacmak mutlu ettimi etmedi,ailenle konus konusma imkanin varsa hamileligini soyleyemezsen bile evlenmek istedigini soyle dene enazindan lutfen.ama aldirma o cani allah veriyor almaya hakkin yok.sevgilinde destek cikiyormus orta yol bulun kacmak en son secenegin olsun.

Ah arkadasım ah , kız merdiven altı bi yerde kürtaj olmaktan son anda vazgeçti, keşke tek sorun vitamin olsa :KK43:
Biliyorum anlıyorum ama bebek doğacak sonuçta artik aldirma gibi durumu yok yani o çocuğa karşı sorumluluğu var gerçekten kimileri forumdada yazıyor annem beni sevmedi babam sevmedi, istenmiyormusum gibi o bebek bunlari haketmiyor , konu sahibi için zor bir süreç ama bundan sonra bebek önemli

Bende çok merak ediyorum iyi kötü hiç yorum yapmadım ama takip ediyorum. Allah yardımcısı olsun

Teyzeme dedim. Kadına oğluna sçtı sıvadı. Siz tek mi buldunuz kaç gündür bu kız ruh gibi dedi. Kaç gel ne demek dedi. Naaıl insanlarsınız bnm oğlum yapsa öğrendiğim gibi gelir isterim amacınız ne dedi. Kadın 9. Ayda yüzük takar seneye düğün dedi. Kendileri cayarsa ben bilmem dedi. Teyzem karaktersizler neler dedi neler. Teyzem suratına kapattı o aradı. Hala teyzeme kaçsın gelsin diyo. Şimdi eniştemle teyzem annemle konuşmaya gitti.. 1 saat oldu. Teyzem o malı aradı dediki oğlum sen by kızı istiyo musun? Ses vermiyo evet dedi sonra. Çık gel dedi tek başına bnm kızıma diyonuz ya sen sil gel aileni sana söz veriyorum düğününüzü ben yapcam ddi. Geliyo musun dedi bu hala susuyo off puff ediyo. Anası aldı bakın işte yaza yüzük diyorum niye anşamıyosunız falan. Teyzem senin oğlunun beyni yok heralde hala sen konuşuyosun dedi. Yaşı 25 ama adam değil dedi. Ne zaman büyür kendi fikri olur o zaman beni arasın dedi. Baya karıştı ortalık. Dua edin kardeşlerim nolur siz olmasanız bu kadarını bile yapamazdım. Allah razı olsun hepinizden. Dert vermesin. Sizde bana edin. Bebeğimi ailemde olsa aldırmasın. Teyzem bırak bu pisliği Allahtan af dileriz aldıralım kızım dedi. Eniştem ağladı ya. O köpekler duvar. Ama teyzem öyle iyi yaptı ki. 10 kez yüzüne kapattı kadının 10 kez geri aradı köpek gibi. Fırsat buldukça yazcam. Nolur dua edin.

Öyle ya da böyle yanlışlıklarla dolu olaylar..
Tabiki hamile bir kiz yüz üstü bırakılmasın ama evliliğe hazir olmayan biri bu yüzden evlenmek zorunda kalması kötü, belki erkekte evlenmek istemiyordu... ya ne bileyim ben 28 yaşında evlendim önce okul , is vs durumlarindan kaldı ama bana 24 yasinda bile evlenim denince erken geliyordu yapamam gibi geliyordu...bunlar kendi kendilerine karar almışlar sanirim yaza düğün gibi planları varsa ha 4 ay once ha sonra
Büyük ihtimal kendi aralarında o evlilik işide
Erken zaten 24 yaş
Çocuk daha okulu bitirememiş
Askere gitmemiş
İşi gücü yok
Kim isterki böyle evlenmeyi ya da böyle oğlunu evlendirmeyi
Niye böyle bir sorumluluk alsın insanlar

Teyzeme dedim. Kadına oğluna sçtı sıvadı. Siz tek mi buldunuz kaç gündür bu kız ruh gibi dedi. Kaç gel ne demek dedi. Naaıl insanlarsınız bnm oğlum yapsa öğrendiğim gibi gelir isterim amacınız ne dedi. Kadın 9. Ayda yüzük takar seneye düğün dedi. Kendileri cayarsa ben bilmem dedi. Teyzem karaktersizler neler dedi neler. Teyzem suratına kapattı o aradı. Hala teyzeme kaçsın gelsin diyo. Şimdi eniştemle teyzem annemle konuşmaya gitti.. 1 saat oldu. Teyzem o malı aradı dediki oğlum sen by kızı istiyo musun? Ses vermiyo evet dedi sonra. Çık gel dedi tek başına bnm kızıma diyonuz ya sen sil gel aileni sana söz veriyorum düğününüzü ben yapcam ddi. Geliyo musun dedi bu hala susuyo off puff ediyo. Anası aldı bakın işte yaza yüzük diyorum niye anşamıyosunız falan. Teyzem senin oğlunun beyni yok heralde hala sen konuşuyosun dedi. Yaşı 25 ama adam değil dedi. Ne zaman büyür kendi fikri olur o zaman beni arasın dedi. Baya karıştı ortalık. Dua edin kardeşlerim nolur siz olmasanız bu kadarını bile yapamazdım. Allah razı olsun hepinizden. Dert vermesin. Sizde bana edin. Bebeğimi ailemde olsa aldırmasın. Teyzem bırak bu pisliği Allahtan af dileriz aldıralım kızım dedi. Eniştem ağladı ya. O köpekler duvar. Ama teyzem öyle iyi yaptı ki. 10 kez yüzüne kapattı kadının 10 kez geri aradı köpek gibi. Fırsat buldukça yazcam. Nolur dua edin.
Ohhh bir çok kişinin içi soğudu. Keşke bunca zaman beklemeseymişsin ne iyi bi teyzen varmış.

Bak nasıl gelicek tıpış tıpış o adam olamayan adam görürsün.
Gelişmeleri bekliyoruz

Neden seneye düğün diyor
Neyi bekliyorlarmış

Ohh.. yavaş yavaş işler yoluna giriyo galiba,ama o sevgilin olacak kişi çok karaktersizmiş,adam olsa şimdiye kadar çıkıp gelir kıyardı nikahı
Lütfen bebeğine kıyma,bak o artık elli ayaklı insan,bunun vebali çok ağır olur,gerekirse kimseye duyurmadan yurda ver ama katil olma..şimdiki imtihanında bu doğru kararı sen vereceksin..

Aldıralım
Yüzük takalım
Ayrılmazlarsa seneye düğün yani :110:
Allah yardım etsin
Anneniz için çok üzülüyorum

bende rahatladım şuann. helal olsun teyzene.. ne laf koymuş öyle sen çık gel düğünü ben yaparım diye ..
sonunda söyledinya gerisi gelir artık.. kendini sıkma sakın hiç bişey senden ve bebeğinin sağlığından daha önemli olamaz

oh yemin ederim rahatladım. çok iyi oldu böyle inan.

Taaaaa en başından beri konunu takip ediyorum. Sonunda senin omzundaki yükte hafiflemiştir kardeşim. Gercekten çok zor bir durum. İnşallah annende teyzen gibi senin arkanda duracak üzülme.
O karaktersiz anadan öyle bi pısırık oğlan çıkıyo demek ki. Bence teyzen babasıylada konuşsun. Belki adamın haberi bile yok o kadın kaynanalık yapmaya uğraşıyo yok şu ay nişan seneye düğün.
Çocuk kucağında mı yapcakmış düğünü.
Kaldı ki ne gerek var ? düğün sevdiklerinle mutlu anlarını paylaşmak için.
Sen bu süt çocuğuyla evlensen mutlu mu evleneceksin bu saatten sonra zaten formalite.

Sanırım düşüncelerimi yazmasam daha iyi, inşallah iyiye gider sizlerin düşündüğü gibi.

Çok şükür.
Ah kızım ah , sen safmısın neler açtın başına, birde diyorsun ki siz olmasanız bu kadarını da yapamazdım. Ne olur artık güçlü ol, kendine değer ver, o pis aileye de prim verme, rüyanı da unutma, bebeği doğur , olmadı çocuk esirgeme kurumuna ver, durumunu düzeltince alırsın. Valla şu yaşıma geldim birine böyle tavsiye vereceğimi düşünmezdim onu da yaptırdın ya. İnşallah herşey iyi olsun senin için , artık hata yapma, ne olur önüne bak, durumu en iyi şekilde atlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun

Çok şükür.
Ah kızım ah , sen safmısın neler açtın başına, birde diyorsun ki siz olmasanız bu kadarını da yapamazdım. Ne olur artık güçlü ol, kendine değer ver, o pis aileye de prim verme, rüyanı da unutma, bebeği doğur , olmadı çocuk esirgeme kurumuna ver, durumunu düzeltince alırsın. Valla şu yaşıma geldim birine böyle tavsiye vereceğimi düşünmezdim onu da yaptırdın ya. İnşallah herşey iyi olsun senin için , artık hata yapma, ne olur önüne bak, durumu en iyi şekilde atlatmaya çalış, Allah yardımcın olsun

Bence aileside aldirmaya ikna edecek teyzesi konuşmuş ama dua ederiz aldıralim demis...

Ayrica su düşüncede cok korkutucu geliyor kimseyi evladindan ayırmasın Rabbim , bilmiyorum çocuğunuz var mi ama doğur cocuk esirgemeye ver demek resmen beni bitirdi... bu kadar kolay mi herşey, zevk için birşey yap sonra doğur ve kuruma ver o cocuklar güllük gülistanlık büyümuyor orda, kendi annesi sevgisini vermezse elin adamı sevmiyor... sizlik birşey yok yazdığınıza cevap veriyorum ama içim ciz etti... oğlum var allah korusun düşüncesi deli eder

Aldirmak cok günah geliyor kulağa ya da herkes böyle diyor ama öncesi ve sonrasida yazik günah çocuğa, orda her yetişen kötü demiyorum ama olanlar kötü alışkanlıklar edinenlere toplumca vah vah diye bakmıyoruz..
Anasi babasi o cocuklarin hayatini bitiriyor buda günah bence

Son düzenleme:
Bence aileside aldirmaya ikna edecek teyzesi konuşmuş ama dua ederiz aldıralim demis...

Ayrica su düşüncede cok korkutucu geliyor kimseyi evladindan ayırmasın Rabbim , bilmiyorum çocuğunuz var mi ama doğur cocuk esirgemeye ver demek resmen beni bitirdi... bu kadar kolay mi herşey zevk için birşey yap sonra doğur ve kuruma ver o cocuklar güllük gülistanlık büyümuyor orda, kendi annesine sevgisini vermezse elin adamı sevmiyor... sizlik birşey yok yazdığınıza cevap veriyoruz ama içim ciz etti... oğlum var allah korusun düşüncesi deli eder
Bazen kötünün iyisi çözüm arar insan,buda onlardan biri,bana görede öldürmek daha kötü,belki iyi bir aile de büyüyücek çocuk,evlat hasretiyle yanıp tutuşan nice aileler var
Küçücük bile bir ışık varsa,karanlıktan o ışığa doğru koşmalı insan..

Back