• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Teyzeme msj attım seninle bişey konuşcam diye.. Bugün artık konuşuyorum. Inşallah herşey güzel olur. Nolur dua edin nolursunuz dua edin. Birinizden birinin duasını görür Allahım. Şuan tek ihtiyacım olan dua. 1 saate konuşmuş olurum..

Sabırla kaç gündür sadece yorumları okuyorum vallahi şiştim ...Allah bir an önce sonuca kavuştursun... Nasıl bir aile nasıl bir zihniyettir anlamadım gitti, sanki çocuğu tek başına yapmış gibi davranıs göstermeleri de ayrıca sinir bozucu ... Git annene söyle canım olayı anlat bir an önce ne yapıp Edip bu işi halletsinler çocuk doğacak ha dedim ha diyecem diyene kdr... Pis herif sanki taştan yaptın çocuğu da şimdi kiviriyor... Ben olsam ağzına bile .......
Çünkü erkek yapsa bile önemli degil sadece kız hamile kalmasın düşüncesindeler... aslinda kiz içinde erkek icinde mecburiyetten okullari devam ederken evlenmesi kötü ama olan bir durum var buna gore yaklaşılmali

Birde arkadasim bu hangamede çocuk.icin gerekli şeyler var senin kan tahlilin yapıldı mi vitaminler vs gerekli olabilir. Bi kere gittin baska gitmedin doktor gun verdi mi

Teyzeme msj attım seninle bişey konuşcam diye.. Bugün artık konuşuyorum. Inşallah herşey güzel olur. Nolur dua edin nolursunuz dua edin. Birinizden birinin duasını görür Allahım. Şuan tek ihtiyacım olan dua. 1 saate konuşmuş olurum..

haberlerini bekliyor olacağız... dua ediyorum senin için.

1 sefer gittim 2 hafta olcak ve folik asit omega kullanıyorum sadece

Canımmm daha 12 günlük yavrum var benim de kucağımda şu an..Allah yardımcın olsun. Söyle ve kurtul şu dertten..dualarımdasın

Bezdim şu konuyu görmekten yaa:işsiz:

Aynen!!!!
Konu fake değilse şu kadarını söylüycem
Sabahtan beri annene söyle muhabbeti yapılıyo
Yani annesine söylese ne olması bekleniyo anlamış değilim
Ben de iyimser olmak istiyorum ama annesi bilse ne olır yani
Ben maalesef sahip çıkma olacağını felan zannetmiyorum
Kadın ayılıp bayılıp hasta olduğu ile kalır elinden bişey gelmez sanmıyorum

Bence bu kız evlenmek için bu bebeği planlamış olabilir çünkü hamile kalana kadar güya yaza evlenecek çiftin ilişki yaşaması normal değil

Şu anda yapabileceğin tek şey var gidip o sevgilinin evine oturmak tabii içeri alırlarsa!

Takip etmek zorunda degilsin

Takip etmiyorum zaten, sürekli karşıma çıkıyor:KK59:

Bu arada SİZ konu sahibinin avukatısınız sanırım. Avukatlar gününüz kutlu olsun:KK14:

SİZ de benim yazdıklarımı takip etmek ve cevap vermeyi üstünüze vazife edinmek zorunda değilsiniz:KK66:

1 sefer gittim 2 hafta olcak ve folik asit omega kullanıyorum sadece
Folik asit ilk 3 ay ama sen kutuyu bitir geç başlamışsın, sonra demir ve genel vitamin veriliyor... 12-15 arasinda 2 li test yapiliyor sonra ayda 1 doktora gidiyorsun. 20-24 arası ayrintili ultrason ve şeker yüklemesi yanj artik bir ayağın doktorda olmalı... maddi olarakta zorlayabilir bilmiyorum... gerçi tepe prime da gittiyseniz durumunuz iyidir diye düşünüyorum..ama duzenli bir doktrunuz olsun...

Bugün teyzeme gittim dünde gittim dicem dicem diyemiyorum. Annem diyo kızım niye ağlıyosun bi derdin varsa söyle. Ama nasıl dicem. Abin baban vurur seni dicek. Diyemiyorum. Bugün teyzesine yazdım yapamam aldıramam nolur anlayın bırakın gidiyim. Ben anneni sonra bizi sonra sizi düşünüyorum diyo. Annene dicem artık yeter diye tehdit ediyo. Sanki yeğeni beni 3 buçuk ay oyalamamış gibi. Anneme desem evlenin dese o pisliğin suratını bile görmek istemiyorum. Nasıl yapcam şaşırdım. Vicdan azabından ölcem. Köşeye sıkıştım kaldım. Akşam 8 e kadar haber ver yoksa annene derim diyo. Tmm dicem dedim. Ama anlat bi bok olmadığını bizim oğlanın ve onu sildiğimizi söyle diyo.yani hala aldırmam için psikoloji yapıyo. Teyzeme bida gitcem. Bu sefer inşallah cesaretimi toplarım.

İlişkiye girecekseniz neden önlem almıyorsunuz? Neden korunmuyorsunuz?

Takip etmiyorum zaten, sürekli karşıma çıkıyor:KK59:

Bu arada SİZ konu sahibinin avukatısınız sanırım. Avukatlar gününüz kutlu olsun:KK14:

SİZ de benim yazdıklarımı takip etmek ve cevap vermeyi üstünüze vazife edinmek zorunda değilsiniz:KK66:
kimsenin avukatı değilim, takip etmeme gibi de bir seçenek var diye hatirlatmak istedim

kimsenin avukatı değilim, takip etmeme gibi de bir seçenek var diye hatirlatmak istedim

Ben de size şunu hatırlatayım öyleyse, sitede göz ardı etmek diye bir özellik de var. Eğer siz bunu yaparsanız benim yorumlarımı görmezsiniz...

Ama benim bu konu için yapabileceğim birşey yok. Takip etmiyorum zaten ama sürekli ya trend konularda ya da yeni mesajlarda karşıma çıkıyor. Konu sahibini göz ardı etmemin faydası yok, haftada bir yeni üyelik açıyor. Konuya kimlerin yazacağını bilip önceden göz ardı etmem de mümkün değil.

En büyük suçlu sensin erkek arkadaşına ve ailesine beddua ediyorsun ama kimse sana zorla birşey yaptırmadı.
ilişkiye kendi isteğinle girdin korunmadın hamile kaldın
Hamile olduğunu öğrendin 1 aylıkken öğrendiğini varsayalım şimdi 3 ayı bitirdin eee 2 ay niye oyalandın erkek arkadasım oyaladı deme kafana silah dayamadı istediğin de gidebiliyorsun
Annene söyle diyoruz vakit kaybetme diyoruz sen hala yok onun annesi teyzesi diyorsun.
Hata üstüne hata yapıp sonra bahane buluyorsun. Şu romantik hayallerini artık bir kenara bırak. Sorumluluğun çok büyük. Arkadaşıma gidicem polis olucam bebeğe sırayla bakıcaz , sevgilim rest çekti kacıcaz işe gircez bunlar boş laflar. Varsa yoksa ailen gerisi yalan üzülürler hakaret ederler belki o kızgınlıkla darp ederler ama sonunda yardım ederler. Artık süreyi verimli kullan

Allah yardımcın olsun . Artık bunu yapman gerekiyodu .

En büyük suçlu sensin erkek arkadaşına ve ailesine beddua ediyorsun ama kimse sana zorla birşey yaptırmadı.
ilişkiye kendi isteğinle girdin korunmadın hamile kaldın
Hamile olduğunu öğrendin 1 aylıkken öğrendiğini varsayalım şimdi 3 ayı bitirdin eee 2 ay niye oyalandın erkek arkadasım oyaladı deme kafana silah dayamadı istediğin de gidebiliyorsun
Annene söyle diyoruz vakit kaybetme diyoruz sen hala yok onun annesi teyzesi diyorsun.
Hata üstüne hata yapıp sonra bahane buluyorsun. Şu romantik hayallerini artık bir kenara bırak. Sorumluluğun çok büyük. Arkadaşıma gidicem polis olucam bebeğe sırayla bakıcaz , sevgilim rest çekti kacıcaz işe gircez bunlar boş laflar. Varsa yoksa ailen gerisi yalan üzülürler hakaret ederler belki o kızgınlıkla darp ederler ama sonunda yardım ederler. Artık süreyi verimli kullan
Sanırım tam anlamı ile okumadın yazdıklarını kızın... İlk başlarda erkek arkadaşı destek olmuş aldırmamis bebeği sonradan sonraya yan cizmeye başlamış ve konu buralara kadar gelmiş ...

Back
X