• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Pardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.
Emin olun duyulur,dışardan bir kişinin öğrenmesi yeterli,hiç bir sır gizli kalmaz

Emin olun duyulur,dışardan bir kişinin öğrenmesi yeterli,hiç bir sır gizli kalmaz
Avukat dışında kim bilecek? Avukatta zaten kimseye anlatamaz. Valla gerçek hayat çok farklı, şurdaki çoğu kişi olayın sonunu Türk filmi tadında bekliyor da çok zor.

Yallah falan ? Ben duzgun kelimeler kullandim oysa ki .
Burada sadece Trabzon Trabzon diyip kotulemek nedir ya . Aile kotu diye tum Trabzonlular kotu degil .
Ya neyse :)bütün başlığı oku ne dediysem oldu, acaba nasıl bildim tüm bunları. :) iyi geceler.

Avukat dışında kim bilecek? Avukatta zaten kimseye anlatamaz. Valla gerçek hayat çok farklı, şurdaki çoğu kişi olayın sonunu Türk filmi tadında bekliyor da çok zor.
O ailenin akrabası falanmısınız? Karamsar yorumlarınızın konu sahibine bir faydası yok

O ailenin akrabası falanmısınız? Karamsar yorumlarınızın konu sahibine bir faydası yok
Yok değilim, olsaydım çoktan konuşur ikna ederdim zaten. Şu başlıkta bir sürü pembe yorum da vardı ne faydası oldu konu sahibesine?

Ya neyse :)bütün başlığı oku ne dediysem oldu, acaba nasıl bildim tüm bunları. :) iyi geceler.
Kizin safligindan oldu . Her seyi biliyosaniz Trabzonlularin dedikoduyu kaldiramayacak olduklarini bilirsiniz . Ve erkeklerinin asla boyle bi seyi kaldiramayacak oldugunu bilirsiniz . Bu kiz cocugun babasina demis olsa ortaligi yikip butun trabzona olayi duyurmus olsa boyle olmazdi . Korktu yapmadi bir sey

Yok değilim, olsaydım çoktan konuşur ikna ederdim zaten. Şu başlıkta bir sürü pembe yorum da vardı ne faydası oldu konu sahibesine?
Konunun başında kaçmayı düşünüyordu,yorumlardan sonra ailesini ezip geçmekten vazgeçti mesela,üstelik basiretsiz birine..

Pardon da nerden duyacak millet? Herkesin bir sürü davası var, çevrenizde kimin ne davası olduğunu biliyor musunuz siz mesela?
Onlar kendilerince bir kız bulur merak etmeyin, hallederler.

Ne yazık ki bende senin gibi düşünüyorum bebek olsada olmasada bu nikaha izin vereceklerini ve oğullarının onların sözünden çıkacağını sanmıyorum umarım biz yanılırız

Kizin safligindan oldu . Her seyi biliyosaniz Trabzonlularin dedikoduyu kaldiramayacak olduklarini bilirsiniz . Ve erkeklerinin asla boyle bi seyi kaldiramayacak oldugunu bilirsiniz . Bu kiz cocugun babasina demis olsa ortaligi yikip butun trabzona olayi duyurmus olsa boyle olmazdi . Korktu yapmadi bir sey
Bence babasına dedi. Kimse fark etmedi; ama anneye yazmadan önceki burda bir mesajında ne çocuktan ne babadan ses yok dedi. Evet, dedikodu kaldıramazlar; ama böyle bir olayı hiç kaldıramazlar. Bi iki üç gün boyu böyle bir dedikodunun dönmesi var ki olay duyulmayacak bile buna eminim, bi de bir ömür boyu bu ailenin gelini de böyle demeleri var. Aynen iki üç gün çekmek yerine bir ömür boyu cekmeyi tercih ederler.
Konunun başında kaçmayı düşünüyordu,yorumlardan sonra ailesini ezip geçmekten vazgeçti mesela,üstelik basiretsiz birine..
Onlar toz pembe yorumlar sayesinde olmadı, yine milletin karamsar yorumları üstüne oldu. Çocuğa kaçsa da iki gün sonra terk edileceğini söyledik de vaz geçti.

Anlatmak istediğim tam olarak buydu,ama arkadaş o aileyi zırhın içinde yaşıyor gibi tarif etti,duyulmaması mümkünmü,kız da olsa erkekde olsa bu utandırıcı bişey,utanması olana..

Bence çocuğun babasi bilse evlendirir oğlunu,kiza sahip cikar gibime geliyor..
İnsallah mutlu son olur.cok zor bir durumda.

Yallah falan ? Ben duzgun kelimeler kullandim oysa ki .
Burada sadece Trabzon Trabzon diyip kotulemek nedir ya . Aile kotu diye tum Trabzonlular kotu degil .
Trabzonluların kötü olduğu değil de diğer kesimlere göre biraz daha tutucu olduğunu bekaret vs önem verdiğini demek istemiş sanırım bencede öyle kültürel farklılıklar oluyor illaki kesimler arasında Antalya'da yaşayan biri ile karadenizli veya doğulu birinin bakış açısı aynı olamıyor

Ne yazık ki bende senin gibi düşünüyorum bebek olsada olmasada bu nikaha izin vereceklerini ve oğullarının onların sözünden çıkacağını sanmıyorum umarım biz yanılırız
Sadece mantığım bu yönde olacağını söylüyor, normalde duygusal biriyim; ama bu durumlarda duyguları köşeye itip, mantıklıca düşünmek lazım ki ona göre de zaman kaybetmeden yolunu çizesin.
Konu sahibesinin yapacağı öyle bir durumda kendi ailesi de kabul etmezse kadin sığınma evi olmalı artık başka yolu da kalmadı.

Anlatmak istediğim tam olarak buydu,ama arkadaş o aileyi zırhın içinde yaşıyor gibi tarif etti,duyulmaması mümkünmü,kız da olsa erkekde olsa bu utandırıcı bişey,utanması olana..
Duyulmaz diyor bi de 2 3 gun dedikodu olur anca diyor .
Boyle bir olay olacak yemin ediyorum omru billah bu konuyu konusur Trabzonlular . Ve cidden rezil olurlar . Cok severler Trabzonlular dedikoduyu .
Hic de oyle 2 3 gunle unutulmaz . Ve bir tane Trabzonluya demesi yeterli bu kizin . Butun Trabzon duyar sonra . Annem de babam da Trabzonlu. Bu Trabzonun her koyunde her yerinde boyledir .

Sadece mantığım bu yönde olacağını söylüyor, normalde duygusal biriyim; ama bu durumlarda duyguları köşeye itip, mantıklıca düşünmek lazım ki ona göre de zaman kaybetmeden yolunu çizesin.
Konu sahibesinin yapacağı öyle bir durumda kendi ailesi de kabul etmezse kadin sığınma evi olmalı artık başka yolu da kalmadı.
Evlilik olsada formalite olur zaten sonu yine hüsran çocuk annesinin ağzına baktığı sürece ekonomik olarak onlara bağlı birde o var

Back